Foto: pixabay.com

atma.hr – 52
Ovo je jedna od najvećih tajni uspjeha, u najmanju ruku dok smo uvjetovani materijalnom prirodom. Otkrijte što zbilja volite raditi, za što to imate prirodni talent i zatim se posvetite tome cijelim srcem i bićem.

Mnogi uspješni ljudi pronašli su polje djelatnosti gdje su njihove prirodne snage i sposobnosti točno ono što se traži za obavljenje takvog posla i postizanje očekivanih rezultata.

Vi također možete pronaći polje djelovanja u kojem ćete moći biti potpuno apsorbirani. Područje djelovanja koje vas potpuno fascinira, zaokuplja vašu pažnju i koja bi služila kao prirodni iskaz vaših jedinstvenih talenata i sposobnosti.

Kad radite ono što volite raditi, možete iskusiti kontinuirani tok oduševljenja, energije i ideja kako obavljati vašu djelatnost na još kvalitetniji način.

atma.hr – 39

Evo 2 pitanja za vas:

1. Da imate milijun dolara, neoporezivih, sutra, biste li nastavili raditi ono što trenutno radite?

2. Biste li ostali pri trenutnom poslu?

Ova pitanja pitaju što biste radili drugačije kada biste imali svo vrijeme i novac koji trebate i potrebnu slobodu da izaberete vaše zanimanje.

Uspješni ljudi, da imaju milijun dolara u gotovini, nastavili bi raditi ono što rade. Možda bi samo radili to na drugačiji način, bolje ili negdje drugdje. Oni vole svoj posao toliko jako da ne bi uopće ni pomislili na trenutak da ga napuste.

Jedna od najvećih odgovornosti u vašem životu kada ste okruženi s toliko mnogo različitih mogućnosti za zanimanjem ili aktivnostima, jest ta da otkrijete što je to što jako volite raditi i onda da se posvetite tom području. Nitko drugi osim vas samih ne može donijeti tu odluku.

Akrura das
gitacoaching.blogspot.com

atma.hr – 39

Tajne uspjeha:

Tajna uspjeha broj 1 – Sanjaj velike snove

Tajna uspjeha broj 2 – Razvijte jasan smisao pravca kretanja

Tajna uspjeha broj 3 – Gledajte na sebe kao na samoodgovornu osobu

Tajna uspjeha broj 4 – Radite ono što volite raditi

Tajna uspjeha broj 5 – Obvežite se na izvanrednost

Tajna uspjeha broj 6 – Postanite ustrajni

Tajna uspjeha broj 7 – Posvetite se cjeloživotnom učenju

Tajna uspjeha broj 8 – Štedite i ulažite novac

Tajna uspjeha broj 9 – Naučite svaki detalj vašeg zanimanja