Cjelodnevni seminar Pane Andova obuhvatit će teoretske i praktične dijelove: Chi energija – Psionika – Progresivna meditacija – Gledanje na daljinu – Šesto čulo – Astralna putovanja – Cvijet života Aktivacija energetskog polja aure – Samoiscjeljenje – Duhovna transformacija. Otkrijte u tekstu sve detalje kao i datume i mjesta održavanja seminara u Beogradu, Ljubljani, Zagrebu i Skopju!

Seminar 2024. je treći i posljednji seminar koji se bavi buđenjem i kultiviranjem unutarnje snage. Ovaj seminar je bitan dodatak teoriji i praktičnoj obuci na prethodna dva seminara, tijekom 2022. i 2023. godine.

Termini:

Ljubljana 06.07 https://fb.me/e/45eht4rdN

Instruktor: Pane „AstralWalker“ Andov

O seminaru u Zagrebu

Cjelodnevni program: 07.07.2024 (nedjelja) od 8:30 do 17h

Cijena: 145 EUR

**Osigurani su veganski ručak, voće i grickalice.**

Očekuje vas i kratko predstavljanje knjige Damira Butkovića “Osobni kompas” o buđenju multidimenzionalne i univerzalne organizacije ljudskog bića. Knjiga obrađuje sljedeće teme: esencijalni dijelovi osobnog kompasa, univerzalni zakoni, put (od bolesti) do zdravlja, uzroke bolesti te u konačnici aktivaciju osobnog kompasa.

Više informacija na linku: https://ispirityou.com/knjiga-osobni-kompas-2/

Kontakt za dodatne informacije i rezervacije: [email protected] ili +385 99 456 5600

Što ponijeti: prostirku za jogu, povez za oči i bilježnicu.

Pane (ATMA Webshop knjige) https://atmawebshop.com/oznaka-proizvoda/pane-andov/

Buđenje – Ključ Vanzemaljskih Poruka

Izuzetne Moći u Ljudima

Buđenje Unutrašnje Sile

VIŠE INFORMACIJA:

Seminar 2024. je treći i posljednji seminar koji se bavi buđenjem i kultiviranjem unutarnje snage.

Praktično, ovaj seminar je bitan dodatak teoriji i praktičnoj obuci na prethodna dva seminara, tijekom 2022. i 2023. godine.

Ovaj seminar uključuje mnogo više praktičnih treninga, novih ažuriranih informacija i vrlo korisnih uputa, a sve s ciljem da se unutarnje buđenje koje često zahtijeva desetljeća vježbe skrati na prihvatljive vremenske intervale.

Instruktor trenira više od 20 disciplina već više od 35 godina, a njegovo iskustvo i znanje moćan su alat za svakoga tko je istinski tragač za istinom i spreman je za potpuno unutarnje buđenje. Panetov životni cilj je pomoći u procesu istinskog buđenja čovječanstva kroz duboko razumijevanje tko smo, odakle smo došli, što radimo ovdje i kamo idemo.

Da bi čovjek u tome bio uspješan, treba upoznati bit svog postojanja, razumjeti skrivenu stvarnost čiji je dio te se nakon potrebnih inputa koncentrirati na vlastiti i zajednički razvoj čovječanstva.

Put buđenja je jedinstven za svakog čovjeka, točnije “za svaki svjesni nematerijalni inteligentni oblik života koji trenutno ima ljudskog fizičkog domaćina u ovom prostoru i vremenu”.

