atma.hr – 52
Zamislite…. ovo je vaša istina:

 • imate samopouzdanje koje je unutarnje iz dubine vas
 • u lakoći govorite svoju istinu bez osjećaja krivnje ili straha
 • osjećate se divno u svojoj koži
 • volite svoje tijelo
 • u lakoći, miru i poštovanju prema sebi i drugima govorite svoje DA i NE – za ono što želite i ne želite
 • imate unutarnji mir u sebi i većinu svojeg vremena djelujete iz svojeg unutarnjeg mira
 • znate tko ste – volite sebe u potpunosti
 • ne dovodite u pitanje svoju osobnu vrijednost – znate da vrijedite

Želite li da je gore navedeno vaša potpuna – dubinska istina koju živite? Zar to ne bi bilo lijepo?

Svatko na ovoj planeti to zaslužuje, svatko.

Pitajte se što trebate učiniti po tom pitanju da tako i bude i napravite promjene i kreirajte život u kojem vam je prekrasno – vaš sretan život.

To je za mene sretan život – kada voliš sebe, uživaš u svojem životu i poštuješ i voliš druge. 

Ako želite promjenu u svijetu, krenite od sebe.

atma.hr – 52
Razni su načini kako kreirati svoj sretan život. Primjer sljedećega:

 • Prvo i osnovno budite iskreni prema sebi – gdje je područje u vašem životu gdje „škripi“ i gdje su potrebne dublje transformacije.
 • Napravite svoju listu – na čemu treba proraditi. – Krenite u jedno po jedno polje i dublje zaronite u njega i napravite drugačije
 • Počnite govoriti svoje NE u situacijama koje vam ne stvaraju jak naboj – ali počnete govoriti svoje NE i pri tome budite u poštovanju prema drugoj osobi
 • Recite svoje DA – recite što želite, izrazite se
 • Usudite se živjeti svoju istinu iako vas straši. – Suočavajte se sa svojim strahom – ne bijegom, već nježnim suočavanjem

Ukoliko vam je potrebna pomoć, nemojte se sramiti tražiti pomoć. Pitajte prijatelja/prijateljicu za savjet, odite na tu radionicu koja vas vuče već duže vrijeme, odite kod savjetnika / terapeuta kojega osjećete u srcu – to je to za mene.

Tražiti i uzeti pomoć – znak je odvažnosti, hrabrosti i zauzimanja za sebe, a ne slabosti.

I neizostavan sastojak za kreiranje sretnog života je – uživajte u životu – radite aktivnosti koje vam stvaraju radost svaki dan barem 5 minuta.

Nikolina Balenović Knez
intuitivna i feng shui savjetnica
www.sretanzivot.hr

Puno savjeta kako kreirati svoj sretan život u besplatnom e-booku „Ideje za sretan život“ + primanje raznim email divota preuzmite OVDJE.


Widget not in any sidebars
Prethodna objavaPropuštamo li sreću samo zato što živimo automatski?
Slijedeća objavaAko si u depresiji…
Nikolina Balenović
Nikolina Balenović Knez, intuitivna i feng shui savjetnica, koautorica internacionalnog bestsellera „Transformation lessons“. Najveća joj je strast da sa ljudima radi na osobnoj transformaciji ljubavi prema sebi, da osnažuje druge da budu autentična najbolja verzija sebe. Prenosi drugima kanalizirane poruke , te vrlo brzo uočava koje su blokade koje stoje na putu za ostvarenje punog potencijala osobe i daje rješenja kako navedene blokade riješiti. Ima poseban dar koji joj omogućuje viđenje istine, pružanje energije i podrške svojim klijentima kako bi promijenili svoje živote na vrlo dubok i snažan način. Life coach, diplomirani feng shui savjetnik, certificirani energetski terapeut, ThetaHealing® praktičar. Yogu vježba preko 13 godina, prošla je veliki broj edukacija ne temu intuicije, kanaliziranja i duhovnosti od Sonie Choquette i drugih, u osobnom radu na sebi je preko 15 godina, ujedno je bacc. ekonomist.