Telepatija je način komunikacije svojstven bićima (životinje, biljke, ljudi, entiteti, …) na višim razinama postojanja, odnosno kako se to u zadnje vrijeme spominje – vibracija.

atma.hr – 52
Iako se potonja smatra „osnovom“ ili referentom vrijednošću kako bi se moglo razaznati tko je osoba na višoj razini svijesti, mora biti jasno da je vibracija samo element nečega većeg: frekvencije; moguće je reći i laički – titranja. Jedan od važnih čimbenika koji to potvrđuju jest sam početak Biblije gdje je napisano:

U početku bijaše Riječ i Riječ bijaše u Boga,
I Riječ bijaše Bog.
Ona bijaše u početku u Boga.
Sve postade po njoj i bez nje ne postade ništa.
Svemu što postade u njoj bijaše život,
I život bijaše ljudima svjetlo;
I svjetlo u tami svijetli i tama ga ne obuze.

(Ivan 1, 1-5)

Riječ, odnosno zvuk koji se spominje u gornjem odlomku jest elektromagnetski val koji stvara sve što postoji. Kada promotrimo ovu postavku, dokazat će se istinita jer sve je zapravo vibracija, odnosno titranje atoma i molekula u savršenom skladu i poretku. Čak i vi, kada ovo čitate jeste splet savršene Božje strukture ne samo atoma, molekula koje stvaraju fizičko tijelo, već ste i integrirani u „slojeve“, odnosno dimenzije postojanja koje vam omogućuju da stvarate svoja iskustva i doživljaje. Kako se to odnosi na telepatiju?

Upravo u uvodu je objašnjeno da je telepatija svojstvena i moguća samo osobama koje komuniciraju preko vizualnih slika ili emocija.

atma.hr – 52
Riječi su vrlo ograničavajuće kada se radi o izražavanju onoga o čemu se govori. Kada bismo htjeli opisati osnovne ljudske emocije, ljubav, strah, čežnju, sreću, itd. – koliko bi riječi trebalo da dođemo do opisa koji bismo mogli smatrati kvalitetnim?

Čak i da se to postigne, veliki broj ljudi bi svejedno izrekao te emocije na svoj način, jer ih doživljavaju drugačije. Prema tome, telepatijom se može izreći ono što je riječima gotovo nemoguće, ili i jest nemoguće. No da biste uživali mogućnosti ove komunikacije, morate imati nekoliko stvari na umu:

 • Telepatija se mora naučiti, vježbati i koristiti
 • Da biste ju koristili, morate kontrolirati svoje emocije
 • Telepatija je moguća samo u trenutku SADA
 • Morate imati osobu koja je spremna za ovakvu komunikaciju

Osobno sam shvatio koje su dobrobiti telepatije. Prvo, baterija na mobitelu duže traje. Ovakva komunikacija omogućava da dođete do osobe koja se nalazi bilo gdje na planeti i to je istina.

Pošto je iz osobnog iskustva, mogu potvrditi da ako želite kontaktirati osobu do koje želite doprijeti, možete to učiniti metodom telepatije. Ne jamčim da ćete od prve to ostvariti, no kako ćete ustrajati u tome i vježbati telepatski pristup, čim dobijete prve impresivne rezultate, a oni to jesu, vjerojatno ćete i nastaviti sa ovom bogom-danom tehnikom uzvišene komunikacije.

atma.hr – 52
Osnovni pristup korištenja telepatije:

 1. Sjednite tamo gdje nećete biti ometani od vanjskih utjecaja
 2. Zatvorite oči i lagano se opustite od bujice slika koje dolaze
 3. Umirite um i samo budite – osjetite vlastito postojanje u trenutku SADA
 4. Zamislite osobu koju želite kontaktirati, od koje želite dobiti odgovor
 5. Stvorite sliku vaše komunikacije, koja god Vam najviše odgovara
 6. Osjetite emocije koje se stvaraju tokom razgovora, kao i mirise, okuse, boje…
 7. Zahvalite Svemiru što vam je dao ovu mogućnost

Gdje god da se nalazite, ovakvim osnovnim pristupom korištenja telepatije, sa ustrajnom vježbom postići ćete rezultate, odnosno situacije u životu za koje niste smatrali da su moguće (ionako, za koliko malo toga smatramo da možemo – mi kao neograničena božanska bića?) Kako ćete sve više koristiti telepatiju, napredovat ćete na više razine, a time ćete otkrivati tko ste i što možete napraviti za sebe a i za druge na načine da to bude na najveću dobrobit svih.

„Ako dvojica od vas na zemlji jednodušno zaištu što im drago, dat će im Otac moj, koji je na nebesima. Jer gdje su dvojica ili trojica u sabrana u moje ime, tu sam i ja među njima“

(Matej 18, 19-20)

Davor Predavec, https://innerselfattitide.wordpress.com/

Prethodna objavaPreboljeti nekoga i nastaviti dalje je jedna od najtežih stvari u životu
Slijedeća objavaNe možete ispuniti želju? Iskušajte ovu fascinantnu vježbu koja vam može pomoći!
Davor Predavec
Davor Predavec odmalena je znao da postoji nešto više od nas samih i da ta sila pomaže u koordinaciji sveopćeg Života. Već više od 10 godina aktivno istražuje razne metode iscjeljivanja (od kojih je i sam završio određene stupnjeve), bavi se proučavanjem "rubnih" područja znanosti: od polja singularitera - Jedinstva, zakona privlačenja kojega svakodnevno koristi i nadograđuje, zakona uzroka i posljedice, zakona Odgovornosti, te mnogim ostalim područjima nastojeći ih približiti ljudima u pristupačnom obliku, jer sve su to nijanse boja jednog Tvorca, kojemu se iskrenim predanjem i vlastitim rastom pomalo približavamo. Davor je svojim svjesnim djelovanjem priznat na veleučilištu gdje je diplomirao specijalistički smjer telekomunikacija i računala i dalje sudjeluje u publikaciji članaka i budućih radova, a trenutno radi u Engleskoj kao voditelj projekata - iako mlad (26 god), sve to je ostvario zahvaljujući poznavanju unutarnje Moći koju svi posjedujemo.