atma.hr – 52
S obzirom na ono što nam duša želi iskusiti, stvari, odnosi i situacije dolaze i odlaze. Uživamo, iskusimo, učimo, ali ne posjedujemo. Posjedovanje nije naš posao ovdje.

Ako je, prema dogovoru duše, nešto suđeno da ide našim životnim putem, ostat će s nama, a ako nije – neće. Pokušaj posjedovanja neke stvari ili odnosa će se protiviti duši i na taj će način nastati bolesti, nešto zadržavamo što ne bi trebali.

Na taj način su promjene konstanta – odlaskom nečega iz našeg života nastaje vakuum, koji uvlači u našu realnost nešto drugo što je na redu.

Iskusimo, cijenimo i onda idemo dalje, sve nam je to posuđeno od strane Izvora. Tako se Život kreće.

To je preduvjet za obilje i uspjeh u Životu – Let go and let God!

Saša Momić, facebook
e-mail: [email protected]
mob: 0913690050

atma.hr – 7548 UNIVERZUM TI ČUVA LEĐA

Gabrielle Bernstein: UNIVERZUM TI ČUVA LEĐA

Kako se osjećati sigurno i vjerovati životu bez obzira na sve

Osobne priče i univerzalne lekcije Gabrielle Bernstein nude okvir za uklanjanje prepreka onomu čemu svi težimo: sreći, sigurnosti i jasnomu pravcu. Te lekcije mogu nam pomoći da se suzdržimo od svoje potrebe za kontrolom, da se opustimo kako bismo mogli doživjeti osjećaj sigurnosti i slobode. Ona sama nastoji preobraziti strah u vjeru kroz prihvaćanje, predavanje i posvećenost svom duhovnom putu koji se trajno razvija.

Poziva nas da se popnemo na val svoje energije i istinske moći i pronađemo snagu u trenucima potištenosti, sinkronicitet i podršku kad smo izgubljeni, sigurnost u nesigurnim okolnostima i radost u boli te u knjizi donosi meditacije, vježbe i sve ono što i njoj pomaže na duhovnom putu.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here