160×600 text-59 podudarni okomiti desnoNekada treba protresti stablo prijateljstva da padnu truli plodovi.

Protresti ga da vidiš kako ništa nije onako kako se čini. Mogu ti se neki plodovi činiti tako čvrstim na njemu, a kod jednog najmanjeg podrhtaja past će na zemlju. Nekada život sam radi ta testiranja, a zovu se potresi. Zatrese se zemlja ispode tebe i za trenutak otkriješ tko su ljudi pokraj tebe koji tu jedva stoje, i prvom prilikom više ne pripadaju tvom stablu.

Nekada treba protresti stablo prijateljstva da padnu truli plodovi. Davao si im hranu i na tvom korijenju su rasli te su zbog toga postali dio tebe. Toliko ih duboko osjećaš i smatraš ih dijelom svoga života. Ali njihova nutrina ipak nije više kao kod ostalih. Zato je potrebno stvari izvesti na čistac i shvatiti da je sadašnjost vrijeme koje će razotkriti istinu, i pokazati da budućnost nije nastavak tvoje prošlosti.

Nekada treba protresti stablo prijateljstva da padnu truli plodovi. Ponekad se čovjek uljula u saznanju da svi koji su tu u njegovom životu – nalaze se u potpunosti i sa iskrenom namjerom, a zapravo je istina potpuno suprotna. Tu su jer trenutno ne mogu biti tamo gdje bi željeli, a kakve su njihove namjere to nitko ne zna, pa ni oni sami, dok ne dođu u situaciju u kojoj trebaju odlučiti što su im prioriteti i što žele od svoga i tvoga života.

Nekada treba protresti stablo prijateljstva da padnu truli plodovi. Tada ćete znati na čemu se. Znat ćete koliko stvarnih prijatelja imate, a koliko je onih koji jedva čekaju napustiti vaš brod. Znat ćete na koga možete računati u teškim trenucima. Sve ćete znati samo je na vama da odlučite želite li se suočiti s istinom ili ostati u zabludi i vjerovati da je sve divno i krasno. Istina boli, ali istina jedina oslobađa.

Mario Žuvelasavjetnikuspjeha.com

Prethodna objavaVaš vid će se znatno oporaviti nakon pregleda ovog ljekovitog videa (također smanjuje umor i napetost)
Slijedeća objavaSvim ženama koje misle da im šminka definira njihovu ljepotu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

3 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.