pixabay.com

Zašto neki ljudi uvijek imaju sreće u ljubavi dok drugi privlače negativna ljubavna iskustva jedno za drugim? Je li to samo slučajnost? Iz perspektive reinkarnacije i karme ne postoji slučajnost; sve se događa s razlogom. Doživljavamo ljubavnu sreću ili nesreću zbog naše ljubavne karme.

300×250 centar text-39

Što je ljubavna karma?

To je rezultat nečijih postupaka u prošlosti, iz ovog života i iz prošlih života, bez obzira da li ih se osoba sjeća ili vjeruje u prošle živote.Netko s dobrom ljubavnom karmom možda je u prošlim životima u odnose ulazio s integritetom, ljubavi i suosjećanjem. Netko s lošom ljubavnom karmom možda je u prošlosti djelovao nepošteno, sebično, ljubomorno ili pohlepno. No, prije nego što se osjetite krivima za bilo koju lošu ljubavnu karmu, važno je shvatiti da smo svi mi bili dobri i loši u prošlim životima. Naime, moguće je imati lošu ljubavnu karmu zbog krivnje ili ljutnje iako nismo učinili ništa loše.

Je li moguće prevladati lošu ljubavnu karmu?

Da, otkrivanjem i otpuštanjem korijenskog uzroka, bez obzira da li se to dogodilo prošli tjedan ili prije 2000 godina. To će vam pomoći da steknete svijest i razumijevanje, što će dovesti do oprosta; ključ otpuštanja prošlosti.

Pretvorite svoju lošu ljubavnu sreću u sretniji ljubavni život (i postignite druge osobne ciljeve) u ova tri koraka:

300×250 centar text-39

1. Otkrijte svoje blokade i oslobodite ih se.

Jedan od najučinkovitijih načina otkrivanja i otpuštanja korijenskog uzroka bilo kakve nesreće je meditacija i/ili regresija prošlih života.

Djeluje čak i onima koji ne vjeruju u reinkarnaciju. Jednostavno usmjeravanjem pažnje, bilo da je stvarno ili simbolički, na davno zaboravljene karmičke razloge za bilo kakvu neostvarenu ljubav ili životno iskustvo, može biti dovoljno da prekine negativan obrazac zauvijek.

2. Oprostite sebi i svima drugima koji su uključeni u korijenski uzrok.

Kada oprostite drugima – to je za vašu dobrobit; zakon karme nikome ne dopušta da prođe nekažnjeno. Krivnja ili ljutnja, koje nismo uvijek svjesni, sabotira naše ljubavne živote.

300×250 centar text-39

3. Djelujte na pravi način u odgovarajuće vrijeme.

Saznajte kako pratiti svoje osobne ljubavne cikluse. Cijeli naš ljubavni život slijedi predvidljive cikluse koji mogu točno biti opisani metafizičkim znanostima numeričke analize, koja ne uzrokuje cikluse, ali je jednostavno njihov simbol. Ta svijest može vam pomoći da budete spremni i zaskočite valove prilika umjesto da se utopite u njima.

Kada steknete više svijesti o sebi i svojim odnosima, biti ćete u mogućnosti da živite i reagirate s manje straha i više ljubavi, napravite bolji izbor u ljubavi i životu, organizirate svoje napore prema sretnom i skladnom ljubavnom životu i na kraju živite ljubavni život kojemu ste se samo mogli nadati do sada.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Većina nas se usredotoči na fizičke, mentalne i emocionalne aspekte odnosa, ali malo nas zna kako istražiti i popraviti duhovnu stranu. Ovaj nedostatak svijesti i ravnoteže dovodi do očekivanja koja stvaraju bol u srcu i nesklad.

Možete sami poboljšati svoj ljubavni život i svi odgovori su stvarno unutar vas. Regresija prošlih života i meditacija će vam omogućiti da steknete svijest i ravnotežu koja će vam pomoći da otpustite nepotrebno i zaželjeti sretan novi početak.

healing.about.com

ORGONSKI SET ZA OSOBNU ZAŠTITU

ORGONSKI SET

Za osobnu zaštitu

Iscrpljen si zbog stresa na poslu, bolesti ili lošeg spavanja? Muče te podzemne vode i mobilni repetitori?
Živiš li blizu baznih stanica, često koristiš mobitel, a okružen si i s drugim elektroničkim uređajima, svakako pročitaj više o orgonskim proizvodima koji učinkovito pomažu u obnavljanju i zaštiti tvoje energije.

Cijena: 245,05 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaA ti si, ljubavi, remek-djelo. Volim te sve više svake sekunde koja klizne kroz naše drhtave ruke.
Slijedeća objavaDobivamo ono što jesmo – Što je nama namijenjeno, neće nas zaobići!
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here