Sada u ovoj vrlo intenzivnoj godini 2020, vrijeme je vrlo posebno u cijelom svijetu, a i naše lekcije duše još jače izlaze na vidjelo – ono što treba riješiti. Puno toga izlazi van.

Nekima ovo može biti jako intenzivno. Međutim, radi se o čistki, sve što nam ne treba, trebamo vidjeti, riješiti, zacijeliti i otpustiti. Zvuči vrlo jednostavno, a može biti vrlo vrlo bolno i teško.

Nekima je ova godina do sada bila očajna, a ima i drugih kojima je ova godina odlična. Oboje su u pravu. Oboje strane proživljavaju svoju istinu.

Nema potrebe za usporedbom sa drugim ljudima, kako je „onima“ lakše, već slijediti svoj put duše.

atma.hr – 52
Ukoliko osjećate da vam je teško i izazovno, to može biti i dar, jer imate mogućnost otpustiti terete koji vam više ne trebaju.

Ova je godina i velike istine, gdje je puno istine izrečeno, viđeno, svjedočeno i biti će i dalje.  I svatko od nas ponaosob ima svoje vrijeme za anđele i/ili demone. Ne mislim pri tome na ništa loše, već naprosto one teškoće koje dođu, treba ih transformirati i otpustiti.

Ponekada nije moguće sve sama. Niti meni nije moguće. I ja tražim pomoć, kada osjećam da trebam i kada dobijem intuitivnu poruku – traži pomoć. Ne dvoumim, već tako napravim. Ne čekajte niti vi, jer ovo je stvarno godina u kojoj puno puno toga može biti pročišćeno. Naravno trebate biti hrabri. Manje pričati o problemu, a više o potencijalnom rješenju ili tražiti pomoć – da bi se uskladiti sa vibracijom ljubavi.

Strah je trenutno velika kočnica mnogima. Radije nemojte da tako bude za vas.

Sa druge strane straha leže „dijamanti“, ali da bi došli do njih treba ući u hrabrost i suočiti se sa svojim „demonima“. Ružna riječ možda nekima, a nekim drugima može zvuči vrlo jasno.

atma.hr – 52
Da li ide lagano i brzo?

Pa…. Vrijeme je toliko brzo, da čak i da.

Danas su promjene i transformacija puno puno brži nego prije 10 godina.

Naravno to ne znači da ćete u jednom satu cijeli svoj život riješiti, ali i to je moguće za neke pojedince za neke situacije.

Lekcije su često nešto što nam je teško i često čujem od svojih klijentica rečenicu „jer baš mora biti tako teško?“ I sama sam se tako osjećala.

Nekome je teže, nekome je lakše – to je stvar percepcije, ujedno to je odraz osobnosti.

Ima osoba koje će od najgorih mogućih trauma iz djetinjstva od svojeg života napravili ogromnu transformaciju i naknadno pomagati tisućama, ako ne i milijonima, kako da vole sebe, kako da se nose sa patnjom, sramom, bespomoćnosti, …  – kao što je Teal Swan,  ima ih i mnogih drugih sličnih njoj. A ima i puno divnih duša koje od puno manjih trauma se ne mogu nikako podignuti cijeli život.

Izbor je na nama.

Što izabirete biti?

Žrtva/patnica ili heroina/junakinja?

Nismo nemoćni!!!

Nismo bespomoćni!!!

To je stvar percepcije.

atma.hr – 52
Ono što vas smeta i što vam jako iskače i čini vam izazov – nemojte se bojati suočiti sa time. Sada je idealno vrijeme za to. Tražite pomoć ako trebate, ali ne odustajte.

Sjetite se kada ste nešto svladali što vam je bilo isprva izazovno, koliko ste se moćnije, osnaženije i ponosno na sebe osjećali naknadno. To je moglo biti …  od prve vožnje biciklom, kolutom unaprijed 😉 … diplomom na fakultetu, reći NE po prvi puta ukoliko ste uvijek govorili DA (a osjećali ste NE unutar sebe) … i razni drugi izazovi.

Lekcije nisu kazne, nego su nam predivan poligon za učenje, osnaživanje i rast duše.

Djeluju nam teške, jer je izazovno, ali kada ih svladamo nagrada je ogromna. I ta nagrada nije u obliku materijalnog, nego vlastitog osjećaja sebe –

Ja mogu!

Uvijek uvijek i uvijek budite nježni prema sebi, ali ne odustajte od sebe i da, uvijek znajte da možete svladati svoje izazove!

Sve izazove koje imamo odabrali smo na razini duše, ne zato da bi sebe kaznili, nego da bi ih naučili riješiti, otpusti, transformirati i rasti u toj promjeni. Moguće, ne sve odjednom, ali svi su rješivi.

Znajte da svoje izazove, svoje lekcije duše, možete svladati i rasti dalje.

Puno ljubavi šaljem,
Nikolina Balenović Knez
www.sretanzivot.hr

Uzmite poklon e-knjigu “IDEJE ZA SRETAN ŽIVOT” OVDJE

90 SONIA CHOQUETTE: HODOČAŠĆE DUŠE

Sonia Choquette: Hodočašće duše

Hodoćašće duše

Moj put dug 800 kilometara od gubitka do iscjeljenja

„Hodočašće duše“ knjiga je u kojoj je Sonia Choquette opisala osobno iskustvo velikog gubitka i boli zbog kojeg je krenula na hodočašće tijekom kojeg je ponovno pronašla sebe. Sonia je u svojoj duši pronašla snage da oprosti drugima, ali i sebi.  U ovoj iskrenoj knjizi dijeli s nama trenutke patnje, ljepote i humora. Njeno je iskustvo duboko osobno, ali mudrost koju donosi je univerzalna.

376 stranica, format: 14,8×22 cm

Cijena: 139,00 - Kupi ovdje

Prethodna objavaKako napraviti humus – domaći namaz od slanutka
Slijedeća objava4 bitne osobine koje treba tražiti kod muškarca
Nikolina Balenović
Nikolina Balenović Knez, intuitivna i feng shui savjetnica, koautorica internacionalnog bestsellera „Transformation lessons“. Najveća joj je strast da sa ljudima radi na osobnoj transformaciji ljubavi prema sebi, da osnažuje druge da budu autentična najbolja verzija sebe. Prenosi drugima kanalizirane poruke , te vrlo brzo uočava koje su blokade koje stoje na putu za ostvarenje punog potencijala osobe i daje rješenja kako navedene blokade riješiti. Ima poseban dar koji joj omogućuje viđenje istine, pružanje energije i podrške svojim klijentima kako bi promijenili svoje živote na vrlo dubok i snažan način. Life coach, diplomirani feng shui savjetnik, certificirani energetski terapeut, ThetaHealing® praktičar. Yogu vježba preko 13 godina, prošla je veliki broj edukacija ne temu intuicije, kanaliziranja i duhovnosti od Sonie Choquette i drugih, u osobnom radu na sebi je preko 15 godina, ujedno je bacc. ekonomist.