Foto: instagram.com/chuando_chuandoandfrey

Dobri geni, zdrav način života ili skupocjena njega, ne zna se u čemu je tajna, ali nad ovim ljudima vrijeme nema moć.

Dok se mi borimo s borama i bojimo sijede oni izgledaju kao da umjesto jutarnje kave piju eliksir mladosti, piše uspesnazena.com.

atma.hr – 78
Predstavljamo vam 10 žitelja naše planete za koje su godine samo cifra!

Tan Chuando

chuando_chuandoandfrey
chuando_chuandoandfrey

U ovo je teško povjerovati, ali Tan Chuando iz Singapura je proslavio svoj pedeseti rođendan. Fotograf iz Singapura ne krije da brižno vodi računa o svom tijelu: nikada ne liježe u krevet kasno, jede mnogo povrća i redovno trenira.

Možda je glavnu tajnu Chuando ostavio samo za sebe, jer ipak, ovih jednostavnih pravila se mnogi pridržavaju, ali ne uspijevaju baš svi izgledati 20 godina mlađe.

atma.hr – 39

Yazemeenah Rossi

yazemeenahrossi
yazemeenahrossi

Još jedna žena s koje je nemoguće skinuti pogled – šezdesetdvogodišnji model Jasmina Rosi. Svoju karijeru je ova Francuskinja počela kasno i do 30-te godine je bila obična domaćica.

Sada Jasmina ne samo da je tražena u svijetu show biznisa, već je i primjer za mnoge žene, jer dokazuje da godine ne predstavljaju prepreku da izgledate i osjećate se moćno.

Zaklina Berrido Pisano

realfashionist
realfashionist

Zaklina Berrido Pisano je prava ikona stila i dama s besprijekornom figurom. Vjerujete li da ova ljepotica već ima 49 godina?

Uzgred, ona ne samo da je mama, već je i baka puna ljubavi. Obitelj je jako važna za Zaklinu, što ona stalno i napominje.

atma.hr – 77

Pamela Jacobs

pamelajacobs13
pamelajacobs13

Nasmijana djevojka na fotografijama je pedesetpetogodišnja mama odraslog sina.

Da bi održala formu Pamela koristi kokosovo ulje za kožu i kosu, a koristi ga i u prehrani, svaki dan pojede šaku badema, ne zaboravlja na piling i eksfolijaciju i često posjećuje saunu.

Masako Mizutani

masako_mizutani
masako_mizutani

Vječno mlada Masako Mizutani je japanska domaćica i majka dvoje djece i nalazi se na pragu pedesetih. Ona aktivno vodi blog u kojem priča o svom načinu života i dijeli savjete za ljepotu.

Svima koji žele očuvati mladolikost Mizako savjetuje da biraju kozmetiku koja sadrži vitamin E, da ne zaboravljaju koristiti sredstva za zaštitu od sunca i da svakodnevno sami rade masažu lica i tijela.

Osim toga, neophodno je paziti na prehranu u koju bi trebalo uključiti avokado, maslinovo ulje, masnu ribu i orašaste plodove. I naravno: bez štetnih navika.

atma.hr – 78
Candy Lo

candylolam
candylolam

Candy Lo točno zna kako pobijediti starost. Ona izgleda kao da ima malo iznad dvadeset godina, iako je zapravo bivša glumica i model proživjela već pola stoljeća.

Možda Candy ima portret koji stari umjesto nje?

Ellen Ector

ellenectorfit
ellenectorfit

Ellen Ector iz SAD je do 57. godine radila u socijalnoj sferi, a zatim, odlučivši promijeniti svoj život, počela je s fitnes treninzima.

Sada ima 65 godina i mrežu sportskih klubova. Ellen se ne stidi slikati pored svoje kćerke u kupaćem kostimu.

atma.hr – 39

Ernestine Shepherd

simplefitoficial
simplefitoficial

Ova žena je živi primjer toga da nikad nije kasno. S 57 godina Ernestine je odlučila početi baviti se sportom.

Sada ona ustaje u tri ujutro i meditira, poslije toga trči 16km, a onda vježba u teretani.

Zaboravili smo reći: ima 80 godina.

Melissa

msmelissa55
msmelissa55

Melissa ima 62 godine i vodi svoj, vrlo popularan, video kanal pod nikom melissa55.

Žena savjetuje da se hidratantne kreme rjeđe koriste i da se ne koriste proizvodi koji sadrže previše vitamina A.

atma.hr – 77

Ajda Pekkan

ajdapekkan
ajdapekkan

Teško je povjerovati, ali turska pjevačica Ajda Pekkan ima 71 godinu. Ona ne skriva da je imala pomoć plastičnih kirurga, ali i ističe da je uvijek posvećivala pažnju sportu i prehrani. Bez obzira na godine Pekkan ostaje u odličnoj formi, često nastupa i osvaja vrhove top-lista u zemlji.

Ovi ljudi su dokazali da su godine samo cifra u rodnom listu. Zdravlje, mladost i ljepota su u našim rukama, bez obzira na to koliko imamo godina.

uspesnazena.com

63 PLACEBO

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here