Foto: pixabay.com

52
Bik može čekati čitavu vječnost i biti skoro uvijek smiren. Naravno da to Blizancima i nije baš po volji …

Ovan

Pripadnici znaka Ovna su racionalni, realni, uvijek imaju neku svoju matematiku, neuništivo izgledaju, ali im Ribe izazivaju nelagodu, uznemiri ih njihova intuicija, njihov svijet koji nema pravila i granica, one mogu svakom doći iza leđa, a da ih nitko ne primijeti.

Bik

Biku ne odgovara znak Ovna i izaziva kod njega nelagodu, zbog njegove probojnosti, eksplozivnosti. Bik se još i ne pomakne, a Ovan može završiti posao i odnijeti plijen ispred nosa!

39

Blizanci

Blizancima Bikovi izazivaju nelagodu, iz razloga što Bik može čekati čitavu vječnost i biti smiren u pravom trenutku, dok oni ne izgube svu snagu zbog nedostatka strpljenja i loše organizacije.

Rak

Pripadnicima znaka Raka baš i ne odgovaraju Blizanci, zbog njihovog brzog učenja, sakupljanja informacija, razumnog zaključivanja, dok Rakovi ne mogu odvojiti racio od emocija.

75Lav

Rakove emocije i nisu omiljene kod Lavova, jer koliko god da je Rak slabiji od Lava, emocijama može ugroziti ego svakog Lava, i pokazati da Lav samo umišlja da je on centar svijeta, a centar svijeta su emocije.

Djevica

Djevicama ne odgovaraju Lavovi zbog njegove diplomacije i glume. Ovom znaku nikad neće biti jasno kako to Lav uspijeva živjeti u raskoši, a da ne bude opterećen novcem, kao Djevice.

52
Vaga

Vage strepe od logike koju ima Djevica, ali i od točnosti i preciznosti. Kad Djevica nešto isplanira, to je točno “pod konac”, a dok Vaga izvaže, Djevica je u dalekoj prednosti.

Škorpion

Škorpioni nisu ravnodušni zbog Vaginog šarma, intelekta, diplomacije. Dok se Škorpion odluči otvoriti, Vaga je već zavela sve oko sebe.

75Strijelac

Strijelac nije ljubitelj mističnog svijeta Škorpiona, jer Strijelci su djeca, ne vole ono sto je tamno i prožeto misterijom.

Jarac

Jarčevima nije baš jasan optimizam Strijelca, sreća koja ih prati, i nikada se s njima ne bi upuštali u koštac.

Gospodar karme i prošlosti je ipak znak Jarac!

39

Vodenjak

Vodenjacima vrijeme ne ide u prilog, jer stalno nešto trče ispred vremena, a nisu spremni izboriti se s onim što je nekada bilo.

Ribe

Ribe ne vole nepredvidljivost Vodenjaka, njegov način razmišljanja i znaju da ako iznerviraju Vodenjaka, Vodenjak će im pokvariti koncept – za par sekundi!

astrousluge.com

PLAVA SVJETLOST AURE

PLAVA SVJETLOST AURE

Narukvica s plavim ahatom i 3 vrste kvarca

Perle mystic aura kvarca, gorskog kristala (kvarca), plavog čipkastog ahata i titanium aura kvarca nanizane na gumicu.

Gorski kristal najsnažniji je iscjelitelj. Plavi čipkasti ahat stimulira krunsku čakru, dovodeći energiju u polje aure. Mystic aura kvarc olakšava svjesni kontakt sa anđelima. Titanium aura kvarc donosi harmoniju, potiče kreativnost.

Cijena: 160,00 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaSilverex sprej s ionima srebra – Antiseptik i antibiotik
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 17.03.2018.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.