atma.hr – 52
Manifestiranje Obilja, poklanjaju čitateljima Atma portala još jednu poslasticu – kompletan “Tečaj meditacije”! Tri sata predavanja u kojem je sadržano sve što treba – teoretski uvod, praktični naputci za sjedenje i sve popratne aktivnosti i na kraju, dakako – jedna meditacija.

O pozitivnim učincima meditacije u zadnje se vrijeme puno priča. Pa tako sa svih strana čujemo kako je meditacija alat protiv stresa, kako povećava koncentraciju i osjećaj zadovoljstva, čini nas opuštenijima i sretnijima, daje nam energiju za suočavanje sa svakodnevicom…

I premda je sve to sasvim točno – istovremeno je tek vrh ledenog brijega! Meditacija je mnogo, mnogo više od toga. Spremni?

Meditacija je alat za samospoznaju.

Molim? Sjedeći nepokretno u tišini saznat ću… što… istinu o samom sebi? Što to uopće znači? Tko će mi to otkriti? Na koji način? Kakvog to smisla ima? Sjedim, ne radim ništa i – odjednom saznam nešto što prije nisam znao? Kako pak to radi?!?

Sve redom odlična pitanja koja se u ovoj videu sa velikim zadovoljstvom adresiraju. Prolazimo ukratko kroz teoriju i praksu nekolicine drevnih i modernih filozofskih tradicija, igramo se sa uvrnutim zen pričicama, objašnjavamo kakvih sve vrsta meditacije ima, kako znati koja je najbolja na mene, kako sjediti, na što paziti i na kraju trećeg dijela – jedna mala vođena meditacija sa puno uputa, posebno prilagođena početnicima.

Usput ćemo, posve neprimjetno, razriješiti najvažnija pitanja na svijetu kao što su:

✔ kako se trajno riješiti stresa
✔ otpustiti demone prošlosti i tjeskobu od neizvjesne budućnosti
✔ doći u kontakt sa svojom intuicijom
✔ otkriti vlastitu strast i smisao postojanja
✔ steći i zadržati pozitivan pogled na život i svijet

Ovo će vam predavanje promijeniti život. Ne šalimo se.

Predavač: Srđan Roje, [email protected]

Više informacija o našim predavanjima i radionicama potražite na www.manifestiranje.com.

Snimljeno u Studiju OM joge, www.om.com.hr

atma.hr – 52
Tečaj meditacije kompletan video seminar

Prvi dio

Drugi dio

Treći dio

manifestiranje.com

atma.hr – 52