Napisano prema istinitom događaju

4,30 ujutro! Ne mogu zaspati, prerano je da ustanem, um mi se potpuno razbistrio i u glavi mi bruje razne misli u vezi svega što sam proživjela posljednjih mjeseci, praćeno osjećajima beskrajne tuge. Dok i dalje ležim u krevetu razmišljajući o svom životu, osjetim da se u meni javlja silna želja da otkrijem smisao postojanja, smisao ove fizičke razine, i svrhu proživljavanja ovako teških emocija.

atma.hr – 39

Već sam do tada imala vantjelesna iskustva, sa jedinom željom, da pobjegnem od ovog tijela koje sam privremeno nastanila i da pronađem olakšanje u nekoj drugoj dimenziji. Ali sad želim više, ne želim više patiti, život ima sigurno neku dublju svrhu nego vječni osjećaj beskrajne tuge i boli. Želim iscjeljenje na svim razinama, želim živjeti život punim plućima!

Potpuno svjesna svoje želje i nemjere, zapišem to u bilježnicu i počinjem s laganim i dubokim disanjem. Zatim vizualiziram otvaranje svih svojih energetskih centara, prepuštajući se nekoj višoj sili da me vodi . Um mi je sve smireniji i osjetim da je spreman konačno otpustiti kontrolu nad situacijom. Polako krećem ispunjavati tijelo plavim valom, i kao i uvijek u ovom trenutku počinjem gubiti osjećaj fizičkog tijela. U glavi mi je afirmacija koju sam toliko puta ponavljala da je um automatski počinje vrtiti u glavi.


Widget not in any sidebars

U daljini čujem tihi zvuk nekih čudnovatih vibracija, popraćene zujanjem i žamorom i shvatim da su te vibracije sve jače i sve bliže meni i u sljedećem trenutku osjećam ih kroz cijelo tijelo. Već iz iskustva znam da trebam ostati mirna . Kroz misli mi prođe lagani osjećaj straha, međutim želja i namjera da se odvojim od tijela i krenem u avanturu, nadvladava taj strah. Osjećam kako mi tijelo postaje sve lakše i kako se jedan dio mene odvaja od tijela. Shvatim da sam sa svojom sviješću izašla izvan tijela, ali da je jedan dio mene još uvijek u tijelu! Trebat ću tražiti pomoć vodiča, anđela, u tom trenutku nije mi bitno, samo neka netko dođe i izvuče me van! Počinjem vikati i tražiti pomoć. U jednom trenutku ispred mene se pojavi jedna velika i moćna ruka i trenutno sam preplavljena suosjećanjem koje to biće ima prema meni. Pružam mu svoju nefizičku ruku s punim povjerenjem i osjetim kako me ta energija s lakoćom izvlači iz tijela.

Izlazim i napuštam tijelo zadržavajući istu lucidnost, istu svijest kao što je imam u tijelu, ali ovaj dio mene je puno moćniji i veći od mene. Svjesnija sam nego u fizičkom tijelu. Želim se zahvaliti tom biću, međutim iz mog kuta gledanja od 360 stupnjeva, ne vidim nikoga oko sebe.

U tom trenu, sjetim se svoje namjere, želim dobiti iscjeljenje, neznam od koga, niti na koji način, držim i dalje tu misao, ponavljam je i koncentriram se na nju. Nakon nekoliko sekundi, uvidim da stojim u jednoj velikoj dvorani i na dnu dvorane ugledam starce sa bradom, njih trojica i pored njih još četvoro mladih. Iako ih ne čujem, u glavi mi se utiskuju njihove riječi, čekali su me! Zapanjena sam! Znaju da želim iscjeljenje! Ostajem prisebna i cijelo vrijeme održavam energiju na ovoj frekvenciji, iako moram priznati nije lako, frekvencija mora da je vrlo, vrlo visoka. Istog trena osjetim kako iz tih bića, starih mudrih duša, izlazi jedna intenzivna zraka svjetlosti, i kako ulazi u moju glavu, koncentrirana, nalik laserskoj zraci satkanoj od čiste svjetlosti. Trenutno osjetim duboki unutarnji božanski mir, sjedinjenje sa svime što postoji, i osjećaj da sam beskrajno voljena od neke više sile, i da je svaki dio mog bića savršen. Uživam u osjećaju čiste energije koja struji cijelim mojim bićem i prepuštam se iscjeljenju. Jednostavno znam i osjećam da je ovaj proces od izuzetne važnosti za moj duhovni razvoj.

Dok sam održavala fokus na primanju te iscjeljujuće energije, osjetim da se proces zaustavio i u sljedećem trenutku neka sila me počinje povlačiti natrag u fizičko tijelo. Ne želeći se vratiti u tijelo, pokušavam mislima kontrolirati situaciju, želim ostati vječno u tom osjećaju! Međutim, gotovo trenutno nađem se sa sviješću u svom fizičkom tijelu kao da sam gurnuta natrag iz nekih viših ili dubljih razloga.

S čuđenjem osjetim da mi je fizičko tijelo energetski lakše, da više ne osjećam težinu u prsima. Osjetim kako mi kroz cijelo tijelo struji val uzbuđenja zbog ovog iskustva. Zapanjena sam kako se s lakoćom mogu povezati s beskrajnim osjećajem ljubavi prema svim živim bićima i dubokom zahvalnošću za ovo vantjelesno ali i zemaljsko iskustvo. Kao da sam dobila komadić duboke mudrosti u vezi smisla i svrhe svog postojanja u fizičkom tijelu.

Napisala: Nada Šegvić


Nada će u Rujnu 2018. održati tečaj Izlaska iz tijela za svih zainteresiranih, na kojem će pričati o svojim iskustvima i učiti ljude kako izaći iz tijela. Tečaj je podijeljen u dva dijela i o njemu možete više pričitati na ovom linku:

http://www.thetacentar.com/tecajevi/tecaj-izlaska-iz-tijela/

atma.hr – 61