Foto: pixabay.com

Kod partnerskih veza mi se zaljubljujemo u suprotnost i važno ju je održavati. Nemojte postati previše slični svojim partnerima!

atma.hr – 39

Parovi često posve nesvjesno počnu slično izgledati, slušati istu glazbu i voljeti iste filmove. Čak se i ponašaju gotovo pa isto!

Oblače podudarajuće sportske trenerke, identičnu opremu za bicikliranje ili skijanje, paze da im se slažu kostimi za plažu. Uskoro postanu gotovo identični i usput izgube osobnost i privlačnost koja ih je spojila na samom početku.

Vaša srodna duša nije ista osoba kao vi. On ili ona ne moraju imati ništa zajedničkog s vama, ali poanta je da evoluirate u tom odnosu.

Zašto biste uopće htjeli biti s nekim tko vam je identičan? Što možete tu naučiti?

atma.hr – 39

Nemojte pokušavati biti kao vaš partner i nemojte ulagati energiju da ih pretvorite u svog dvojnika. Pokušajte razumjeti razlike bez napora da ih uklonite.

Nisu suprotnosti te koje se privlače nego nasuprotni polariteti muške/ženske energije, stoga je važno da se u partnerskom odnosu zadrži ta esencijalna razlika.

Ostanite muškarac i žena u punom smislu i u tom odnosu zadržite osobnost, a istovremeno evoluirajte učeći kako prihvatiti razlike.

Marisa Peer

nenadljubic.com/alternativainformacije

atma.hr – 39