Image by lookstudio on Freepik

Za vas, dragi Blizanci, moguće je doslovno ili metaforičko putovanje. Promjena je na pomolu – čak i ako je samo posađeno sjeme ideje ili želje. Neki od vaših velikih snova također počinju postajati manje relevantni. Vrijeme je za stvaranje novih. Strijelci, društveni i profesionalni napredak prati povećanje plaće. Izgradite svoju odlučnost da napredujete i zatražite povišicu. Osvajačka energija vas animira i osvajate bodove impresionirajući svojom snagom. Nemojte previše upadljivo pokazivati svoje ambicije, ljudi će vas smatrati previše poduzetnima.

atma.hr – 52
Ovan

U ovom vrućem mjesecu vi blistate i težite sebi ugoditi, ali nemojte pretjerivati i potrošiti svoj budžet. Neka pitanja o vašem emotivnom životu ponovno su na dnevnom redu pa ih ne pokušavajte izbjeći.

Ako ste u vezi i ako osjećate potrebu da se odmaknete od svog emocionalnog života, prepustite se ovom pritisku koji će vam uskoro omogućiti da stvari vidite jasnije.

Oni koji su slobodni osjetit će kako su im želje i apetiti u porastu, ali nemojte potrošiti sav novac da ih zadovoljite. S druge strane, ako se pojave neka pitanja o vašem ljubavnom životu, trebali biste ih bez odlaganja ispitati.

Mogli biste biti skloni zlouporabi životnih užitaka, obratite pažnju na to.

Bik

Događaji iz vaše prošlosti možda su se već dogodili, ali vaš odnos s njima nije fiksiran u vremenu. Odnosno, način na koji se odnosite prema prošlosti nije statičan i vaše razumijevanje toga se mijenja kako se i vi mijenjate. Osvrnuti se na prošlost može biti teško, ali ako ste spremni, isplati se. Jer, ponekad promjena može biti bolna – ali također, na kraju, oslobađajuća.

Ne nedostaje vam ni smjelosti ni umijeća da zavedete, da ponovno rasplamsate plamen i da sebe istaknete. Jupiter vam daje želju da napredujete u paru. U obitelji ne pokušavajte voditi sve, mogli biste pokvariti tako lijepu frekvenciju glumeći vođu plemena.

Ako ste slobodni, oslonite se na svoju magnetsku auru da privučete onoga tko vam se sviđa, ali ne namećite svoju viziju svijeta.

Računajte da će Jupiter srušiti prepreke koje se pojave. Obdareni kreativnošću i karizmom, težite uspjehu.

atma.hr – 52
Blizanci

Za vas, dragi Blizanci, moguće je doslovno ili metaforičko putovanje. Promjena je na pomolu – čak i ako je samo posađeno sjeme ideje ili želje. Ili ste možda već duboko u tranziciji. Postoji dio vas koji žudi za tim da se malo udaljite od onoga što je poznato kako biste mogli doživjeti razdvojenost koja je u konačnici dobra za vas.

Neki od vaših velikih snova također počinju postajati manje relevantni. Vrijeme je za stvaranje novih. Ali napravite taj prvi korak izvan svoje zone udobnosti.

Vrijedno radite kako biste ostvarili projekt, poboljšali uvjete života ili organizirali ugodan odmor za sve. Ne obećavajte, a da niste ispunili svoje obveze.

Ne nedostaje vam šarma ni argumenata da zavedete koga god želite. Dobar dio vremena provodite i postavljajući temelje projekta koji će započeti sljedeće godine.

Privlačite pozornost i potičete druge da vas podrže. Nemojte tražiti previše.

Rak

Kolovoz/avgust nije vrijeme za avanturu. Zaokupite svoje vrijeme lokalnim izletima i budite kreativni u provođenju vremena bez previše trošenja. Možda ćete biti inspirirani da naučite neke nove informacije ili vještine. Posjetite svoju lokalnu knjižnicu i društvene rekreacijske centre da se prijavite za besplatne događaje i tečajeve. Bit ćete raspoloženi za intelektualno stimulativno i inspirativno vrijeme.

