Foto: Artidas DOTS

Što će za vas učiniti Flower of Life?

Nazivaju ga još i Svetim gralom Svete geometrije. Simbol je rasprostranjen po cijelom svijetu; od hrama boga Ozirisa u drevnom Egiptu, u Zabranjenom gradu u Kini, sinagogi u Izraelu, hramovima diljem cijele Indije i mnogim drugim zemljama svijeta, a datira od prije 6000 do 10000 godina.

atma.hr – 39

Najpoznatiji umjetnik koji se koristio i bio fasciniran oblikom Cvijeta života bio je Leonardo Da Vinci. Umjetnost koju je stvorio je prožeta matematičkim proračunima vezanim za kružnice Cvijeta života i Svete geometrije općenito. Njegovi učenici se govorili da se veliki Da Vinci satima zabavljao optičkim iluzijama koje izaziva gledanje ili prebrojavanje preklapajućih krugova. Samo gledanje u krug umiruje um i time dolazimo do odgovora što sve Flower of Life može učiniti za vas.

Foto: Artidas DOTS

Umiruje misli

Gledanje, a pogotovo crtanje Cvijeta uključuje cijeli mozak. Priroda i boje geometrije zahvaćaju obje polutke mozga i pomažu im da rade zajedno u sinergiji. Spajanje lijeve (logičke, tehničke) strane s desnom (kreativnom, intuitivnom) stranom stvara relaksaciju sustava što nas čini fokusiranijima, učinkovitijima i odmorenijima u konačnosti.

Pomaže pri meditaciji i podizanju razine svijesti

Crtanjem simbola Svete geometrije i mandala općenito ulazimo u meditativno stanje koje još nazivamo meditacija u pokretu. Takav oblik meditacije se preporuča svima koji imaju izazov s klasičnom meditacijom na dah te su odličan prvi korak pri meditaciji.

Poboljšava prostornu percepciju i 3-D vizualizaciju

Prakticiranjem vizualizacije oblika (pogotovo kod djece) uključuju se obje strane mozga što izravno utječe na razvijanje percepcijskih sposobnosti.

Ulazak u Theta stanje

Proučavanjem i izradom simbola ulazite u Theta stanje iz kojeg često proizlaze nove ideje

atma.hr – 39

Osvještavate i uvažavate jedinstvo prirode, svemira i svih njegovih bića

Primijetite gdje sve pronalazite kružne oblike (od povrća do pužnica raznih školjkaša) i uživajte u skladu univerzuma.

Flower od Life u posebnoj tehnici točkanja (dotilizam) možete naručiti na stranici…
https://web.facebook.com/ArtidasDots/

ili ga izraditi sami na jednoj od radionica Colour Healinga.

Sljedeća Colour Healing radionica je sa simbolom Yin – Yanga i za vas je ukoliko se želite poigrati bojama, osjetiti meditaciju u pokretu i uživati u opuštanju.
Vrijeme i mjesto radnje:  11. svibnja 2019. od 10-13h u Ulici grada Vukovara 271 (Chromosov toranj).

https://web.facebook.com/events/2172279612863525/

Sve informacije i prijave možete izvršiti e-mailom na [email protected] ili telefonom na 092/287-7675.

Vidimo se! 

Ida Šijaković, Artidas
Life&Wingwave Coach
Art&Colour Energy Healer

76 CVIJET ŽIVOTA

SVETA GEOMETRIJA: CVIJET ŽIVOTA

Geometrijski crtež koji nas vodi unutar i van fizičkog postojanja

Sada se budimo iz sna, otresajući stara, ustajala uvjerenja naših umova i naslućujemo zlatno svjetlo nove zore koja stiže kroz prozore percepcije. Ova knjiga je jedan od tih prozora. U njoj Drunvalo Melchizedek, kroz tekstove i crteže, predstavlja prvu polovicu radionice Cvijet Života, osvjetljavajući misterije njegova nastanka, zašto je svijet stvoren na takav način i suptilne energije koje dozvoljavaju našoj svijesti da procvjeta u istinsku ljepotu.

Sveta Geometrija je forma u srži našeg bića i ukazuje na božanski red u našoj realnosti. Taj red možemo slijediti sve od nevidljivog atoma do beskonačnih zvijezda, a sebe pronalazimo na svakom koraku. Ova informacija je jedna staza, ali među recima i crtežima leži ženski dragulj intuitivnog razumijevanja. Tu iskru možete naslutiti u nekim od ovih provokativnih ideja: PRISJEĆANJE NA NAŠU DREVNU PROŠLOST Kako je pad Atlantide promijenio našu Realnost OTKRIVANJE CVIJETA Sveta geometrija, Sjeme Života, Zvjezdani Tetraedar, Valni Svemir.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here