Foto: pixabay.com

Kozmičke informacije ili univerzalni znakovi su stvari koje nam šalju više sile. To su savjeti koji nam mogu pomoći na našim stazama. Ako ih ignoriramo, nećemo stići daleko.

atma.hr – 52
Što više pozornosti posvetite svijetu oko sebe, bolje će se stvari odigrati. Sve što se događa, događa se iz vrlo specifičnog razloga. Nema slučajnosti i mi, ljudi, trebamo naučiti kako doista shvatiti taj koncept.

Stvari koje radimo i mjesta na kojima završimo mogu nas ili gurnuti bliže mjestu gdje trebamo biti ili udaljiti od njega. Naša je reakcija samo naša, ali plan nije.

Ponekad se kozmičke informacije učitavaju u naša energetska polja a da ih mi uopće ne shvatimo, a kad se to dogodi, mi obično zaostajemo.

Ako mislite da bi Svemir mogao razgovarati s vama, ali niste sigurni, zavirite na donji popis i potražite znakove u svom svakodnevnom životu.

Prepreke se pojavljuju niotkuda

Ako prepreke dolaze niotkuda, onda Svemir želi da budete svjesni nečega. Što je to do čega ne možete stići i koje lekcije učite? Možda biste trebali na neki način promijeniti stvari.

Kozmičke informacije ne mogu se uvijek tako jednostavno pročitati kao što možda želite.

atma.hr – 52
Osjećate kao da ste prisiljeni na to da idete u određenom smjeru

Ako se osjećate kao da vas Svemir gura prema nečemu, onda vjerojatno to i jest tako. Svemir će biti više nego sretan da vam da dodatan udarac koji vam je potreban da biste se s vremena na vrijeme usmjerili i pokrenuli.

Ako ste čekali da pokušate shvatiti stvari, slijedite svoju intuiciju.

Inspirirani ste

Svemir će nas iznenada nadahnuti, ali kao što smo raspravili prije – NE postoje slučajnosti. Pobrinut će se da znate kamo trebate ići i što trebate činiti.

Kao što se uvijek ponavlja, sve se događa s razlogom. Sve misli, koje vam u glavu dolaze, dolaze odnekud.

Osjećate nelagodu

Ako se osjećate nelagodno zbog nečega, to je najvjerojatnije zato što vaše duhovno ja zna više o tome nego što to zna vaš svjesni um. Vaše više biće vidi nešto što vi ne možete.

To su kozmičke informacije koje ne možete dokučiti.

Stvari se manifestiraju

Ako se stvari manifestiraju pred vama, Svemir vam pokazuje da ste na pravom putu. Kada radimo onako kako bismo trebali, Svemir nas nagrađuje.

Ono što biste trebali shvatiti preko tih nagrada jest da nastavite tako dalje. Ne skrećite s puta!

atma.hr – 52
Intenzivno doživljavate emocije

Ako se odjednom osjećate “na neki određeni način”, ne ignorirajte to.

Podrobno analizirajte i shvatite kakvu vrstu informacija Svemir želi da dobijete. Postoji razlog koji stoji iza tih emocija, samo ga morate pronaći.

Nešto što trebate čuti ili vidjeti pojavljuje vam se u snovima

Kada trebate čuti ili vidjeti nešto, Svemir će vam poslati informacije kroz san.

Snovi su mnogo snažniji nego inače i toliko važni da ih ne trebate shvaćati olako.

Vaš vlak misli zaglavio je na jednoj stazi

Ako ste odjednom zaglavili u određenoj vrsti razmišljanja, to je zato što Svemir želi da nešto realizirate. Što duže to zanemarujete, to će proces duže trajati.

Zastanite i razmislite, pomozite sebi da ovo shvatite. Moglo bi biti mnogo jednostavnije nego što biste pretpostavili.

Ista se situacija pojavljuje iznova i iznova

Ako vam se ista situacija stalno pojavljuje, morate promijeniti način na koji se nosite s njom. Ne radite nešto dobro i to se neće prestati pojavljivati dok ne shvatite što je to.

Što se više suočavate s tim, to bolje.

atma.hr – 52
Pokušajte razmišljati izvan okvira

Ako imate problema s povjerenjem u Svemir, pogledajte videozapis u nastavku. Svemir vas neće dovesti do nečega s čim se ne možete nositi.

Mnogo ste jači nego što mislite i na kraju ćete vidjeti da se sve događalo za vaše najviše i najbolje dobro.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić