Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Manipulatori duše su izuzetno sofisticirana bića, koja koliko god radili na sebi i sa sobom i koliko iskustva prikupili ipak teško prepoznajemo.

Oni su jako dobro skriveni iza obrisa beskrajnog razumijevanja, tihe podrške i prisustva u nekoj eteričnoj formi koja nas nadahnjuje na čudan način.

Upoznajemo ih na različitim mjestima, najčešće „slučajno“, a uvlače nam se pod kožu lagano i suptilno, tako da ne znamo kad je taj proces točno započeo. Čini nam se da predstavljaju ono nedostižno što smo tako dugo vremena tražili i da su sastavni dio upravo naše kreacije.

Puštamo ih da priđu jako blizu, otvaramo im najskrivenije kutke svoga sebstva i čini nam se kao da su upravo oni ona očekivajuća nadopunjujuća komponenta koju smo tako dugo čekali i za kojom smo neuspješno tragali.

S njima se odjednom sebi činimo ostvarenima, cjelovitima, konačno shvaćenima i prihvaćenima, a osjećaji koje imamo u spektru su najljepših boja za koje nismo niti sanjali da postoje…

Čini nam se da je sreća konačno pronašla naša vrata i pokucala na njih … Sa smješkom ih otvaramo širom i puštamo da sve što nose uđe u naše iskonsko biće i obasja ga tim prekrasnim svjetlom, ugrije onom dugo očekivanim i priželjkivanom toplinom i digne nas u neslućene razine na kojima sve izuzev našeg jedinstva postaje manje značajno.

Osjećaj je tako poseban, da se za njega vežemo cijelim svojim bićem, nalazeći u njemu ispunjenje životnog htjenja. Spremni smo sve ostalo staviti u neki drugi plan i posvetiti se potpuno prelijepom osjećaju treptave jedinstvenosti. On nas ispunjava, nadahnjuje, čini nas boljima i izvlači na površinu dugo vremena zatomljene osjećaje i stvara nove prekrasne dimenzije u našem bitku.

Čini se kako postajemo bolji u svakom pogledu i s dubokom ljubavlju, odanošću, razumijevanjem i nesebičnom podrškom čuvamo i njegujemo ovu novonastalu dimenziju u vlastitom životu. Ipak smo uspjeli pronaći ono za čim smo tako dugo tragali…

U duši manipulatora ovaj proces se odvija na potpuno drugačiji način, a da mi toga uopće nismo svjesni. A i onda kada postanemo svjesni ne želimo uvažiti ono što vidimo, jer smo se toliko duboko vezali za nepostojanost. Manipulator sve detalje ovog procesa kroz koji prolazimo, jako dobro zna jer je već nebrojeno puta bio u njima…

On poznaje onu suptilnu energiju žene, zna točno frekvenciju na kojoj vibrira i kad joj priđe dovoljno blizu može se uskladiti s njom i duboko se povezati… Sve izgleda tako suptilno i puštamo ga u naš svijet. Ugrađuje se u dio našeg bića, jer smo mi tako željeli, zauzima značajno mjesto, s vremenom nam se čini nedjeljivim i tako potrebnim gradivnim elementom.

Dok mi vidimo i dalje gradimo, čuvamo jedinstvenost ovog predivnog spoja, manipulator polako ulazi u svijet naše nutrine i najvećih vrijednosti koje smo tako dugo izgrađivali, čuvali, njegovali… On u njima pronalazi izvore čiste energije i ljubavi i njima hrani samo svoje biće i s našom energijom producira svoja ostvarenja.

Nesposobni da sve ovo vidimo, jer iznutra gledamo „ njegovim očima“ ne vidimo nikakav problem, već dajemo još više sebe u nadi da tako izgrađujemo nešto što je zajedničko i što nas oboje čini posebnima i uzdiže u neke druge dimenzije, koje su samo nama poznate i u kojima se osjećamo ispunjenima i pronađenima nakon dugih lutanja.

