Ne bismo živjeli u ovim teškim vremenima da to nije naša duhovna sudbina i zato nam je čast živjeti na koži Majke Zemlje da bismo vidjeli što se sve razotkriva.

Ovo su najgora vremena u povijesti čovječanstva u kojima se najjači duhovi manifestiraju u ovoj fizičkoj stvarnosti, a mi smo odabrani kao most preko uzburkanih voda kojim sljedeće generacije mogu prijeći u novu eru.

atma.hr – 52
Bol, patnja, usamljenost i odvojenost su ono što svi moramo podnijeti kako bi sljedeće generacije mogle oblikovati svijet kakav zamišljamo.

Ovdje smo da padnemo kako bismo se mogli vratiti, ovdje smo da damo nadu kada su stvari najmračnije, ovdje smo da prenesemo baklju koja gori svetom vatrom koja će živjeti i nakon ovog vremena.

Bit ćemo poznati kao generacija koja je preživjela i ustrajala kroz najmračnija vremena kako bi se iz toga mogao manifestirati novi način života.

Ovo je naše doba i svojom zrelošću u ovom teškom vremenu možemo shvatiti situaciju u kojoj se mi kao ljudi nalazimo. Mi smo jake duše koje počinju graditi temelje natrag na stare načine.

atma.hr – 52
Svi trebamo biti počašćeni što smo svjedočili, izdržali i preživjeli ovo vrijeme najveće kušnje o kojem će mnoge generacije u budućnosti pričati i reći da je to bio početak ponovnog povezivanja čovječanstva u krug života.

Ekosi

Joseph White Eagle
https://www.facebook.com/joseph.eagle.58

banner za knjige iscjeljenje pomocu predaka