Designed by Freepik

Kako se izvući od plime nepotrebnih misli i očistiti um, a onda i dušu?

atma.hr – 78
Znanstvenici su se napokon složili (i dokazali, što je njima jako važno) da čovjek koristi samo 5% svojih kapaciteta. Neki to zovu um ili svijest, dok je ostalih 95% onaj dio naše glave, mozga ili mnogo šire rečeno – nas samih – nejasno, neistraženo, nije pod kontrolom racionalnih, logičnih zakona i obično se naziva podsvijest.

Istina je da čovjek osjeća, živi, radi i postupa u većini slučajeva vođen upravo tim, većinskim dijelom, neki bi rekli instinktivno ili pak intuitivno. To je onaj unutrašnji glas koji nas nepogrešivo vodi k pravom cilju. On od nas stvara ono što zapravo jesmo.

No problem je što buka iz uma uglavnom blokira taj spasonosni glasić inuticije i svim silama pokušava preuzeti kontrolu nad našim životom.

Tako nas može obuzeti bujica misli bez reda i pameti, bez smisla, od kojih su mnoge negativne i prečesto implantirane izvana, na primjer od medija, ili pak negativnih ljudi koji nam kradu našu zdravu energiju. Osim toga, nemojmo zaboraviti da misli i te kako utječu na naše emocije čineći nas tužnim ili veselim, ljutim ili mirnim.

atma.hr – 39

Zato je oslobađanje uma, odnosno PRAŽNJENJE UMA već odavna hvaljeno u mnogim starim mudrim knjigama, a stanje unutarnjeg mira, nirvane (popularnije na istoku nego na zapadu) ono koje čovjeka zapravo oslobađa od pritiska svakodnevnice i dovodi u lagano stanje povezujući ga s poljem svih mogućnosti preko tada slobodnog pristupa našoj podsvijesti.

A imajući dobru vezu s njom, imamo zapravo sve. Možemo doći do istine i do pravih rješenja za mnoge probleme koji nas muče.

Tu je onaj „klik“ koji se događa kad se nekom upali lampica i zna što mu je činiti iz čistog mira, jednostavno zna da je to ono pravo, ali kad bi ga pitali da to logički objasni ili dokaže, nema šanse.

Intuicija je vrhunski način spoznaje i spoj je s onim božanskim u nama.

Stoga je i te kako važno naći način za utišati svu onu buku naših života koja nam dolazi izvana i okupira naš um, onaj svjesni dio za koji mi mislimo da je bitan, a nije, jer se radi samo o vrhu ledene sante.

atma.hr – 77

Kako se izvući od plime nepotrebnih misli i očistiti um, a onda i dušu?

Ključ je u tome da odbacite OTPOR, da se smirite, pritajite, utišate, opustite, te da jednostavno PUSTITE DA SVE TO TEČE KROZ VAS i da nekamo odlazi. Osjećajte svoje tijelo i pustite da to nešto struji kroz vas.

PROMATRAJTE svoje misli kakve god one bile, dobre ili loše, tu su i neka idu, neka prolaze.

Uspijete li izdržati u tome (bez napora, samo puštajući i promatrajući što se događa u vama, a gotovo uvijek u tišini i na nekom mirnom mjestu) naći ćete se u jednom jednostavnijem i lakšem stanju i osjećati da oslobađate svoj um.

To je ta “praznina” u kojoj je sve otvoreno i moguće i u kojoj rješenja i spoznaje DOLAZE SAMA OD SEBE. Iz vaše podsvijesti.

atma.hr – 78
To je ta intuicija koju svi imamo i do koje možemo doći. A onda već znate što vam je činiti.

Kad vidite da vi to možete, vjeorjatno ćete češće koristiti svoju podsvijest, intuiciju, svo to znanje koje je unutra. Kaže se da svaki čovjek ima pristup tom univerzalnom znanju, treba samo probati.

A kako ćete dalje postupati s onim što otkrijete, ovisi o vama. Vjerojatno pozitivno.

Zašto je važno biti pozitivan? Zato što ako svoj fokus usredotočite na ono što je dobro i lijepo u svemu, to će rasti. Istovremeno će se ono loše smanjivati.

Koliko ćete vjerovati u to, toliko ćete i dobivati.

ehoroskop.net

78 ISCJELITELJSKE RUKE

ISCJELITELJSKE RUKE

Sve o liječenju kroz ljudsko energetsko polje

Jasnoćom fizičarke i strašću nadarene iscjeliteljice s dvadesetgodišnjim profesionalnim iskustvom, koje je radila s 10 000 pacijenata i učenika, Barbara Brennan daje prvu dubinsku studiju ljudskoga energetskoga polja svima koji teže sreći, zdravlju i svom punom potencijalu.

Naša fizička tijela postoje unutar šireg “tijela”, ljudskoga energetskoga polja ili aure, medija kroz koji stvaramo naše iskustvo stvarnosti, uključujući zdravlje i bolest. Upravo to energetsko polje daje nam snagu da se i sami izliječimo. To energetsko tijelo – tek nedavno potvrđeno od strane znanstvenika, ali dugo znano iscjeliteljima i misticima – početna je točka svih bolesti. Knjiga “Iscjeliteljske ruke” vaš je vodič u novu cjelovitost.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here