Ako želiš manifestirati novac, trebaš prestati ispijati kave s frendicama, kolegama koji govore o novcu u negativnom smislu. Kako ga ima premalo, kako ga nema dovoljno, kako je teško, kako će biti još i teže. Svi ti razgovori dobrovoljno predaju tvoju energiju energetskoj konstelaciji manjka i u njoj te drže. Drže te do onog trena dok ne odlučiš da je dosta besplatnog predavanja svoje energije.

atma.hr – 52
Zašto sam pobornik afirmacija? Jer kad-tad njihovim ponavljanjem, izgovaranjem, osjećanje istih dovest će te do toga da počneš razmišljati na određen način. Kako da nježno kažem sam ćeš sebi kad-tad isprati mozak afirmacijama i novim pretpostavkama.

Afirmacije su samo jedan od alata koji će ti pomoći u promjeni mindseta, ilitiga self-brain washu, ali i to je početak.

Prvo odredi spadaš li u skupinu ljudi koja se često žali oko novca, često razgovara o novcu. I to najčešće kroz neke negativne aspekte. Je li te strah manjka novca, žališ li se kako si često nešto ne možeš priuštiti ili još gore, možda si prestao i sanjati o slobodi koju novac donosi.

Ako spadaš u tu skupinu ljudi, trebat ćeš i nešto što će te približiti osjećaju slobode koji novac donosi.

1. Vision board

Tako možeš napisati i neka stanja koja mogu oslikavati osjećaje, zalijepiti ih na svoj vision board i s vremena na vrijeme stati, pročitati određenu riječ i dopustiti energiji Univerzuma da ti pokaže kakav je to osjećaj. Možeš napisati bogatstvo, luksuz, 20 000 € mjesečno i sl.. Kada napišeš ta određena stanja, svaki dan zastani pred tim riječima i porazmisli kakav osjećaj oni donose tebi.

Zamisli kakav je to osjećaj biti bogat. Kakav je to osjećaj živjeti luksuzno ili slobodno u financijskoj neovisnosti. Obilju ili pak s određenom sumom novaca mjesečno.

S tom vježbom ćeš pobuditi određene osjećaje, ako ti sloboda i mir, kao i financijska stabilnost nisu baš poznati. To neka ti bude prva vježba. I sjeti se ako 40 godina živiš samo s određenim emocijama i mislima koji te povezuju s novcem, da će ti trebati jedno vrijeme da ovu novu vježbu osjetiš opušteno. Bez nekog pridavanja važnosti.

Pogotovo ako nisi imao prilike upoznati određena stanja lakoće, ova će ti vježba pomoći da prodreš i u druge oblike imanja novca. Dakle da se poravnaš s konstelacijom obilja, a ne manjka. Zato ne odustaj.

atma.hr – 52
2. Afirmacije

Druga je stvar, da ćeš ako želiš manifestirati novac, trebati prestati ispijati kave s frendicama, kolegama koji govore o novcu u negativnom smislu. Kako ga ima premalo, kako ga nema dovoljno, kako je teško, kako će biti još i teže. Svi ti razgovori dobrovoljno predaju tvoju energiju energetskoj konstelaciji manjka i u njoj te drže.

Drže te do onog trena dok ne odlučiš da je dosta besplatnog predavanja svoje energije. To ne znači da nakon jednog razgovora na kojem izbjegavaš pričati o novcu na negativan način, jednoj afirmaciji se ti sutradan budiš kao multimilijarderka i sve tvoje brige su okončane.

Stara matrica koji si živio, svaka stara misao, negativna, pozitivna, svaka emocija, cijeli tvoj energetski algoritam upisan je kao određeni energetski balans u matrici. Dakle onaj tren kad počneš manifestirati bilo što, uključujući i novac, znači da će se tvoja stara realnost i tvoja nova preklapati. Odnosno jedno vrijeme ti ćeš raditi određene radnje, koje će početi davati rezultate, no ne odmah isto poslijepodne. Barem ne dok ne savladaš sve osnove manifestacije.