Proces često započinje buđenjem skrivenih yin i yang energetskih potencijala, punjenjem i razvojem 3 dantiena eteričnog tijela, aktivacijom chi meridijana i cjelokupne energetske mreže, što neizbježno dovodi do raznih učinaka izvanosjetilne percepcije i manifestacije snažne unutarnje sile. Zatim se obično nastavlja s dobivanjem svjesnog pristupa nematerijalnim razinama postojanja, putem gledanja na daljinu, astralne projekcije i slično. Nakon nekog vremena svi potencijali i stvorena tjelesna, mentalna ili izvantjelesna iskustva integriraju se u jedno. Ljudsko biće doseže duhovnu točku razvoja gdje ulazi u duge i progresivne meditacije koje u konačnici dovode do vrhunske duhovne transformacije i evolucije svijesti. Drugim riječima, ljudsko biće postaje živa vatra kozmičkog bezvremenog svjesnog postojanja, koje više nije ograničeno osjetilima fizičkog tijela i koje doseže vrhunsku slobodu. To postaje svjesni integritet. Svijest postaje super-svijest koja razumije Kreaciju Kozmičkog Plana. Super-svijest vidi gdje može pomoći u procesu kolektivnog buđenja. Ako odabere taj put.

Pane smatra da je psihoenergetika neophodna za osnovno razumijevanje unutarnje sile. U stvarnosti, Sila je prisutna posvuda u svemiru, živa je i dinamična svuda oko nas, plovi u nama, kroz nas i svuda oko nas. Psihoenergetika je područje koje uključuje psihičko i biofizičko proučavanje informacijskih i energetskih potencijala živih organizama. Ovo polje istražuje kompleks fenomena koji se odnose na interakciju živih organizama međusobno i s okolinom bez posredovanja pet osjetilnih organa. Kada se ljudsko biće počne podešavati svojoj „energiji životne snage“, učinci su izvanredni.

Što ćete dobiti i naučiti na ovoj radionici?

-Veliki prikaz multiverzuma, njegovih ravnina i dimenzija

-Usklađivanje s vašom višom svrhom i mjestom u Božanskom kozmičkom planu.

-Vježbu dubokog i progresivnog meditativno stanja koje će vam omogućiti kretanje između razina

-Više razumijevanja o svojim snovima i kako oni nastaju.

-Kako iskoristiti svoju “Chi” energetsku snagu.

-Kako naučiti gledanje na daljinu (gledanje iz daljine kroz vrijeme i prostor)

-Kako naučiti i početi prakticirati astralno putovanje kao svjesno izvantjelesno iskustvo.

-Kako proširiti polje aure “Cvijet života” kako biste privukli svjetlosnu energiju iz viših dimenzija.

-Kako vježbati svoj ESP (Extrasenzornu Percepciju)

-Kako se uključiti u Izvor Kozmičke Svijesti kako biste se otvorili primanju visokokvalitetnih podataka

