Foto: instagram.com/chuando_chuandoandfrey

Dobri geni, zdrav način života ili skupocjena njega, ne zna se u čemu je tajna, ali nad ovim ljudima vrijeme nema moć.

Dok se mi borimo s borama i bojimo sijede oni izgledaju kao da umjesto jutarnje kave piju eliksir mladosti, piše uspesnazena.com.

atma.hr – 78
Predstavljamo vam 10 žitelja naše planete za koje su godine samo cifra!

Tan Chuando

1 3
chuando_chuandoandfrey
2 3
chuando_chuandoandfrey

U ovo je teško povjerovati, ali Tan Chuando iz Singapura je proslavio svoj pedeseti rođendan. Fotograf iz Singapura ne krije da brižno vodi računa o svom tijelu: nikada ne liježe u krevet kasno, jede mnogo povrća i redovno trenira.

Možda je glavnu tajnu Chuando ostavio samo za sebe, jer ipak, ovih jednostavnih pravila se mnogi pridržavaju, ali ne uspijevaju baš svi izgledati 20 godina mlađe.

atma.hr – 39

Yazemeenah Rossi

3 3
yazemeenahrossi
4 3
yazemeenahrossi

Još jedna žena s koje je nemoguće skinuti pogled – šezdesetdvogodišnji model Jasmina Rosi. Svoju karijeru je ova Francuskinja počela kasno i do 30-te godine je bila obična domaćica.

Sada Jasmina ne samo da je tražena u svijetu show biznisa, već je i primjer za mnoge žene, jer dokazuje da godine ne predstavljaju prepreku da izgledate i osjećate se moćno.

Zaklina Berrido Pisano

5 2
realfashionist
6 2
realfashionist

Zaklina Berrido Pisano je prava ikona stila i dama s besprijekornom figurom. Vjerujete li da ova ljepotica već ima 49 godina?

Uzgred, ona ne samo da je mama, već je i baka puna ljubavi. Obitelj je jako važna za Zaklinu, što ona stalno i napominje.


Widget not in any sidebars

Pamela Jacobs

7 1
pamelajacobs13
8 1
pamelajacobs13

Nasmijana djevojka na fotografijama je pedesetpetogodišnja mama odraslog sina.

Da bi održala formu Pamela koristi kokosovo ulje za kožu i kosu, a koristi ga i u prehrani, svaki dan pojede šaku badema, ne zaboravlja na piling i eksfolijaciju i često posjećuje saunu.

Masako Mizutani

9 1
masako_mizutani
10 1
masako_mizutani

Vječno mlada Masako Mizutani je japanska domaćica i majka dvoje djece i nalazi se na pragu pedesetih. Ona aktivno vodi blog u kojem priča o svom načinu života i dijeli savjete za ljepotu.

Svima koji žele očuvati mladolikost Mizako savjetuje da biraju kozmetiku koja sadrži vitamin E, da ne zaboravljaju koristiti sredstva za zaštitu od sunca i da svakodnevno sami rade masažu lica i tijela.

Osim toga, neophodno je paziti na prehranu u koju bi trebalo uključiti avokado, maslinovo ulje, masnu ribu i orašaste plodove. I naravno: bez štetnih navika.

atma.hr – 78
Candy Lo

11
candylolam
12
candylolam

Candy Lo točno zna kako pobijediti starost. Ona izgleda kao da ima malo iznad dvadeset godina, iako je zapravo bivša glumica i model proživjela već pola stoljeća.

Možda Candy ima portret koji stari umjesto nje?

Ellen Ector

13
ellenectorfit
14
ellenectorfit

Ellen Ector iz SAD je do 57. godine radila u socijalnoj sferi, a zatim, odlučivši promijeniti svoj život, počela je s fitnes treninzima.

Sada ima 65 godina i mrežu sportskih klubova. Ellen se ne stidi slikati pored svoje kćerke u kupaćem kostimu.

atma.hr – 39

Ernestine Shepherd

15
simplefitoficial
16
simplefitoficial

Ova žena je živi primjer toga da nikad nije kasno. S 57 godina Ernestine je odlučila početi baviti se sportom.

Sada ona ustaje u tri ujutro i meditira, poslije toga trči 16km, a onda vježba u teretani.

Zaboravili smo reći: ima 80 godina.

Melissa

17
msmelissa55
18
msmelissa55

Melissa ima 62 godine i vodi svoj, vrlo popularan, video kanal pod nikom melissa55.

Žena savjetuje da se hidratantne kreme rjeđe koriste i da se ne koriste proizvodi koji sadrže previše vitamina A.


Widget not in any sidebars

Ajda Pekkan

19
ajdapekkan
20
ajdapekkan

Teško je povjerovati, ali turska pjevačica Ajda Pekkan ima 71 godinu. Ona ne skriva da je imala pomoć plastičnih kirurga, ali i ističe da je uvijek posvećivala pažnju sportu i prehrani. Bez obzira na godine Pekkan ostaje u odličnoj formi, često nastupa i osvaja vrhove top-lista u zemlji.

Ovi ljudi su dokazali da su godine samo cifra u rodnom listu. Zdravlje, mladost i ljepota su u našim rukama, bez obzira na to koliko imamo godina.

uspesnazena.com

63 PLACEBO

banner placebo