Image by bedneyimages on Freepik

Događaj koji se pojavljuje u vašem životu i faza kroz koju prolazite priprema je za nešto važno! Zašto je važno da se fokusirate na pozitivne strane života čak i kada se pojavi negativnost…

atma.hr – 52
U životu nam se neke stvari ispune čim ih zamislimo, za neke je potrebno vrijeme i dodatni trud, a neke se nikada ne ispune. To je putovanje koje se zove život i uvijek i sve zna iznenaditi. Ponekad se pojave teški periodi, izazovi, prepreke, ali tada je važno da se podsjetimo koliko puta smo prošli kroz takve promjene? Iz mnogih smo izašli kao pobjednici, zar ne?

Evo jedne jednostavne, ali vrlo važne misli – događaji koji se pojavljuju u vašem životu i faza kroz koju prolazite priprema je za nešto važno.

Što nam ova mudra izreka poručuje:

U životu se često suočavamo s lekcijama, a neke od njih nisu ugodne. Lekcija je potrebna za učenje, za promjenu za dobivanje novih informacija i novog iskustva. Kao rezultat toga, shvaćena, naučena lekcija pomaže da postanemo jači, mudriji, da rastemo i da se dalje razvijamo.

Naš život se sastoji od mnogih faza i događaja. Ono što se trenutno događa u našem životu je samo događaj ili faza. Prije ovoga bilo ih je mnogo, a poslije će ih biti mnogo više.

Kada doživljavate nešto negativno što se događa ovdje i sada samo kao elemente u mozaiku života, onda to ne izgleda kao takva katastrofa. Da, možda doživite gubitak, možda vam se dogodi neka vrsta neuspjeha. Ali pogledajte svoj život u cjelini, on je šaren, svijetao, raznovrstan – na vama je što ćete vidjeti u njemu.

atma.hr – 52
Možete se fokusirati na ljutnju i negativnost ili se možete fokusirati na značenje. Na vama je da odlučite kako ćete ispuniti svoj um i svoj dan. Uvijek postoji izbor.

Možda nije vrijeme ili mjesto da se radujemo i plešemo u ruševinama. Ali možete razumjeti značenje i suštinu, možete se koncentrirati na ovo. Svijest i kreativan pristup su također dostupni tijekom izazovnih dana.

Čovjek ide na novu razinu kada je spreman. Ono što vam se sada događa dio je pripreme za sljedeću fazu života. Vjerojatno, bez prolaska kroz ovu lekciju, ne biste bili spremni.

Ne možete se osloboditi odgovornosti za svoju sreću ni u jednom periodu života. U periodu koji nije najradosniji, vrijedi se iščupati iz stalnih misli o tome kako je sve loše i kako su svi okolo loši.

Bolje je da se često vraćate shvaćanju da ste sami odgovorni za to kako ćete razumjeti ovu lekciju i kako ćete to znanje koristiti u budućnosti.

sensa.mondo

banner za knjige KUHARICE 1