Detaljniji pregled radionice

  • Uvod o tome što mi uistinu jesmo, o multidimenzionalnom svemiru i o našem mjestu u njemu. Važnost svakodnevnog ulaska u specifično duboko meditativno stanje, podizanja naše duhovne vibracije, ujedinjenja s našim najčišćim unutrnjim svjetlom, širenja naše svijesti i usklađivanja s božanstvom i energijom kozmičke supersvijesti. Usklađivanje s krajnjom svrhom kozmičkog božanskog plana.
  • Detaljno objašnjenje životne sile univerzuma koju neke drevne tradicije nazivaju „chi“. Ova svjesna životna sila prolazi kroz sve u svemiru i ona je bit cjelokupnog postojanja. Život je stvara, tjera da raste. Njena energija nas okružuje i povezuje. Nesmetani, uravnoteženi tok „chi“ ili naše „životne snage“ je jedina najvažnija odrednica našeg zdravlja, vitalnosti i sreće. Umjetnost chi-ja uči nas kako usklađivanjem daha, pokreta i svjesnosti, počinjemo osjećati i shvaćati tok života i njegovu konačnu Svrhu.
  • Izravna ekstrakcija, akumulacija i distribucija moćne iscjeljujuće Chi /Prane u naš energetski sustav kroz posebne vrste disanja i koncentracije. Instruktor će prenijeti dragocjeno znanje kako možete aktivirati i usmjeriti chi tok kroz “Osam izvanrednih meridijana” unutar našeg eteričnog tijela te kako napuniti i ispuniti chi energijom donji, srednji i viši Dantien. Podijelit će i svoje znanje o Yin i Yang energijama, protoku njihove energije unutar energetskih kanala koji prolaze kroz naša eterična i fizička tijela te kako postići unutarnje iscjeljenje prakticiranjem mikroskopske orbite.
  • Tehnika progresivne meditacije za postizanje RV (Remote Viewing). Općenito, proces poznat kao „Gledanje na daljinu“ u praksi omogućuje svijesti da promatra lokalno Psioničko „eterično“ polje, ali zahtijeva sposobnost našeg mozga da se prirodno sinkronizira sa Schumanovim rezonancijama planete Zemlje. Čim se Dimetiltriptamin pojavi unutar naše epifize na prirodan način kao rezultat primjenjenih progresivnih meditativnih tehnika, počinjemo doživljavati izmijenjenu percepciju svijesti, poznatu kao drugi vid, koji može percipirati i našu lokalnu fizičku realnost, a i našu daleku i fizički nedostižnu stvarnost. Drugim riječima, naša izmijenjena svijest je bombardirana informacijama vizualne prirode koje dolaze iz „kozmičkog interneta“ Svemira. Kao da nam je neko otvorio prozor prema nevjerojatnim stvarima. U početku ćemo primijetiti kako vizije dolaze i odlaze, i vjerojatno nećemo imati kontrolu nad njima, neke će se samo pojaviti i nestati u sekundi, a neke će ostati vidljive na mentalnom ekranu još puno duže. S vremenom i vježbom možemo naučiti kako promijeniti svoju svijest i još više razviti treće oko.
  • Buđenje šestog čula s ESP (Zener) kartama (~45 min praktični trening). Program uključuje efikasanu obuku koja će uz malo truda učenicima pomoći da otvore treće oko i razviju takozvani „drugi vid“, ostvare kontrolirano gledanje na daljinu i progresivno astralno putovanje. Instruktor je proveo cijeli život tražeći načine kako otvoriti svoje treće oko, kako bi se podesio na astralni kozmički internet i razumio više o tajnama nevidljivog univerzuma.
  • Sve što trebate znati o astralnoj projekciji, opsežni teorijski i praktični inputi (~50 minuta vođene meditacije uključeno). Instruktor s više od 30.000 samoindiciranih izvantjelesnih iskustava, dugim nizom godina ESP treninga i eksperimentiranja s gledanjem na daljinu, prenijet će najbrže i najefikasnije tehnike kojima se može dostići vrlo napredan nivo astralnog putovanja. Ovo će dalje voditi prema kontroliranim iskustvima van tijela i tada je potencijal neograničen. Čovjek postaje pravi astralni istraživač Univerzuma. Za one koji nisu upoznati, termin „astralna projekcija“ se odnosi na iskustvo van tijela tijekom kojeg astralno tijelo napušta fizičko tijelo i putuje u astralnu dimenziju.
  • Radionica će se također veoma detaljno baviti programima sanjanja holografske prirode; zašto ih opažamo unutar astralnog plana ili kako se umjetno manifestiraju unutar naše svijesti. Elaborirat ćemo četiri izvora iz kojih programi sanjanja mogu potjecati, uključujući aktivnost “orbova” i njihovu interakciju a našom sviješću tokom spavanja. Instruktor će cjelokupno ljudsko razumijevanje snova zaista podići na potpuno novi nivo. Otkrit će mnoge razloge za takvu holografsku interakciju, uključujući video dokaze.
  • U drevnim vremenima visoko evoluirana humanoidna bića znala su sve o polju aure “Cvijet Života” i kako bi, ako je precizno izgrađeno i aktivirano u njihovoj auri, moglo služiti i kao prijemnik ili kao predajnik psionske energije. E = mc2 Energija je jednaka masi puta brzini svjetlosti na kvadrat. U ovom slučaju, energija je jednaka brzini rotacije plazme unutar polja ljudske aure „Sjeme života“ na kvadrat. Možda na prvu zvuči komplicirano onima koji se nisu s ovime susreli do sada, ali instruktor će se maksimalno potruditi i detaljno objasniti kako sve ovo funkcionira. Kada se polje aure ljudske plazme proširi i preoblikuje u sedam savršenih sfera koje se preklapaju jedna s drugom u geometriji Sjeme života, ono stvara šest “vesica piscis” i šest latica u središnjoj sferi. Kada se polje aure dalje proširi u 3D formu Jajeta života i Cvijeta života, zvjezdani-tetraedar se prirodno pojavljuje u sredini (svaki tetraedar je izolator naboja) i kada dva naboja (pozitivno i negativno) počnu prolaziti kroz latice (15 latica za svako punjenje / 30 ukupno) …svaki tetraedar se počinje okretati u suprotnom smjeru – Cvijet života plazma polje postaje aktivno. Prirodna fraktalnost unutar 19 sfera polja Cvijeta života, generira mrežu od 64 tetraedra i vektorsku ravnotežu unutra… koja u točnom centru stvara „multidimenzionalnu rupu“ gdje božanska energija počinje curiti u ovu dimenziju i individualna se svijest počinje povezivati i podešavati u izvornu svijest i time započinje preuzimanje visokokvalitetnih podataka… Jedno je sigurno, nakon što vide fotografije krugova u žitu i datog objašnjenja i kako se svi ti mali dijelovi slagalice uklapaju zajedno, učenici će početi vidjeti logiku iza perspektive instruktora i počet će razumjeti dublje značenje istinskog fenomena krugova u žitu. Koristeći i Yin i Yang chi u svojim poljima aure i zvijezda-tetraedar u njihovim centrima, učenici će naučiti kako aktivirati svoj “Cvijet života” polje aure i otvoriti točku singularnosti u centru tog polja. Kada se to postigne, moći će se podesiti na Izvornu svijest za visokokvalitetno preuzimanje podataka.

