Foto: Ivana Levačić

Posveta jednom prijateljstvu ili MALENA U POTRAZI ZA VJEROM (Duhovno putovanje), prvijenac autorice Tatjane Pavlic Blažon, knjiga je koja ovih dana diže prašinu ispod tepiha i koja je dala jedan od najljepših književnih uvoda u tjedan Svjetskog dana žena promocijom održanom na dan punog mjeseca u Knjižnici „Nikola Zrinski“ Čakovec 7. ožujka 2023. u 18:00 h.

Na promociji je autorica održala i meditaciju ulaska u srčani prostor za stotinu nazočnih.

Malena u potrazi za Vjerom 25
Foto: Ivana Levačić

Knjiga je nastala kao želja autorice da ovjekovječi lik prijateljice koja je stradala u prometnoj nesreći kada su imale tek 25 godina, ali je puno više od toga jer čitatelja vodi na put kroz alternativnu prošlost planeta te na jedno unutarnje buđenje i iscjeljenje traume gubitka.

Sama podloga u iskustvima s područja duhovnosti, a o kojima se piše u knjizi, dolazi iz Tatjanine dugogodišnje prakse meditacije, ali ujedno i njezinog iskustva kao joga učiteljice, energetske iscjeliteljice i suvoditeljice joga studija u Čakovcu i Varaždinu.

Podnaslov knjige je Duhovno putovanje čime se već najavljuje da knjiga nije napisana kao roman već spada u ispovjednu prozu te je napisana kao roman struje svijesti.

Malena u potrazi za Vjerom 26
Foto: Ivana Levačić

Autorica je knjigu također okarakterizirala kao “duhovni vodič” koji čitatelju može asistirati i kroz intenzivne duhovne promjene te ujedno pružiti odgovore na pojedina pitanja s kojima se susrećemo u procesu buđenja.

Iza naziva knjige krije se višeznačnost. Ime Malena dolazi od Magdalene, moćne ženske energija Marije Magdalene, žene iz Magdale, grada tornjeva, a svi koji imalo znaju nešto o tarotu, znaju i da je karta tornja znakovita u donošenju promjene. Vjera u naslovu je ime prijateljice s čijim gubitkom se autorica nosila, a ujedno i pojam vjere.

Je li knjiga pravi izraz snažne ženske energije, uvjerite se sami!

Malena u potrazi za Vjerom 18
Foto: Ivana Levačić

Knjigu možete naručiti preko Udruge Studio Hara

Kontakt broj: 0915402189 (može na WhatsApp)

Preporučena donacija 13 EUR + 2 EUR trošak dostave