Težite realizaciji projekta uz pomoć svoje obitelji i prijatelja koji vas rado podržavaju. Ali morate obuzdati pretjerane želje koje plaše neke ljude oko vas.

Ako ostanete razumni, možete uvjeriti one koje volite da se pridržavaju uzbudljivih izgleda. Ali nemojte zamijeniti svoje želje sa stvarnošću.

Ne sputavajte entuzijazam svojih bližnjih jer će se vaš profesionalni i društveni krug povući iz igre ako vide da igrate preveliku igru. Kako biste zadržali svoju podršku, smanjite svoja očekivanja.

Vaši će projekti zavesti i potaknuti potencijalne investitore ili nadređene da vas slijede. Međutim, morate ostati odmjereni kada je u pitanju vaš budžet, inače nećete propustiti biti pozvani na red.

atma.hr – 52
Lav

Morat ćete donijeti teške odluke u vezi s vašim financijama ovog mjeseca koji je pred vama. Dok procjenjujete svoju potrošnju i postavljate proračune, pogledajte velika pitanja: što je potrebno da biste osjećali da živite dobrim životom?

Odgovori mogu biti više od financijskih pitanja i možda ćete morati otpustiti stvari i situacije kako biste mogli napraviti mjesta za ono što pozivate unutra.

Vaša je pozornost više usmjerena na vaš profesionalni uspjeh nego na vaš emocionalni život. Jupiter vam nudi priliku da uskočite u kolo, a vi to zanemarujete kako biste svoj šarm iskoristili u društvu. Na kraju bi mogli biti okrivljeni za ovo.

Pokušajte provoditi vrijeme s onima koje volite. Vjerojatnije je da ćete povećati svoju popularnost nego zadržati svoj rejting ljubavi. Sjati je dobro, ali voljeti je bolje.

Budući da vam se otvaraju putevi za profesionalni napredak, privremeno ste nezainteresirani za ljubavnu potragu koja je ovog mjeseca potisnuta u drugi plan.

Računajte na ofenzivnog Marsa (do 11.) koji će vaše interese staviti u prvi plan. Dobro ćete iskoristiti prilike i osvojiti bodove.

Nebo ohrabruje vaš uspon prema moći. Možete dobiti isplativiji posao i zablistati u društvu. Branit ćete svoje interese, ali nemojte zlorabiti svoj utjecaj kako biste impresionirali, riskirajući da izazovete ljubomoru.

Djevica

Kolovoz/avgust je mjesec kontrasta, a oporbena privlačnost vaše želje da se i sakrijete i budete viđeni je jaka – i zbunjujuća! Stvar je u tome što apsolutno možete oboje.

Ostanite prisutni kako biste procijenili za što ste sposobni u bilo kojem trenutku. Ako je kontradiktorno – ako se osjećate iscrpljeno, ali trebate povezanost – možda možete osmisliti strategiju kompromisa u kojem ćete dobiti ono što trebate. Ne mora biti stresno. Svaki novi dan je prilika za novi pokušaj.

Usred razmišljanja o sadržaju vaših ljubavnih veza, razmislite o svojoj prošlosti kako biste naučili vrijedne lekcije. To će vam omogućiti da bolje upravljate odnosom, donosite bolje odluke i znate na čemu ste.

Ljubavne veze su vam mirne, nebo u mjesecu više je naklonjeno razmišljanjima nego velikim izjavama.

Ako niste u tajnoj vezi, vjerojatnije je da ćete napraviti korak unatrag iz svog ljubavnog života nego zavoditi. Vrijeme je da preispitate kako funkcionirate u ljubavi.

