Ta divna bića, neki ih vide, neki ih osjećaju, neki pričaju sa njima, a neki ne vjeruju u njih. Danas nam je više nego ikada potrebna upravo otvorenost za ta divna čuda, koja su svima nama na dohvat ruke. Time će se umanjiti, ako ne i potpuno maknuti strah, jer ćete znati da niste sami. Ujedno imati ćete podršku na svojem putu i znati ćete dubinski što je za vaše najviše dobro.

atma.hr – 52




Puno mojih klijentica mi u našim savjetovanjima svjedoče svoja iskustva s anđelima i s duhovnim vodičima. Znakove koje su primijetile, sinkronicitete, poruke koje su došle za njih, ali nisu uvijek sigurne je li to stvarno znak…

I jesu u pravu su. Iskustva su razna, a najčešće su suptilna i vrlo tiha. Moja jako draga klijentica mi je pričala zadnji puta kada smo imale savjetovanje kako su joj se javili anđeli – zamolila ih je da joj se jave i ona je osjetila njihov dodir na svojem licu i znala je sa 100% sigurnošću da su to bili oni. I jednom prilikom dok smo imale savjetovanje radile smo meditaciju i tada je osjetila nježan dodir po kosi.

Divna su to bića.

Sa mnom pričaju i teško je to objasniti kako, ali što sam ja opuštenija, mirnija, neutralnija – to sve jasnije čujem i osjećam, a javljaju mi se i kroz jake simbole. Primjer – javljaju mi se kroz pera ili neko zvono počne zvoniti iz čista mira, ili mi neka slika padne na pod u momentu kada sam na nešto mislila – i baš time mi pošalju poruku kroz tu „slučajnost“. Na meni je da tada to i shvatim – koja je to točno poruka. Bude to jako zanimljivo.

Komunikacija je najčešće suptilna i nježna.

Vrlo je poznato da se anđeli javljaju kroz simbol bijelog pera. Ukoliko vidite predivno bijelo pero i osjetite to je znak – onda je upravo to znak.

To može biti znak da će sve biti uredu ili da su tu uz vas ili vam poručuju da su vam oni bili pomagači u situaciji koja je upravo dobro prošla i ujedno kažu „ne brini sve je dobro“…

atma.hr – 52




Postoje stvarno razni drugi načini kako šalju svoje poruke.

Napravila sam cijeli tečaj upravo na tu temu da bih divnim dušama kao vama bila most spajanja sa vašim anđelima i duhovnim vodičima.

Osim simbola i znakova koje šalju, moguće je sa njima i direktno komunicirati.

Direktnu komunikaciju imam sa anđelima i duhovnim vodičima kada sam u meditativnom ili neutralnom stanju i budem otvorena doslovno za komunikaciju sa duhovnim pomagačima.

Ukoliko ste otvoreniji, možete i vi sa njima stupiti u kontakt. Kakvu vrstu pitanja postavljati i kako sa njima komunicirati sve to i puno više obuhvaćeno je u online tečaju „Intuicija, anđeli i duhovni vodiči“. Tečaj sam osmislila da bude od pomoći svima koji žele produbiti svoje znanje i svoje vještine u povezivanju i komunikaciji sa duhovnim svijetom. Da ta znanja ne budu više samo za mene, već da ta znanja budu dostupna svim onim predivnim dušama koje vape za tim znanjima. Više informacija o tečaju OVDJE.

A možete komunicirati i sa svojim najmilijima koji više nisu tu…

Moja mama više nije tu, međutim ja i dalje imam sa njom svoju posebnu vezu i jasnu komunikaciju i osjećam ju jako. I znam da uvijek mogu sa njom razgovarati. Njezina slika je znala pasti na pod i točno bi znala što mi je time željela reći u tom trenutku kada se to dogodilo.

atma.hr – 52




Znam da zvuči nevjerojatno, ali nisam ja jedina koja to može. Ono što je bitno u tome da bi se to moglo, važno je slijedeće:

  • vjera da je to moguće,
  • odsutnost sumnje,
  • strpljenje,
  • neutralnost, i
  • mir u sebi.

U jednom savjetovanju sam dobila poruku da provedem klijenticu u 4 dimenziju da tamo uđe u kontakt sa svojom mamom, koja također fizički više nije tu sa nama. Bilo je jako zanimljivo iskustvo. U našem susretu, u jednom trenutku jedna ptičica je počela jako pjevati i dobila sam poruku da neka prati tu ptičicu da joj ona pomogne da još dublje uđe u meditaciju i moja klijentica je dobila poruku da joj se mama javlja kao ptica. Naknadno mi je rekla, da kada joj je mama otišla joj je stalno dolazila bijela golubica i da čak i pomišljala da joj se to mama javlja i također mi je rekla da joj je mama jako voljela ptice. Ona je tada znala da je to bilo to – mama joj se javljala kroz simbol ptice.

Već dugo godina moje mame nema, ali bez obzira na to dobijem iznenada ne razmišljajući o tome osjećaj da ju želim nazvati na mobitel. Tada se uvijek nasmijem, jer znam sa 100% sigurnošću da u principu DA mama je „zvala mene“ javlja mi se da mi kaže neku poruku ili da mi naprosto kaže „Tu sam, vidim te i volim te :-)!“

Nedavno mi je divna klijentica rekla da slušajući moju meditaciju u tečaju je dobila puno poruka od svojih duhovnim vodiča, a i da su joj se pojavili njeni dragi psi koje je imala dok je bila mala. Bilo mi je to tako divno za čuti, jer vrlo slično iskustvo imam i ja kada radim tu istu meditaciju. I meni se često u meditaciji pojavi moj divan pas Bingo kojega sam obožavala i kada se pojavi ima svoju važnu poruku koja bude baš jako važna za taj trenutak i uvijek me rasplače.

Tako da, DA, mogu nam se pojaviti i naši dragi kućni ljubimci koji više nisu tu sa nama.

Nije svima jednostavno uči u konverzaciju sa našim anđelima i našim najmilijima i čuti ih, osjetiti ih i na neki način ih i vidjeti, ali to nije niti bitno. Bitno je znati da postoje znakovi kojima se javljaju, obraćati pažnju na te znakove i time imati jednu potpuno novu dimenziju života.

To nije linearno javljanje. Mi to doživljavamo, kao da bi mi trebali vidjeti svoje vodiče, anđele ili svoje najmilije da se pojave pred nama, međutim oni se mogu javiti u našem životu kao simboli, misao, dodir, zvuk, ponekada i kroz druge ljude… Razni su načini.

Moguće je i vama 🙂

Puno ljubavi vam šaljem uz misao “sve je moguće :-)”

Nikolina Balenović Knez
www.sretanzivot.hr