Foto: pixabay.com

Ovaj zabavan i točan test analizirati će vaš odnos na najbolji mogući način. Pogledajmo kakav je vaš temperament i osobnost u vezi. Samo morate odabrati jednog leptira! Dopustite intuiciji da vas vodi.

atma.hr – 52
Dakle, kojeg ste leptira odabrali? Pogledajmo što to govori o vama!

Leptir A

2 16

Vi ste sretniji kada ste u vezi!

Analiza temperamenta: Vi niste netko tko slijepo žudi za odnosom samo zbog bivanja u vezi. Međutim, sretni ste i ispunjeni kada ste s nekim posebnim. Zabavno vam je doživjeti posebne, male stvari s ljubavnim partnerom, a osjećaj stabilnosti donosi vam radost. Također mislite da nije zabavno  živjeti sam. Niste netko tko se oslanja na to da će ga druga osoba usrećiti, ali uvijek će vas usrećiti ako vam se dogodi da pronađete dobru vezu.

Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekim tko odabere leptira B na ovom testu.

atma.hr – 52
Leptir B

3 15

Nećete započinjati vezu ako niste uvjereni da volite tu osobu!

Analiza temperamenta: Stvarno ne volite razmišljati o ljubavi, ali to ne znači da negativno gledate na nju. Osjećate da je život kratak i da pronalaženje ljubavi nije krajnji cilj. Ne želite biti u vezi samo da bi bili u vezi. Želite pronaći pravu ljubav s nekim. Nećete se obvezati sve dok ne budete potpuno uvjereni da je ta osoba netko koga volite duboko. Sretni ste sami i osjećate se ispunjeni svojim hobijima i interesima.

Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekim tko odabere leptira B i C na ovom testu.

atma.hr – 52
Leptir C

4 10

Vi ste netko tko uživa u slobodi!

Analiza temperamenta: Vi ste netko tko može živjeti sretno sasvim sam! Međutim, niste netko tko kaže: “Nikada neću biti u vezi s nekim!” Razumijete vašu slobodu i želju da budete sami. Vi ste neovisna osoba pa ste prilično dobri u donošenju vlastitih odluka. Mislite da je vaše vrijeme vrlo važno i da je bolje za vas da živite sami! Ako ne pokušavate razmišljati o teškim dijelovima veza, moći ćete razmišljati o ljubavi i romantici u pozitivnijem svjetlu!

Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekim tko odabere leptira C na ovom testu.

atma.hr – 52
Leptir D

1 16

Stvarno želite biti u vezi!

Analiza temperamenta: Stvarno želite upoznati nekog posebnog! Često se osjećate usamljeno i osjećate se sretnijima kada se možete osloniti na nekog drugog. Kada razmišljate o sreći, mislite na obitelj, prijatelje i partnera. Važno je da imate stabilne emocionalne veze, obitelj, ljubav i brak. Sretni ste kada se družite.

Preporuka partnera: Vi ste netko tko se može prilagoditi bilo kojem partneru. Vi ste dobar slušatelj i razumni ste. Dobro ćete se slagati s nekim tko odabere leptira A ili D na ovom testu.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić