Uništavati nekog i zatim ga slati psihijatru? Radije ga prestani uništavati pa mu možda i neće trebati psihijatar. 

Upravo tako. Najveći luđaci će vama reći da odete k psihijatru. Što mi nije jasno, zašto svoj savjet prvo ne upotrijebe za sebe.

Lako je uništavati nekog, gaziti ga dok ne ide i onda ga proglasiti ludim, zar ne?

atma.hr – 78
Često sam se pitala kako se uopće možete pogledati u ogledalo znajući da drugome činite toliku štetu? Vi ste svjesni, tako je, rekli ste i sami sebi par puta. No i dalje, ne stajete. U većini slučajeva je taj drugi slabiji  od vas, mogli biste ga smrviti da to poželite, no vi ga i dalje napadate.

Toliko puta sam tu vašu mržnju proživljavala sa vama i uvijek sam gledala u vašu istinsku bit, ljubav. U to maleno zrnce svjetlosti koje svijetli u svima nama. No, okolnosti Marina, okolnosti.  Ponekad se tolike svjetlosne godine udaljimo od te naše biti i postanemo čudovišta.

Danas se ne pitam više.

Prvo sam radila dugo na tome da razumijem. Zatim sam i prihvatila. Nakon tog je slijedio oprost. Danas niti ne zamjeram više. Ne gledam se ni kao spasioca niti kao žrtvu.

Iz nekog razloga sam ipak još uvijek ovdje. Niste uspjeli. Ono što ja smatram uspjehom je da sam naučila. Volim vas i dalje, samo više ne po cijenu vlastitog života. Shvaćam da ste vi odabrali biti to što želite biti. Nažalost i dalje ista čudovišta. Vidjevši tuđu bol, plač i nemoć, vi i dalje činite isto, samo se likovi mijenjaju, danas sam ja, sutra je ona. Da, vi uživate u tome.

atma.hr – 52
Mogli ste barem sebi priznati da ste vi zapravo luđak u ovoj cijeloj priči, a ta osoba uz vas, jednostavno vjeruje, vama. To je njezina jedina ludost. Ja sam s vremenom prestala vjerovati njima. Danas vjerujem sebi. Isto tako vjerujem i da ćete vi uspjeti.

Marina Knüsel, https://www.facebook.com/groups/658367227966079

88 ENERGETSKI KRISTALNI NAKIT

ENERGETSKI KRISTALNI NAKIT

Kristal koji vas privlači, pravi je kristal za vas!

Svaki kristal oko sebe zrači i izuzetno je moćan. Obično nosimo kristal koji nas privlači i pritom ne možemo pogriješiti jer je odabir na prvi pogled često najbolji. Od davnina se koriste i za liječenje i uspostavljanje ravnoteže. Oni djeluju kroz rezonancu i vibraciju. Pažljivo raspoređeni, kristali mogu promijeniti vaš život.

Narukvice su posebno djelotvorne zato što se nalaze na bilu, koje je kanal prirodne energije. Narukvica od odabranog kristala ublažava napetost, uravnotežuje energiju i jača imunitet. Ogrlice jačaju određenu sposobnost.

Kristal koji vas snažno privuče, bit će onaj pravi za vas!

Prethodna objavaOtkrijte „zakopano blago“ – Kako izaći iz financijske krize 1. dio
Slijedeća objavaZaboravi na vibracije straha i ogorčenosti i sjeti se svoje snage!
Avatar photo
Poštovanje, moje ime je Marina. Oduvijek mi je bila želja unijeti više ljubavi, mira i razumijevanja u sve nas jer smatram da je to ono čega na ovom svijetu fali. Voljela bih to učiniti vlastitim primjerom i samim postojanjem svojim. I eto tako, ja volim i postojim. Inače već dugi niz godina radim na sebi i ulažem u sebe, u duhovnosti se osjećam doma. Čitanje i pisanje su mi uz rad na sebi najdraže aktivnosti. Certificirani sam Thetahealing® praktičar. Bavim se energetskim iscjeljivanjima i radom s ljudima kroz tretmane. Rad na sebi mi je puno pomogao, kako u osobnom tako i u duhovnom razvoju. Smatram da smo svi ovdje kako bismo se vratili u prvobitno, ljubav. Upravo iz razloga jer jako malo ljudi voli sebe, voljela bih im prenijeti ono što je mene iskustvo naučilo kako bi živjeli svoj život najbolje što mogu i bili bolji prema sebi, a samim tim i prema drugima. Ako netko u sebi osjeti poziv i želi radi na sebi i sa mnom, neka se slobodno javi za individualni tretman.