Designed by Freepik

Naš mozak cijelo vrijeme vidi budućnost, ali mi toga nismo svjesni.

POTICANJEM INTUICIJE I PREPOZNAVANJEM „ZNAKOVITIH SLUČAJNOSTI“ IZ BUDUĆNOSTI DOBIJAMO RJEŠENJA ZA DANAŠNJE PROBLEME!

atma.hr – 78
Znanost dobrim dijelom potvrđuje: moguće je vidjeti svoju budućnost! To za nas ne može učiniti nitko drugi, ali možemo sami. Nekoliko eksperimenata koje sam načinio s novom verzijom subliminala „synchro“ izgleda da ukazuje na to.

U raznim laboratorijima svijeta je napravljeno cca 130 pokusa s dragovoljcima, da se vidi hoće li predosjetiti unaprijed kakva će se slika pojaviti na ekranu – vesela ili tužna. Rezultati su bili zapanjujući, ispitanici su na neki način unaprijed „znali“ što će iskočiti. Što može biti u skladu s onime što je dokazao i dr Libet u svojoj čuvenoj studiji – da naš mozak reagira na situacije i do deset sekundi prije no što smo toga svjesni, a kasnije se mi te akcije sjećamo kao učinka naše volje.

Prvo je dr Dean Radin na golemom uzorku dokazao da viđenje budućnosti na ovaj ili onaj način postoji, a pravu je bombu izazvao elaborat „Osjećanje budućnosti“ dr Daryla Bema, vrlo uglednog znanstvenika koji otvoreno tvrdi da se „um proteže kroz Vrijeme“.

U najnovije je vrijeme tim Julia Mossbridge, Patrizio Tressholdi i Jessica Utts otvoreno ustvrdio da ljudi zaista nesvjesno „znaju“ buduće događaje.

atma.hr – 39

Dr Hugh Everett je uvjeren da to potvrđuje teoriju „mnogo svjetova“ pa se sve što se može i događa u nekoj od tih paralelnih stvarnosti. Već sam ranije naveo svoju spoznaju da smo Vrijeme, a tako i Prostor mi sami, a zavrzlamu oko toga u kom smjeru Vrijeme teče doživio sam u izmijenjenom stanju svijesti kao proces koji teče u oba smjera – naprijed i natrag istovremeno!

Dr Richard Feynman, jedan od najvećih fizičara svih vremena je vjerovao da je mogućnost da Vrijeme teče unatrag posve realna bar u subatomarnom svijetu.

Prvi sam puta o tom mom iskustvu pisao prije tri godine i moje je iznenađenje bilo doista veliko kada sam sličnu tezu vidio i u filmu „Arrival“ („Dolazak“). To su znanje taoistički mudraci skrili u posebnom pozdravu kada prsti jednog dlana prekrivaju prste drugog, a palčevi se dodiruju ispruženi u visinu. Vrijeme teče istovremeno u dva pravca, a tamo gdje se oni sastaju jest trenutno naša svjesnost. Danas to razumije samo šačica majstora Qi Gonga.

Bizarna ideja da Vrijeme može teći i unatrag ne proizlazi iz glave nekog šamana nego briljantnog uma nobelovca Richarda Feynmena koji kaže da „su pozitroni antimaterija koju možemo smatrati elektronima koji putuju unatrag u Vremenu“!

Pitanje svih pitanje jest možemo li pokrenuti našu intuiciju i zaviri u vlastitu budućnost?

atma.hr – 75Kao uvijek, pravi je interes za to izazvao – novac. Kada su neki uspjeli izračunati da su skokovi i padovi dionica na burzi povezani i s kretanjem nebeskih tijela logični je naredni korak bila ideja da je to možda projicirano u našu svijest. Dakako, opet je u prvi plan izbio sinkronicitet C.G. Junga koji je na takav način čak predvidio smrt svog pacijenta u Alpama. Shvatimo li poruke koje zovemo „značajnim koincidencijama“ znati ćemo što dolazi kao da smo poslali sebi poruku iz budućnosti! Doslovce. I logično, ako Vrijeme teče istovremeno naprijed i natrag, što je moja teza.

Jasno je da su najdublja razina arhetipovi, a najjednostavniji među njima brojevi. Obzirom da Vrijeme teče istovremeno u oba smjera, signifikantni brojevi su u pravilu palindromi (čitaju se jednako s obje strane, op.a.). Na tome se zapravo bazira Pitagorina duhovnost.

No, ono što locira pojedinca u Hologramu jest vibracija njegova imena. Zna se da je pjesnik Tennyson lako ulazio u stanje Kozmičke svijesti pukim ponavljanjem svog imena. No, to je velika rijetkost.

Uvjeren sam da je prepoznavanje „značajnih koincidencija“ u srži spiritualnog prosvjetljenja, nadilaženja logičkog aparata kao prepreke razumijevanju nad-dualne stvarnosti na intuitivno-osjećajnoj razini.

Drago Plečko

atma.hr – 78
POVEZANI TEKSTOVI
Prethodna objavaŽivot nikad nije protiv nas: Bolest je upozorenje da nismo na pravom putu!
Slijedeća objavaPrakticirajte ovu rutinu svaki dan i vidjet ćete kako vam obitelj postaje sretnija!
Drago Plečko
Drago Plečko je rođen 1951. godine u Samoboru. Završio je gimnaziju te studij kemije u sklopu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu. Magistrirao je na istome fakultetu iz područja organske kemije – kemije prirodnih spojeva. Već u mladosti je imao interes za rubna područja znanosti, pa je puno putovao i istraživao pritom snimajući putopisne i dokumentarne filmove. Obišao je cijelu Hrvatsku i četrdesetak zemalja na četiri kontinenta. Uz stotine članaka, radijskih i televizijskih emisija autor je prvog TV filma o Međugorju na ovim prostorima, prvog filma o talijanskoj komuni Damanhur te, također, prvog filma o vodnjanskim mumijama i o mnogim drugim istarskim fenomenima.Sudjelovao je na brojnim svjetskim kongresima i konferencijama iz graničnih područja znanosti, te osobno upoznao gotovo sve svjetske relevantne duhovne učitelje u posljednjih 35 godina, od kojih je mnoge i intervjuirao. Autor je knjiga „Joga, bionergija, zdravlje“, „Droge - bič novog doba“. „Moji susreti s jogijima“ i koautor prvog hrvatskog subliminalnog CD-a „Moć podsvijesti“. Sudionik je niza istraživačkih projekata vezanih uz alternativnu i komplementarnu medicinu.Trenutno vodi nutricionističko-terapijsko savjetovalište u Samoboru i Zagrebu.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.