Art: Adam Scott Miller

Proces spoznavanja istine se uči. Vaši osjećaji su ti koji prepoznaju istinu, a ne vaš um. Vjerujte samo sebi i tom vlastitom unutarnjem osjećaju. On vas nikad neće prevariti.

atma.hr – 78
Najveće zlo na svijetu je neznanje i neosviještenost. Pomoću neznanja vladali su nad nama stoljećima i tisućljećima.

Sada nam to znanje postaje dostupno na razne načine. I tu smo razbjesnili zmaja koji se sad bijesno otima i vrišti jer mu se moć gubi, ali mu je uzalud.

Iako se mnogi “onesvještavaju” od onog što upravo spoznaju zadnjih dana i mjeseci, ipak dobar broj ih prihvaća činjenice koje su se krile od nas, upravo iz razloga vladanja nad nama.

Neznanje i neosviještenost o našoj pravoj prirodi i našim moćima je bio njihov sistem vladanja nad nama. Zato, ne opirite se novim spoznajama, novim podacima i informacijama, nego pokušajte proširiti vidike i ostaviti um otvorenim i za drugačija tumačenja.

Ovo se posebno odnosi na našu zajedničku povijest i porijeklo. A pogotovo je bitno da budete otvoreni za istinu o onom što nam se upravo sada događa.

atma.hr – 75
Budite fleksibilni, sve dobro “probavite”, a onda odlučite što ćete vjerovati, a što ne.

Istina uvijek “zazvoni” u nama i kad god se to dogodi, mi jednostavno ZNAMO. Tada nam ne treba nitko drugi da nas uvjerava u to ili u nešto suprotno.

Proces spoznavanja istine se uči i zato odsad pažljivo promatrajte svoje osjećaje dok nešto čitate ili gledate.

Vaši osjećaji su ti koji prepoznaju istinu, a ne vaš um. Vjerujte samo sebi i tom vlastitom unutarnjem osjećaju. On vas nikad neće prevariti.

Sretno vam u otkrivanju novog pogleda na svijet!

Jasna Luminus

atma.hr – 78