Za drugu vježbu izabrat ćeš afirmacije koje će ti dopustiti da se priključiš u konstelaciju lake manifestacije novca. Da novaca ima dovoljno, da smiješ imati i/ili željeti novac, da je u redu za tebe trošiti novac i naravno uživati u stvarima koje novac može napraviti za tebe.

LJILJANA POSAVEC KNJIGE

Afirmacije poput:

 • Postoji neograničen izvor novca kojem ja imam pristup.
 • Vrijedan sam bogatstva koje želim.
 • Ja sam financijski slobodan.
 • Zahvalan sam na novcu koji imam.
 • Ja sam magnet za novac.
 • Bogatstvo i obilje teče k meni.
 • Novac mi dolazi na očekivane i neočekivane načine.
 • Otvoren sam za primanje novca.
 • Lako i bez napora privlačim novac.
 • Zaslužujem financijski uspjeh.
 • Ja sam odličan menadžer novca.
 • Novac trošim samo na stvari koje volim.
 • Velikodušan sam sa svojim novcem.
 • Odlično dajem i izvrsno primam.
 • Novac mi se raduje, kao i ja njemu.
 • S lakoćom zarađujem novac.
 • Sve što dotaknem pretvara se u zlato.
 • O novcu razmišljam pozitivno.
 • Novac otvoreno pritječe u moj život.
 • Otpuštam sve blokove i dopuštam da bogatstvo uđe.
 • Sretno privlačim novac u svoj život.
 • Uvijek imam dovoljno novca.
 • Novca ima u izobilju, a ja sam dio izobilja.

Afirmacije oblikuj kako tebi odgovaraju ovo su samo primjeri, koji će ti pomoći u manifestaciji novaca. To jest koji će pomoći tvojem umu, duhu i tijelu da se premjeste na liniju stvarnosti u kojoj novca u izobilju ima i za tebe.

atma.hr – 52
3. Cheat codes za novac

Jedna od cool metoda koje koristim za manifestaciju novca. Naravno ako se ne nalaziš na emocionalnoj skali straha, žaljenja, srama, apatije, jake želje i sl, već si doveo svoj um, duh i tijelo u neutralnost pa možeš ići lako u viša emocionalna stanja, i tebi će pomoći cheat kodovi, a neki od njih su Grabovoi kodovi.

Dakle sve što se rađa iz stanja poput jake želje, straha, srama, krivnje i slično neće ti donijeti rezultate. Zato polako gornjim vježbama osiguraj si frekvenciju koja ti pomaže u manifestaciji.

Dakle pretpostavimo da si trenutno neutralan/na. Dakle nevezan/a za ikakav ishod svoje manifestacije novca. Ne žaluješ, nije ti hitno, nisi u cjelodnevnom mindsetu strke i straha, stresa i krivnje oko novaca, ovi će ti kodovi, neki i instant donijeti manifestaciju novca.

Jedan od mojih omiljenih kodova za manifestaciju novca, jest 520 741 8. Taj kod je za manifestaciju neočekivanog novca. Ali kažem ako je tvoj misaoni obrazac podešen na očitavanje odakle će mi doći, nema viška novca za mene. To se događa tamo nekom drugom, gdje postoji netko ili nešto što bi mi iznenada osiguralo neočekivan novac, tada još malo poradi na gornje dvije vježbe i prestani o svojoj financijskoj situaciji razglabati na svakoj drugoj kavi.

Kako nam je lijeva ruka za primanje, desna ruka za davanje. Divine feminine i Divine masculine principi. Za primanje bit će u redu da aktiviraš kod i napišeš ga na zapešću lijeve ruke. Aktivirati kod možeš meditacijom, koncentrirati se nekoliko trenutaka na taj kod, implementirati ga u svoju auru, preko srebrne sfere i implementirati ga na celularnoj bazi i sl. No možeš ga i samo zapisati na zapešću lijeve ruke.

Također možeš zapisati taj kod na suhi lovorov list i zapaliti ga, ali isto tako možeš zapisati taj kod na lovorov list i umetnuti ga u svoj novčanik. U novčanik možeš i napisati taj kod iznutra, ili na neki papirić. Kao što vidiš mogućnosti su brojne.

