Olivera Jevtić RAMONA

atma.hr – 52
Prvi veliki svjetlosno – energetski ciklus epohalne promjene trajat će do 2028. godine kada ulazimo u doba koje će dati više prostora indigo ljudima ratničkog duha i svjetlosnoj djeci – ljudima koje su oni odgojili i odgajaju da ispolje u većoj mjeri energiju ljubavi, svjetla i harmonije. Svi oni: inidgo, kristalna, zvjezdana djeca pripadaju skupini apolonski svjetlosne djece koja zauzimaju posebno mjesto unutar strukture Svjetlosne Hijerarhije s točno određenim zadacima, koje su odabrali skladno svom senzibilitetu za ovu inkarnaciju.

Piše: Olivera Jevtić RAMONA – vodeći duhovni učitelj Apolonskih Svjetlosnih paralelnih Znanja

Velika epohalna smjena počela je 05. studenog 2012. godine, i predstavlja ogromnu prirodnu promjenu Zakona Svjetla i ostalih velikih duhovnih i prirodnih zakona. Velike epohalne smjene događaju se svakih par tisuća godina, tako da imamo čast živjeti na raskrižju epoha. Što to za nas praktično znači? Kako se uskladiti s novim energijama na Planeti, kako prevazići okove karmičkih i sudbinskih obrazaca?

Govoreći o Svjetlu, bitno je reći da su elementi Svjetla: Mudrost, Intuicija i Ljepota. Pogledajte unutar sebe vatrenu piramidu i vidite duhovnim okom kako se kroz vas, u svakodnevnom životu ova tri elementa ispoljavaju. I imat ćete dobar orjentir i putokaz kako sebe uskladiti s energijama nove epohe.

U ovom uzbudljivom razdoblju, bitno je više nego ikada, osloboditi se negativnih duhovnih nasljeđa iz biološke loze podrijetla kako bi stvorili naš čvrst i čist temelj. Kada se ovi “okovi prošlosti” odbace pojedinac ima mnogo više uspjeha u onom što radi i čemu stremi. Duhovno očišćenje kroz obiteljsko stablo porijekla rade isključivo duhovni učitelji kroz očišćenje, a potom i zaštitu jedinstvenog duhovnog koda osobe.

Zatim, drugi faktor je poznavanje karmičkih i sudbinskih obrazaca koje nam daje Duhovna nauka o čovjeku. Sve se u prirodi događa u ritmičkim ciklusima: dani, mjeseci, godine … svaki sa svojom pripadajućom energijom i onim što ona donosi. Tako npr. rođeni u siječnju i srpnju, koji su apolonski mjeseci, uživaju posebnu vrstu zaštite, jer se rođenje u ovim mjesecima smatra nagradom za uspješne prethodne inkarnacije.

Naše duhovno jezgro, naše Biće, ukazuje nam na razlog i svrhu našeg rođenja, misiju zbog koje smo se inkarnirali. Jer kad živiš svoju svrhu, tada si u Energiji Ljubavi i otvaraju ti se vrata za sve one čarobne trenutke o kojima maštaš … imati snagu volje i disciplinu znakova da ih proživiš je ključ i tajna daljnjeg napretka. Jer svi smo ovdje da učimo kroz Ljubav, iako joj nekad ne prepoznajemo sva lica, koja su zamagljena strahovima, sujetama, iskustvima proživljenim i sjećanjima pohranjenim duboko u nama. Kad se izmaknete iz Emocije Duše i gledate duhovnim očima svog Bića, tad jasno vidite iskre Ljubavi koje plamte i bore se da prevaziđu sve te prepreke, stvarne i umišljene …

I zato rasplamsajte te iskre ljubavi i volite – prvo sebe! To je način za dosezanje bivanja u stanju Ljubavi. Ta energija kad nadvlada u tebi, ne povrjeđujući pritom druge riječima, djelima, postupcima, sva su ti vrata otvorena jer ti si Ljubav u Čovjeku-Ženi. Voljeti sebe znači i priznati sebi svoje pogreške, mane, slabosti. Jer to je put da se mijenjate, radeći na njima i tako dalje rastete kroz Svjetlo. Voljeti sebe znači i sagledati vatrenim očima i najmilije. Uočiti njihove pogreške, mane, propuste. I dalje ih nastaviti voljeti, ne narušavajući granicu ljubavi prema sebi. Da li će se oni mijenjati ili ne, dio je njihove, a ne vaš priče. Voljeti sebe je znati reći DA i znati reći NE. Sebi, ljudima, okolici. Bez obzira na to što tko misli ili kaže.

Kozmički energetski valovi kroz koje prolazi Dom Čovjekove Rase – Planeta Zemlja, donose energije svjetlosnih polja ljubavi, kroz koja se pročišćavaju odnosi unutar sebe, s okolinom, usmjerene ka tome da svaka individua dosegne svoje najveće potencijale. Svjetlosne solarne energije osjeća svaki pojedinac u svom bio-energetskom tijelu i biva pozivan da se kroz događaje, ljude i samog sebe okrene Manifestaciji Istine u vlastitom životu.

Fokus kozmičke (božanske) svjetlosti uvijek radi za najveće dobro svih. Kroz njegovu prizmu sve biva uvećano, kroz Mudrost objašnjeno, a kroz Ljubav – najvišu energetsku vibraciju razriješeno. Iluzije, manipulacije, neistine, sve ono što energetski odudara od duhovnog trojstva Svjetla-Istine-Ljubavi sve brže biva osvijetljeno, spoznato. Ne zato da bi se kritiziralo, već da bi se razriješilo, oslobodilo i stvorilo prostora za energiju bivanja unutar prostora Ljubavi.

Unutar vatrenog plesa kozmičke ljubavi, koji se događa baš ovdje, baš sada, i tebi, i meni, i nama svima, spoznajemo sami sebe. S ljubavlju se prihvaćamo i mijenjamo. Shvaćajući ljepotu multidimenzionalnog svijeta u kojem živimo. U kojem Veličanstvo naših Misli, Emocija, Mudrosti, Snage i Ljubavi može kreirati našu novu realnost, baš onakvu kakvu želimo za sebe. Jer u svakom od nas postoji iskra Neograničenog Potencijala Kreativnog Izvora. Kada samo u dodiru s njom, kroz zahvalnosti, meditativne tehnike, osvjetljava je, dajemo joj prostora da raste i bude naš vodič ka Svjetlu.

Velike promjene su pred nama. Prihvatimo ih s radošću!

apollosvetlosnaparalelnaznanja.com

atma.hr – 52