Image by brgfx on Freepik

Odaberite koralj koji vam se najviše sviđa. Prilikom odabira nemojte dugo razmišljati, već vjerujte svojoj intuiciji. Koralj koji odaberete vam otkriva što vas čeka u nadolazećem periodu!

atma.hr – 52
1.

Nove stvari dolaze u nadolazećim mjesecima. Pripremite se za uživanje u novom prekrasnom razdoblju svog života. Samo ne zaboravite da novo dolazi kada za to ima mjesta, a mi sami smo spremni za to.

Stoga se vrijedi oprostiti od onoga što je dugo bilo teret: toksičnih odnosa, nevoljenog posla, loših navika, nedovršenih poslova i projekata.

Ako se nikako ne možete odlučiti, podsjećamo vas: zaslužujete sve najbolje!

2.

Nadolazeći mjeseci bit će puni iznenađenja. Ni sami nećete odmah primijetiti kako se budite sretni, jer sreću čine male stvari. Osvrnite se oko sebe – događaji su već počeli poprimati oblik na najbolji mogući način.

Možda vam se ponekad može činiti da sve nije isto kao u vašoj idealnoj slici svijeta. Ali nemojte se uzrujavati prije vremena: čak i najljepši krajolik isprva izgleda kao besmisleni potez boje.

Bilo da se radi o neočekivanom putovanju, romansi, novom društvu ili neobičnom hobiju, idućih ćete mjeseci redovito dobivati osvježenje. I sve novo što će se ovog ljeta pojaviti u vašem životu ima veliku šansu da ostane u njemu dugo vremena.

atma.hr – 52
3.

Očekuje vas vruće, strastveno ljeto. Izvucite svoje najbolje odjevne kombinacije i spremite se za svoj cilj, bez obzira na sve. Možda vam se čini da život iskušava vaše strpljenje, a ispunjenje vaših želja se odgađa. Ali vrijedi dodati više energije pitanju koje vas se tiče i sve će uspjeti. Gdje je fokus, tu je i rezultat.

Ljeto će biti ispunjeno komunikacijom, također može doći do razmirica i manjih sukoba. U osobnim odnosima na prvom je mjestu tema užitka, želja za uživanjem u tijelu i eksperimentiranjem.

Na poslu će vaš trud konačno biti primijećen, očekujte pohvalu ili unapređenje. A voljeni će biti zadovoljni dobrim vijestima.

Ne budite skromni i prihvatite sve – zaslužujete nagradu.

4.

Kada je stagniranje nepodnošljivo, potrebno je prekinuti začarani krug i nešto promijeniti. Ne mora biti sve odjednom, možete ići korak po korak. A ponekad je dovoljno samo započeti.

Ono što bi se trebalo dogoditi sigurno će se dogoditi. Ali tek kada ste 100% spremni.

Važan zadatak za ljeto je biti sposoban prilagoditi se i promijeniti se, biti fleksibilan okolnostima.

U odnosima, razmislite kako možete razviti svoje odnose i podići ih na drugu razinu.

Jasno usmjerite svoju energiju. Moguća ljubav na prvi pogled.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić