Jer vi već jeste Istinsko Ja. Vi već jeste svjetlo svijeta. Osjećaj odvojenosti, konačnosti i odvojene individualnosti je privremena iluzija koja vas doslovno zaklanja od bezgraničnosti i veličanstvenosti vašeg istinskog bića, od vaše neprolazne duše. Kako to otkrivamo? Ostanite uz glas istine, ostanite onakvi kakvi zaista jeste.

atma.hr – 52
Probudite svjetlo u sebi. Ova MOĆNA ENERGIJA zrači kroz svijet i kada netko šalje svjetlost, ljubav, nadu i božansku snagu drugima, oni zaslužuju primiti neke od kvaliteta koje projicirate. Možete izabrati biti svjetlo, svjetionik nade, sjajna zraka ljubavi koja osvjetljava prostor oko vas.

Svjetlo je informacija i svijest. Svjetlost je Jasnoća koja vam je potrebna da biste stvorili i usredotočili svoju energiju. Ne možete pravilno stvarati ako nemate jasnoću ili jasan i specifičan smjer prema kojem strujite svoju energiju. Buđenje vašeg višeg Sebstva podržat će vas u razumijevanju svrhe, kako biste mogli zagrliti Istinskog sebe!

atma.hr – 52
Vrijeme je da probudite svoje svjetlo, uskladite se sa svojom autentičnom istinom i zakoračite u svoju duhovnu moć. Vratite NADU SVJETLOSTI i LJUBAVI natrag u svoj život provedbom promjene koju biste željeli vidjeti, manifestirajte svijet u kojem želite živjeti.

SANJAJTE VELIKO jer sve što poželite može se doslovno ostvariti – zaokupite se manifestiranjem pozitivnih misli i korištenjem svoje maštu do punog potencijala – uzdignite svoju svijest. Svijet se nikada neće promijeniti ako se svatko od nas ne promijeni iznutra.

BUDITE PROMJENA koju želite vidjeti u svijetu. Budite svjetlo svijeta.

Order of the Star