Odaberite sunce koje vas najviše privlači! Ono vam donosi poruku duhovnih vodiča za ovaj trenutak vašeg života.

atma.hr – 78
Ako ste odabrali…

1

Zdravo se hranite i budite sigurni da je vaš um miran i slobodan. Sada je vrijeme u kojem morate biti sigurni da vam je jasno što želite i na koji način želite da se to dogodi, tako da vam vaši duhovni vodiči mogu pomoći na putu da to dobijete.

Anđeli i vodiči bi htjeli da se sjetite kako je vrijeme da odbacite strah i krenete naprijed! U vašem životu postoji nešto što ste već dugo željeli pokušati i što mislite da će vam donijeti sreću.

Stoga, odložite strah i dajte sve od sebe danas, napravite korak ili čak malu akciju prema tom cilju, napredak neće izostati. Svi će mali koraci pridonijeti rezultatu.

atma.hr – 52
2

Mnogo puta možemo osjetiti da nismo usklađeni sa svrhom svoje duše. Ovo sunce koje ste odabrali poručuje da trebate biti svjesni da nije važno ako se ponekad osjećate neusklađeno, Svemir i vaši duhovni vodiči uvijek vas lagano guraju natrag na put.

Odvojite malo vremena za komunikaciju sa svojim vodičima i anđelima i osjetit ćete kako vas energetski tok Univerzuma gura u pravom smjeru. Sada je vrijeme da napravite korak naprijed s oprezom.

Trebali biste biti u mogućnosti prikupiti sve činjenice i resurse oko sebe prije nego što poduzmete bilo koju radnju u pravcu koji tražite.

Zamolite Arhanđela Uriela da vam pomogne u pronalaženju resursa i znanja potrebno za kretanje u željenom smjeru, uz potpuno razumijevanje svih raspoloživih opcija. Ovo je vrijeme odluke i izbora, stoga je vrlo važno da se dobro informirate prije nego što odaberete.

banner za knjige stvorite novo ja

3

Sada je vrijeme za fokusiranje. Morate odabrati prioritete koji su vam važni.

Trebate eliminirati sve distrakcije kako biste izvukli maksimalno dobro za vas i sve članove vaše duhovne skupine, s onima koji su odlučili provesti vrijeme u vašem životu.

Univerzalna energija dostiže trenutak velikog napretka i vi ste ključna osoba. Duhovni vodiči su uz vas, podržavaju vas na putu i brinu se za vas i vaše voljene osobe.

Postoji obiteljska situacija koja zahtijeva pažnju, ljubav i podršku.

U toj situaciji vi ste energija sidra za ljude koji su uključeni trenutno ste vrlo važni.

lavitaenellamente.com/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr