atma.hr – 52
Rješiti se negativnih uvjerenja vezanih uz novac i nije sasvim jednostavno i lako. U većini slučajeva korijeni vjerovanja o novcu dolaze iz naših prošlih iskustava, čak i iz onih kada smo bili sasvim mali. Način na koji su naši roditelji pričali o novcu, njihove rasprave ili svađe oko novca i njihovi financijski problemi kroz cijeli period vašeg odrastanja duboko utječu na vašu sposobnost da zaradite novac. Vjerujete li da novac ne pada s neba, da ne zaslužujete lijepe stvari, da više novca znači i više problema ili da vam novac curi iz novčanika? Ili se možda bojite da ćete postati/ostati siromašni? Sve su to vrlo negativne poruke koje šaljete u svemir.

Dobra vijest je da možete to sve promijeniti,  a loša da to iziskuje rad. I to rad za koji vam je potrebna nečija pomoć.

Znamo svi da mi kao jedinka ne možemo promijeniti gospodarsku situaciju, povećati ukupni BDP, smanjiti kamate na kredite i kartice, ali kako je rekao A. Huxley, samo je jedan kutak svemira koji sigurno možete promijeniti, a to ste vi sami; tako da mjenjajući sebe možemo biti mala promjena koja vodi k velikoj.

Financijski problemi čvrsto su povezani sa vjerovanjem o osobnoj vrijednosti , tako da radeći na novčanim problemima automatski radite i na svim ostalim poljima vašega života, samopouzdanju, samopoštovanju, samovrednovanju i ljubavi prema sebi. I nikada nije kasno za krenuti ususret svojoj financijskoj slobodi.

Tapkanje (EFT) je znanstveno dokazana metoda koja vam pomaže da promijenite vaša korijenska uvjerenja, otpustite blokade i nadvladate situacije jednostavnim tapkanjem na akupunkturne točke pritom izgovarajući afirmacije. Više o tapkanju pročitajte na linku.

Želeći pomoći ljudima promjeniti njihove financijske okolnosti kreirala sam 30-dnevni program Tapkanjem do financijske slobode, više na linku.

atma.hr – 52
atma.hr – 52