pixabay

Ovaj eliksir uništava bakterije i viruse, a pri tome se koristi i u liječenju upale sinusa
Glavni moskovski pedijatar-otorinolaringolog profesor Dr. Tatjana Garašćenko savjetuje roditeljima da pomognu svojoj djeci jednostavnim, prirodnim sredstvom:

Eliksir od crvenog luka

Iscijedite jednu kap soka od crnog (crvenog) luka i dodajte 5 kapi vode (koja je bila prethodno prokuhana i ohlađena).

Kako se pravi sok od luka?

Da bi napravili sok od luka trebate očišćenu glavicu luka usitniti u kašu i onda iscijediti sok.

Ovu otopinu ukapavajte djetetu u nos, pogotovo ako prehlada duže traje. Po jednu do dvije kapi u svaku nosnicu (ovisi o dobi djeteta). Možete to raditi 1-3 puta dnevno.

Ako dijete odbija ukapavanje iz kapaljke, poslužite se ambalažom sprejelice za nos ili nakapajte otopinu na usku vaticu poput one sa štapića za uši (bez štapića naravno) pa mu je malo ugurajte u nosić i istisnite sok te potom izvucite van.

“Neka vas ne uplaši obilan iscjedak iz nosa: na taj način liječimo čak i upalu sinusa. Dolazi do aktivnog čišćenja nosa, koji se oslobađa od bakterija i virusa.”, govori dr. Tatjana Garašćenko.

336×280 lijevo text-54

Zašto crveni luk?

Ekstrakti crvenog luka obiluju fenolnim komponentama. Fenoli i polifenoli iz različitih biljaka inače se smatraju skupinama spojeva s antimikrobnim djelovanjem.

Crveni luk smatra se najbogatijim izvorom flavonoida u ljudskoj prehrani.

Ima antioksidacijsko djelovanje, koje ovisi o sadržaju fenolnih komponenata i o sadržaju flavonoida, a smanjuje se od vanjskih ovojnica prema unutarnjim.

Od flavonoida je bitno istaknuti kvercetin, koji se intenzivno proučava jer se pokazalo da deaktivira neke tvari koje potiču rast tumora. Istraživanja su pokazala da kvercetin u kombinaciji s vitaminom C može imati fantastično antivirusno djelovanje. Dokazano je i njihovo protuupalno, antivirusno, antibakterijsko i antioksidativno djelovanje.

Bioaktivne komponente crvenog luka pokazale su antibakterijsko i antifungalno (antigljivično) djelovanje.

Posebno pomaže u sprječavanju upalnih reakcija koje dovode do alergije i astme, te se preporučuje osobama oboljelima od upale grla i bronhitisa.

prirodna-medicina-recepti.com/ atma.hr

22 KURKUMIN

ULTRA JAKI KURKUMIN - Demencija, depresija i artritis

Patent za liječenje Alzheimerove bolesti

Učinkovitiji u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointetinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume! Bioraspoloživost i apsorpcija povećani su za 10 puta u odnosu kurkumu i 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin BCM-95 jedini ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).
Namjena: Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, depresija i stres podrška u liječenju karcinoma, zdravlje jetre, gastritis, dijabetes II
Cijena: 239 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaSvaki događaj koji živite s posebnim je razlogom važan za vašu budućnost
Slijedeća objavaMolitva se “prima” tek iz trećeg puta
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.