Image By freepik

Do kraja listopada/oktobra obilje će se slijevati na tri znaka Zodijaka. Pitanje financija doći će u prvi plan. Međutim, zapamtite, u ovom periodu ne biste trebali dopustiti da stvari idu svojim tijekom.

atma.hr – 52
Bik

Bik s pravom zauzima prvo mjesto na ovoj ljestvici. Financijska sreća pratit će predstavnike znaka tijekom cijelog ovog perioda. Pronaći ćete dodatne mogućnosti za razvoj vašeg poslovanja, ali i za stjecanje novih izvora prihoda.

Ne odbijajte neobične ideje koje će vam se roditi u glavi. Želja za stvaranjem omogućit će vam postizanje uspjeha i značajnih visina u karijeri.

U drugoj polovici listopada/oktobra sjetit ćete svojih starih ideja koje će vam sada pomoći. Moći ćete dovršiti projekt koji vam je dugo zadavao probleme.

Lav

U ovom periodu ćete napokon moći malo odahnuti. Lavovi neće morati raditi za troje, ali ipak se morate potruditi. Novac će teći preko bliskih ili poslovnih partnera.

Također morate voditi računa o svom ugledu. Ne biste trebali sami reagirati na tračeve i raspravljati o nekome. Zapamtite, vjerodostojnost možete steći samo napornim radom.

atma.hr – 52
Do kraja mjeseca, Lavovi bi također mogli potpasti pod utjecaj okoline. Trebali biste više pažnje posvetiti svojim profesionalnim aktivnostima.

Analizirajte tržište, proučite trenutne trendove i koristite ih u svojim aktivnostima.

Predstavnici znaka također će pronaći nove prilike za financijski rast.

Škorpion

Škorpioni su dugo čekali svojih 5 minuta, a sada ćete moći pokazati za što ste sposobni i prijeći na aktivno djelovanje.

U ovom periodu ogromna motivacija i energija tjerat će vas naprijed. Realizirat ćete nove metode razvoja.

Svemir vam je očito naklonjen, iskoristite trenutak.

Ne ostavljajte nagomilane probleme za kasnije. Morate se nositi s njima kako biste privukli financijski tok u svoj život.

ATMA/5-tv/Pripremila: Suzana Dulčić