Radionica je prepuna informacija, vježbi i savjeta kako probuditi svoj uspavani psihoenergetski potencijal kako biste mogli sigurno istraživati Nematerijalni Svemir.

Andov će u prezentaciji putem projektora pokazati stotine slajdova i nekoliko kratkih video zapisa kako bi osigurao da svi sudionici dobiju informacije na ispravan i učinkovit način.

Učenici će također dobiti obilje drugih korisnih savjeta i uputstava koja će moći primijeniti za svoje uspavane psihoenergetske potencijale i sigurno istraživanje Nematerijalnog Svemira.

Bit će to cjelodnevni progresivni program koji bi mogao promijeniti vaš život i nadamo se da ćete nam se pridružiti.

O voditelju:

Pane “AstralWalker” Andov je međunarodno poznati predavač, autor, astralni putnik i učitelj ezoterije. Iza njega je više od 30 godina istraživanja, znanja i direktnog iskustva u različitim područjima, kao što su transcendentalna meditacija, gledanje na daljinu, astralna projekcija, tai chi, teozofija, kriya yoga, ezoterični budizam, fenomeni pravilnih krugova u žitu, drevne civilizacije, ufologija i paranormalno.

https://puretranquilitypublishing.com/about-the-author/

https://puretranquilitypublishing.com/skype-sessions/

https://www.youtube.com/watch?v=wUfHhY7y3DM

https://www.youtube.com/watch?v=3OogF5nX3lQ&t=1956s

Panine knjige opisuju skrivenu stvarnost koja nije vidljiva putem pet osjetila, a njegova vizija Univerzuma je prilično posebna.

Među knjigama koje je objavio i koje pokrivaju različite kompleksne teme: „Izuzetne moći kod ljudi“, „Buđenje – energija životne snage“ i „Buđenje – ključ vanzemaljskih poruka“ su preporuka svakom tragaocu istine koji želi razviti svoja unutarnja osjetila do točke postizanja potpuno svjesnog putovanja van tijela u nematerijalni dio Univerzuma, povezivanja s visoko evoluiranim božanskim kozmičkim bićima i postajanja aktivnim sudionikom u procesu Velikog buđenja na planeti Zemlji.

Kontakt za dodatne informacije i rezervacije:

[email protected]

+385 99 456 5600