U ovoj kuharici uz mnoštvo informacija o tofuu, toj ukusnoj i zdravoj namirnici, autorica donosi tridesetak maštovitih recepata koji će vas sigurno privući i potaknuti na uključivanje tofua u vašu prehranu.
Soja je čudesna namirnica s brojnim ljekovitim svojstvima iz koje se dobiva tofu, proizvod od soje najšire korišten diljem svijeta. U ovoj kuharici, u kojoj uz mnoštvo informacija o toj ukusnoj i zdravoj namirnici, autorica donosi tridesetak maštovitih recepata koji će vas sigurno privući i potaknuti na uključivanje tofua u vašu prehranu.
Tofu je namirnica čiji okus jednako dobro odgovara juhama, idealan za namaze, neizostavan u gurmanskim glavnim jelima te iznenađujuće obogaćuje raznovrsne deserte.
O autoru:
Ana Janjatović Zorica s makrobiotičkim načinom življenja upoznaje se 1987. i od tada se educira kroz brojne seminare domaćih i stranih stručnjaka s tog područja. Između ostalog, završila je prvi stupanj Kushijevog Instituta u Londonu 1989., Školu prirodne kuhinje u Makronovi početkom 90-ih te četvrti stupanj Međunarodne shiatsku škole u Zagrebu.
Surađivala je u pripremi fotografija za kuharicu za djecu Kuham i jedem zdravo, Jadranke Boban Pejić. U centru Makronova od 1994. održava seminare i radionice kuhanja i s užitkom dijeli svoje iskustvo s polaznicima. Suradnica je na programu Škole prirodne kuhinje u Makronovi.
Autorica je kuharica “Tofu” i “Složenci i variva”, te urednica knjige “Makrobiotika – put zdravlja, sreće i mira”, Michija Kushija.
Ana Janjatović Zorica: Tofu
U ovoj kuharici uz mnoštvo informacija o tofuu, toj ukusnoj i zdravoj namirnici, autorica donosi tridesetak maštovitih recepata koji će vas sigurno privući i potaknuti na uključivanje tofua u vašu prehranu.
64 stranice, format: 14,5 x 19 cm