Foto: Artidas DOTS

Što će za vas učiniti Flower of Life?

Nazivaju ga još i Svetim gralom Svete geometrije. Simbol je rasprostranjen po cijelom svijetu; od hrama boga Ozirisa u drevnom Egiptu, u Zabranjenom gradu u Kini, sinagogi u Izraelu, hramovima diljem cijele Indije i mnogim drugim zemljama svijeta, a datira od prije 6000 do 10000 godina.

atma.hr – 39

Najpoznatiji umjetnik koji se koristio i bio fasciniran oblikom Cvijeta života bio je Leonardo Da Vinci. Umjetnost koju je stvorio je prožeta matematičkim proračunima vezanim za kružnice Cvijeta života i Svete geometrije općenito. Njegovi učenici se govorili da se veliki Da Vinci satima zabavljao optičkim iluzijama koje izaziva gledanje ili prebrojavanje preklapajućih krugova. Samo gledanje u krug umiruje um i time dolazimo do odgovora što sve Flower of Life može učiniti za vas.

image003
Foto: Artidas DOTS

Umiruje misli

Gledanje, a pogotovo crtanje Cvijeta uključuje cijeli mozak. Priroda i boje geometrije zahvaćaju obje polutke mozga i pomažu im da rade zajedno u sinergiji. Spajanje lijeve (logičke, tehničke) strane s desnom (kreativnom, intuitivnom) stranom stvara relaksaciju sustava što nas čini fokusiranijima, učinkovitijima i odmorenijima u konačnosti.

Pomaže pri meditaciji i podizanju razine svijesti

Crtanjem simbola Svete geometrije i mandala općenito ulazimo u meditativno stanje koje još nazivamo meditacija u pokretu. Takav oblik meditacije se preporuča svima koji imaju izazov s klasičnom meditacijom na dah te su odličan prvi korak pri meditaciji.

Poboljšava prostornu percepciju i 3-D vizualizaciju

Prakticiranjem vizualizacije oblika (pogotovo kod djece) uključuju se obje strane mozga što izravno utječe na razvijanje percepcijskih sposobnosti.

Ulazak u Theta stanje

Proučavanjem i izradom simbola ulazite u Theta stanje iz kojeg često proizlaze nove ideje

atma.hr – 39

Osvještavate i uvažavate jedinstvo prirode, svemira i svih njegovih bića

Primijetite gdje sve pronalazite kružne oblike (od povrća do pužnica raznih školjkaša) i uživajte u skladu univerzuma.

Flower od Life u posebnoj tehnici točkanja (dotilizam) možete naručiti na stranici…
https://web.facebook.com/ArtidasDots/

ili ga izraditi sami na jednoj od radionica Colour Healinga.

Sljedeća Colour Healing radionica je sa simbolom Yin – Yanga i za vas je ukoliko se želite poigrati bojama, osjetiti meditaciju u pokretu i uživati u opuštanju.
Vrijeme i mjesto radnje:  11. svibnja 2019. od 10-13h u Ulici grada Vukovara 271 (Chromosov toranj).

https://web.facebook.com/events/2172279612863525/

Sve informacije i prijave možete izvršiti e-mailom na [email protected] ili telefonom na 092/287-7675.

Vidimo se! 

Ida Šijaković, Artidas
Life&Wingwave Coach
Art&Colour Energy Healer

76 CVIJET ŽIVOTA

SVETA GEOMETRIJA: CVIJET ŽIVOTA

DREVNA TAJNA 1

Geometrijski crtež koji nas vodi unutar i van fizičkog postojanja

Sada se budimo iz sna, otresajući stara, ustajala uvjerenja naših umova i naslućujemo zlatno svjetlo nove zore koja stiže kroz prozore percepcije. Ova knjiga je jedan od tih prozora. U njoj Drunvalo Melchizedek, kroz tekstove i crteže, predstavlja prvu polovicu radionice Cvijet Života, osvjetljavajući misterije njegova nastanka, zašto je svijet stvoren na takav način i suptilne energije koje dozvoljavaju našoj svijesti da procvjeta u istinsku ljepotu.

Sveta Geometrija je forma u srži našeg bića i ukazuje na božanski red u našoj realnosti. Taj red možemo slijediti sve od nevidljivog atoma do beskonačnih zvijezda, a sebe pronalazimo na svakom koraku. Ova informacija je jedna staza, ali među recima i crtežima leži ženski dragulj intuitivnog razumijevanja. Tu iskru možete naslutiti u nekim od ovih provokativnih ideja: PRISJEĆANJE NA NAŠU DREVNU PROŠLOST Kako je pad Atlantide promijenio našu Realnost OTKRIVANJE CVIJETA Sveta geometrija, Sjeme Života, Zvjezdani Tetraedar, Valni Svemir.