160×600 text-47 lijevo

Manipulator zna da je to nešto potpuno drugo, ali sviđa mu se naše bezuvjetno davanje i naša energija koja ga svojom snagom diže i omogućava mu ostvarenje njegovih ciljeva. Kroz sve  to je već prolazio i točno zna kako usmjeriti energetski tijek u samo svoje ostvarenje.

Kada s vremena na vrijeme uočimo neke simptome ovog procesa kojim nas tako suptilno manipulira ne želimo vjerovati i ponovo se kroz cijeli niz tuge, opraštanja i susprezanja vraćamo na iste polazišne točke i ponovo tražimo u njima ono što smo zamislili, a čega nema…

Nemamo snage odvojiti se, jer smo energiju kanalizirali u tijek manipulatora i mislimo kako možemo „postojati“ samo povezani na nju. Vremenom nas sve više iscrpljuje, a mi se još više dajemo kako bi taj nama „životno neophodni spoj“ i dalje funkcionirao. Ima tu i  naoko prividnih  trenutaka sreće, ushita i neke čudne radosti, za koje plaćamo previsoku cijenu…

Manipulator poznaje sve faze procesa, jer u trenutku kad smo ga pustili da nam priđe tako blizu i očita našu frekvenciju, razradio je mehanizme pristupa našem suptilnom biću, očitao je kod i sada se lagano poigrava s našim najsuptilnijim osjećajima, jer su mu svi „na dlanu“.

Točno zna kako potaknuti u nama one energije koje ga hrane i kako nas uvjeriti da je to u stvari dio procesa kroz koji sami želimo proći i koji nam je neophodan u našem rastu. Mi uočavamo promjene na sebi i vjerujemo kako je to dobro za nas, jer moramo rasti, a proces patnje je nešto što je neophodno na tom putu…

I sve se kreće još dalje i traje kroz vrijeme i kroz događaje. Postajemo nedovoljno osjetljivi na neke druge drage ljude i ne možemo im dati dovoljno ljubavi niti razmijeniti energiju s njima, jer smo tok skrenuli u rijeku koja vodi prema manipulatoru.

Druge emotivne veze uopće nemaju nikakvu mogućnost ostvarenja, jer se manipulator pobrinuo da nas toliko jako veže, da sve ostalo čini nedostatno dobrim i besmislenim. I tako nastavljamo dalje u ciklusu koji je unaprijed definiran.

Pitanje je samo može li i kada nastupiti točka preokreta?

Kada dovoljno puta spoznamo da smo samo energetski izvor koji netko koristi za vlastito ostvarenje i koji nam osim uvijek sveprisutnog osjećaja tuge ne donosi ništa drugo.

Kada smognemo dovoljno snage da presječemo za sva vremena niti koje nas vežu za ovu ovisnost i jednosmjerno pražnjenje.

Kada manipulator spozna da je dovoljno dobio od nas i iz odnosa s nama i krene dalje tražiti nove izvore energije kojima će pristupiti.

160×600 text-47 lijevo

Trenutak o kojem govorim će doći prije ili kasnije, jer uvijek postoje sile koje se pobrinu za to, a mi iz svega izađemo ranjeni, ali i osnaženi za jedno novo iskustvo i gledamo na sebe i svoje odnose iz jedne potpuno drugačije perspektive.

Stoga ovaj tekst ne pišem kao utjehu onima koji su izašli iz ovakvog odnosa, jer njima utjeha ne treba. Sama vrata izlaza su najveća nagrada za njih, jer im otvaraju perspektivu drugih svjetova.

Ovo pišem zbog onih koji će u budućnosti sretati manipulatore i u najvećoj vjeri prepuštati im svoje resurse, vjerujući kako zajedno grade svjetove, a u stvari će biti samo dobri energetski izvori za nekog tko sam to ne može biti.