Osvajačka energija poziva vas da pomaknete granice mogućeg, da potvrdite svoje ambicije uz svaku priliku za osvajanje odlučujućih bodova.

atma.hr – 52
Vaga

Olakšajte si ovaj mjesec dok punite baterije za druženje. Odlučite se za manja okupljanja i intimne razgovore jedan na jedan u velikom broju ljudi. Ili možda nestrukturiraniji društveni događaj—kao što su radni sastanci u kafiću gdje imate prednost biti u društvu ljudi, ali još uvijek imate mjehurić samoće.

Iako je vrhunac ljeta, moglo bi vam dobro doći malo više vremena nasamo kako biste se osjećali prisutnije kada provodite vrijeme s ljudima do kojih vam je stalo.

Projekt drag vašem srcu obogaćen je mislima koje vam omogućuju da zamislite budućnost. Ne ubrzavajte pokret i odvojite vrijeme da uvjerite one koji vas podržavaju, nemojte ostavljati dojam da ih forsirate.

Ako tražite srodnu dušu, nemojte požurivati stvari, nemojte se otvoreno razmetati, vaši nježni planovi se polako, ali sigurno ostvaruju.

Nebo podržava vaše inicijative i ide u prilog vašim prihodima, ali nemojte zlorabiti ovu sklonost da izgubite osjećaj za mjeru.

Oslonite se na diskreciju kako biste krenuli naprijed, vaše će se diskretne strategije pokazati vrlo učinkovitima. Nemojte pretjerano tražiti podršku onih koji drže uzde i novac i kojima je vaš projekt preskup.

Škorpion

Možda postoji međuljudska dinamika u koju ste upućeni – ili možda prilično upleteni – koja je važna, ali još uvijek uzima mnogo od vas. Povrh svega, možda se osjećate pomalo nesigurno u vezi svoje budućnosti.

Zapamtite da ne morate uvijek biti 100 posto sigurni da biste poduzeli odlučnu akciju. Možete krenuti naprijed čak i s mjesta oklijevanja. Podsjetite se što vam je najvažnije u trenucima zbunjenosti.

Ne nedostaje vam ni energije ni motivacije da projekt dovedete do kraja, da uvjerite druge da vas slijede. Ako vam argumenti omogućuju da ostavite dojam, nemojte zlorabiti svoj šarm kako biste postigli svoje ciljeve, riskirajući da izazovete nepovjerenje. Vaši voljeni podržavaju vašu entuzijastičnu viziju budućnosti.

Ako ste u potrazi za srodnom dušom nemojte se previše oslanjati na svoju moć zavođenja kako biste ju privukli. Ostanite motivirani, ali nemojte igrati igru zavođenja.

Ako su vam potrebna sredstva za financiranje vaših projekata, ovo je vrijeme da zamolite svoje partnere da podrže vaše inicijative. Ali nemojte zlorabiti svoju popularnost.

Koristite svoju moć uvjeravanja da pridobijete one koje trebate. Ali nemojte koristiti svoj šarm da promijenite stvari, riskirajući da vas se smatra oportunistom.

atma.hr – 52
Strijelac

Čak i ako se osjećate razočarani sami sobom, odvojite se od očekivanja drugih – i nemojte biti previše strogi prema sebi. Ponekad je najteži posao proširiti suosjećanje za svoje neuspjehe. Zapamtite, neuspjeh je dio ljudskog iskustva i često najbolji način za učenje. Dopustite mu da teče kroz vas kako biste ga mogli procesuirati kao naučene lekcije – a zatim ga otpustite.

Teško vam je napustiti profesionalni kontekst koji vam nudi mogućnosti. Čak i na odmoru razmišljate samo o svom poslu, o svom društvenom usponu koji je sve jasniji. Ako vaša pratnja negoduje, objasnite da radite za opću stvar.

Svom partneru objasnite svoj očiti nedostatak interesa. Samo trebate pokazati da se trudite poboljšati svoje i njihove životne uvjete. Ako vas vaši najmiliji traže za pomoć, malim gestama im pokažite da ih ne zaboravljate.

Društveni i profesionalni napredak prati povećanje plaće. Izgradite svoju odlučnost da napredujete i zatražite povišicu.