Jedan od omiljenih kodova za konstantan cash flow mi je 199621147 koji isto možeš napisati na zapešće, spaliti na lovorovom listu, umetnuti u novčanik i sl. Također namjera jest ono što Univerzum prepoznaje kao naredbu onoga što mi želimo. Zato kad radiš afirmacije, cheat kodove ili bilo koji segment manifestacije, bitna je tvoja namjera. Dakle uvijek kod svakog rituala slobodno posveti nekoliko trenutaka u meditaciji i daj Univerzumu znak što se događa, što radiš, zašto i što ćeš dobiti.

Jedan od cool trikova za paljenje kodova jest i cimet. Cimet koji je cijeli, dakle ne prah i na tu rolicu možeš zapisati kod koji ti odgovara, te ga polako spaliti. Kod takvih rituala budi oprezan, da se ne opečeš.

Popularni su i rituali sa svijećama, no kako one ne bi dugo gorjele, možeš se poslužiti i mini rođendanskim svjećicama, lučicama i sl, te s njima raditi rituale. Možeš kod, želju, afirmaciju napisati na svijeću. Te je zatim zapaliti i naravno meditirati svoju namjeru u vrijeme njenog gorenja.

Jedan od odličnih cheat kodova je i 808. Pa ćeš imati super efekt ako sva ta tri koda, zapišeš na lijevo zapešće, jer je to zapešće primanja.

Što češće budeš u neutralnosti, miru, ljubavi i jednoti/prosvjetljenju na emocionalnoj skali, te kada se izvježbaš nekoliko puta, ovi rituali će ti uvijek djelovati.

No i ovdje je potreban predan rad, kao kako si prije pridavao/la pažnju i energiju na negativnosti o novcu, sada ćeš početi energiju usmjeravati u onaj ishod koji želiš. A to je na manifestaciju novca ili na financijsku neovisnost.

atma.hr – 52
4. Ponovno cimet. Ali ovaj puta u prahu.

Cimet je odličan za mnoge vrste rituala, od ljubavnih pa sve do novčanih. Obično se 1. (2. ili 3. u mjesecu) uzme cimet u lijevu ruku. Za ovaj ritual trebat će ti više vremena, jer bi tvoj dom trebao čišćenje. I fizičko kao i energetsko. Ja svoj dom očistim, a zatim ga energetski očistim Reikijem. Nakon toga uzmi malo praha u svoju lijevu ruku.

Otiđi do svojih ulaznih vrata doma/stana/kuće i jednostavno uz neku mantru koja ti odgovara puhni cimet u svoj dom. Ta mantra može biti; koliko je ovdje zrnaca cimeta, toliko je novčanica ovaj mjesec u mojoj kući. Neka ovaj cimet donese obilje novca u moj dom. Kao i ovaj cimet obilje je dobrodošlo.

Naravno možeš i reći neku konkretniju mantru.

Kao i nakon cheat kodova, bilo kakvih rituala, svakako možeš naglasiti neka bude tako i naravno zahvaliti energiji svega što jest, jer ti pomaže.

LJILJANA POSAVEC KNJIGE

5. Meditacije

Meni su oduvijek bile super meditacije. Meditacije s elementima vizualizacije, meditacije quantum jumpa, meditacije disanja, meditacija s prirodom. Zapravo dugi niz godina to je jedna od mojih praksi.

Meditacija će te prirodno odvesti na neke druge valove svijesti, koji će ti pomoći doprijeti do podsvijesti, mnogo lakše od beta ‘radnih’ valova. Alpha i Theta valovi pomoći će ti da pronikneš dublje u svoju podsvijest i utkaš i one afirmacije i one osjećaje iz vježbi jedan i dva, te da jednostavno tvoj um zaista počinje sam govoriti drugim jezikom.

P.S. Preporučam ti da na google chrome upišeš manifestroom.com i kreiraš svoj račun na njemu, jer u Manifestroom-u razbijamo sve mitove o manifestaciji.

S ljubavlju,

Nera Crnčić