Sve što u svojoj pojavnosti, na prvi pogled ima notu dugoočekivane savršenosti koja kao da je kreirana upravo za nas, i čini nam se kao idealno mjesto u koje možemo ugraditi svoje dugogodišnje nade, očekivanja i duboke suptilnosti, vrlo vjerojatno nosi u potencijalu manipulativni karakter onoga koji nam se predstavlja u takvom svjetlu.

Treba prepoznati suptilne znakove na putu koji prolazimo s manipulatorom duše, a koji nam ukazuju na istinske namjere manipulatora i osluhnuti što nam imaju za reći. Koliko god da je taj glas tih i skoro nečujan, zastanite i poslušajte tišinu.

Možda vam se neće dopasti ono što čujete, ali će vam sigurno pomoći, da spoznate istinu, zaštitite svoje unutarnje biće i svoju energiju.

Naša najdublja nutrina i mjesto gdje obitava naša duša najsvetije je mjesto našeg bića. Kako bi voljeli sebe to moramo i sami poštivati, kako bi i drugi poštivali ono što mi jesmo.

San duše

Kontaktiraj ATMA savjetnike

Željko

ŽELJKO


ALTERNATIVE TEHNIKE LIJEČENJA, OBITELJSKO SAVJETOVANJE, JOGA, VEZA EMOCIJE-ZDRAVLJE, DUHOVNOST

Broj telefona: 060/600-303  KOD 03
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Zora

ATMA SAVJETNIKZORA


DIPL. PSIHOLOGINJA, KARMIČKA DIJAGNOSTIKA, BIOTERAPIJA, RAD S DJECOM, TERAPIJA PAROVA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 04
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaOSNAŽITE SEBE [ThetaHealing®] – besplatno predavanje
Slijedeća objavaKako čuti glas duše?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

6 KOMENTARA

  1. Ne postoji ništa takvo poput manipulatora duše. Ovaj tekst je napisan od strane vlastito izmanipulirane duše, prilikom vjerojatno žestokog životnog iskustva. Izrazitoje bitno kakvo mišljenje imamo samio sebi i da li smo tijekom odrastanja uspjeli izgraditi sebe na prirodan ijednostavan način ili smo postali žrtve stereotipova, iskrivljenih pogleda i općenito izgubljeni u razumijevanju bilo čega, a pogotovo sebe samih i života koji nosimo u sebi. Nitko nas ne može izmanipulirati, već mi manipuliramo sami sa sobom. Toliko je jednostavno, da je gotovo nevjerojatno, a sve nesigurnosti koje razvijamo u sebi, bol koju stvaramo sami sebi, e tu treba počet malo dublje kopati i naći izvorište svega u biti nepotrebnog. Pa kada se sretnete sa razdorom u sebi, pobjedite ego, koji je razvio vlastitu filozofiju bivanja i poslušate onaj glas vlastitog razuma, koji je u vama od prvog dana i nikada nije u mogučnosti biti promjenjen i iskvaren,gdje god bili i živjeli, e tada ste našli svoje više ja i biti ćete u mogučnosti živjeti i tim “manipulatorima” ponuditi razumijevanje i sreću,a do togtrenutka ste vi sami manipulator.

  2. neznam zasto se ovakvi tekstovi vezu uvjek za muskarce ….. neznam… ovdje gdje ja zivim ima vise manipulatorica nego manipulatora…. i da …. ovaj drustveni problem cesto uniste moguce buduce odnose … jer se ljudi boje ovoga…. i zato vise nitko ni nevjeruje u one prave ljubavne odnose…. jos uvjek ima ljudi koji briju na ljubav … malo al ih ima …. kojima je zivotni sam vidjet sjaj u ocima zeni koju smatra svojom …. puno zena sretnu tako nesto i onda same uniste odnos zbog nevjerice da je to njen princ jer je po habitusu drugaciji naspram snovima koje ona sanja …..

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here