Osvajačka energija vas animira i osvajate bodove impresionirajući svojom snagom. Nemojte previše upadljivo pokazivati svoje ambicije, ljudi će vas smatrati previše poduzetnima.

Jarac

Možda ćete se osjećati pomalo nabrijano i nesigurni oko svojih sljedećih koraka, posebno nakon postizanja određenog cilja. Ponekad postoji određena praznina koja prati postizanje cilja.

Ovo je podsjetnik da postoji mnogo magije tijekom procesa, baš kao što postoji olakšanje koje dolazi s krajem. Ali ako niste sigurni što slijedi, umjesto pretjeranog planiranja i razmišljanja, samo se pojavite i vidite kamo će vas put odvesti. Usput ćete naučiti i dobiti jasnoću.

Što se ljubavi tiče, nema govora o pristajanju na nešto manje, svom ljubavnom životu želite dati malo više visine i tona. Upustit ćete se u avanture koje će vjerojatno izazvati povratak vatre. Ako ste slobodni, držite oči otvorene i srce otvoreno, moguć je važan susret.

Vaša karizma i vaša energija potaknut će ljubav na prvi pogled ili započeti lijepu priču. Sve dok ne vršite pritisak na drugu osobu.

U postojećim odnosima očekujte povratak strasti i velikih impulsa, samo nemojte ništa nametati drugome. Vaše želje nisu naredbe.

atma.hr – 52
Vodenjak

Nove suradnje su na pomolu ako se potrudite. Saznajte kako možete proširiti svoj krug veza tako što ćete naučiti postavljati prava pitanja. Kada niste sigurni u odgovore, postavite više pitanja. Ova energija se može pojaviti u vašim odnosima ovog mjeseca. Možda ćete ustanoviti da je vaša znatiželja pojačana i kao rezultat toga možete otkriti jasnoću koju tražite.

Mobilizirani ste obiteljskim projektom koji zahtijeva vašu punu pažnju. Vi ste zaduženi za operacije, ali ostanite otvoreni za savjete onih oko vas.

Selidba ili kupnja nekretnine je u tijeku. Ne nedostaje vam ni odlučnosti ni energije da usmjerite događaje u pravom smjeru, ali ne zanemarujte mišljenje drugih.

Radite s entuzijazmom i učinkovito na finalizaciji osobnog projekta. Bilo da se radi o zasnivanju obitelji ili promjeni mjesta boravka, mišljenje druge osobe neće biti suvišno.

Ako trebate prikupiti sredstva za osobni projekt, pomaknut ćete nebo i zemlju da postignete svoj put. Ako vas ljudi oko vas pozivaju da budete oprezni, poslušajte ih.

Osim ako niste uključeni u obiteljski posao, svoje vrijeme trošite poboljšavajući svoje životne uvjete. Koristite dobre strategije kako biste postavili temelje za svoju budućnost. Posavjetujte se sa svojim ljudima ili timom prije nego što ubrzate.

Ribe

Kako biste financirali svoje briljantne ideje, pronalazite prave argumente i vršite pritisak na sebe da dobijete ono što želite. Odredite prioritete kako ne biste posljednje tjedne ljeta proveli toliko iscrpljeni da ste preumorni čak i za uživanje.

Puni ste entuzijazma i sa strašću komunicirate o temama koje su vam bitne te uvjeravate svoje sugovornike i partnere u legitimnost svojih prijedloga. Ne napadajte tuđi prostor.

Ako razgovarate o zajedničkom projektu, nećete se složiti oko svega, ali ćete postići konsenzus zahvaljujući otvorenom umu koji vam omogućuje da se složite oko bitnog.

U vezi se očekuju živahne, ali produktivne razmjene. Vi i vaš partner razgovarat ćete o mnogim stvarima, ali s idejom da svoju vezu i budućnost postavite na pravi put.

Slobodni, ako upoznate nekoga, ne očekujte da će prihvatiti sve od vas. Suočite se sa svojim idejama i učinite ustupke s dobrom voljom.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić