Spencer Cathcart je napravio nevjerojatno moćan kratki dokumentarni film LAŽ KOJU ŽIVIMO (The Lie We Live). Pogledajte video i dijelite ga ukoliko mislite da bi mogao donijeti promjenu.

atma.hr – 78
U videu se razmatra pitanje naše slobode, obrazovnog sustava, korporacija, novca, liberalnog sustava, vlade, svjetskog sloma, okoliša, klimatskih promjena, genetski modificirane hrane i našeg postupanja prema životinjama.

Što bi se dogodilo kada bi ovaj video bio prikazivan na TV-u umjesto reklama?

Pogledajte video i dijelite ga ukoliko mislite da bi mogao donijeti promjenu.

Video ima titlove na hrvatskom (na videu namjestite željeni titl na kotačiću Postavke, druga ikona lijevo).

atma.hr – 78
POVEZANI TEKSTOVI

5 KOMENTARA

  1. I kroz ovaj video se propagira masonska izmišljotina zvana planet.
    Dok ljudi ne shvate, da živimo u zatvorenim sustavu iz kojeg nemožemo otići negdje dalje, neće se promjeniti svijest i naš odnos prema ovome jedinom domu, ravnoj i nepomičnoj zemlji sa svim njenim stanovnicima.
    Mi smo samo mali mravi u jednom velikom zatvorenom, samoodrživom terariju, koji je postojao puno prije i postojojati će puno poslije nas.

  2. Dream on,ima li stvarno toliko naivnih da vjeruju da jedan video moze promjeniti svijet. Nitko nemoze promjeniti svijet,svatko moze promjeniti samo sebe i ni to nije nimalo lak posao al uz boziju pomoc moguce je.

  3. Koliko još vremena imamo da se ukrcamo u poslednji brod koji plovi u jednu lepšu i sretniju dimenziju budućnosti.-Uzalud sve filozofije,mudrosti i sva znanja,jer postoji samo jedna Istina-ili si shvatio smisao života kao putnik u vremenu ili se nisi ni potrudio tračeći vreme na prolazne stvari sa kojima se ne kupuje Večnost-(ostaje se zarobljenik Materije).-“-Nojeva barka” čeka, dali ćemo je ugledati očima verujuće Duše.-!???

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.