YONIVERSE – holistički ciklus radionica za žene 

09.04. (subota) 18-21h, “Shala Mala” Ulica kneza Mislava 7, Zagreb
TEMA: Štitnjača i nadbubrežna žlijezda
Energetska razmjena: 300 kn

Drage žene, pozivam Vas u Yoniverse!

Ovo je mjesto gdje pričamo o apsolutno svim temama koje žene zanimaju ili bi trebale zanimati: ljubav, seksualnost, zdravlje, hormoni, njega, ljepota, intuicija, kreativnost, povezanost s Lunom, nutricionizam, magija života…

Uvijek u samu temu ukomponiramo neke vježbe, meditacije, vizualizacije, rituale iz tradicije Kundalini yoge, ayurvede, tantre, taoizma i svijeta prirodne izvorne ženske magije.

Tema ovog susreta su dvije vrlo bitne žlijezde za naše žensko zdravlje, a to su ŠTITNJAČA I NADBUBREŽNA žlijezda.

Žlijezde i hormoni su kuće našeg zdravlja i neophodno je da ih neprestano stimuliramo i potičemo njihovo lučenje koje nas regenerira i pomlađuje. Hormoni su zagonetni djelići, koji su odgovorni za sve što se događa u našem tijelu i njihov sustav kao važan informatički sustav našeg organizma regulira funkcije kao što su: reprodukcija, rast, imunitet, metabolizam, ponašanje i emocije. Hormoni djeluju i međusobno, žlijezde s unutrašnjim izlučivanjem izlučuju ih u krv, kojom putuju do ciljanih stanica, odnosno tkiva i organa prenoseći informacije.

ŠTITNJAČA je mala, ali iznimno važna žlijezda u donjem dijelu vrata, koja izgledom podsjeća na leptira, zadužena je za funkciju svake stanice u vašem tijelu, stoga o njezinom zdravlju ovisi zdravlje cijelog vašeg organizma. Poremećaj u radu štitnjače jasan je signal da je vrijeme za promjene životnih navika.

Uvedite u svoju svakodnevicu yogu i druge ljekovite rituale i osjetite kako djeluju na Vas iznutra aktivirajući vaš mehanizam za samoozdravljenje.

Uživajte u sigurnom prostoru žena u kojem možete dijeliti svoje osobne priče i postavljati pitanja.

Prijave i uplate do 08.04. u inbox ili na: [email protected]
Vodi: Gloria Zacskai (Jagdeesh Kaur), certificirana učiteljica Kundalini yoge, Shakti dancea@, holistička čarobnica

Zaronimo zaJedno u znane i neznane dubine našeg unutarnjeg SveMira!