Art: Mario Sánchez Nevado

Jeste li se ikad zapitali što nas astrologija može naučiti o našim idealnim srodnim dušama? Putem pomnog analiziranja svog astrološkog znaka možete steći veće znanje o tome s kime ćete biti najkompatibilniji u ljubavi.

atma.hr – 78
Bez odugovlačenja, ovdje su osobine i karakteristike koje bi svaki od astroloških znakova trebao tražiti kada traži svoju srodnu dušu!

Ovan

Srodna duša Ovna: Samouvjeren pojedinac koji ga može pratiti.

Ovan je agresivno poduzetna osoba koja voli živjeti život u brzom tempu. Nemaju vremena za to da ih se sputava i treba im partner koji ih može pratiti.

Idealna srodna duša im je netko tko je samopouzdan, probitačan i ne boji se preuzeti velike rizike.

Potencijalne srodne duše:  Ovan, Lav, Strijelac, Blizanci i Vodenjak

Bik

Srodna duša Bika: Odana i romantična osoba kojoj je on centar svijeta.

Pravoj osobi Bik će ostati vjeran do samog kraja. Međutim, oni trebaju nekoga tko može vratiti tu uslugu i recipročno pružiti njihov snažan osjećaj predanosti.

Njihova idealna srodna duša je netko kome se može vjerovati, tko je izravan i tko ne igra igre jer, iskreno, Bik nema vremena za to. Također vole romantične tipove koji mogu učiniti da se osjećaju kao da su jedina osoba na svijetu!

Potencijalne srodne duše: Rak, Jarac, Djevica i Ribe

atma.hr – 39

Blizanci

Srodna duša Blizanca: netko s intelektom, smislom za humor i dovoljno različit da stvari budu zanimljive.

Blizanci znaju biti izbirljivi u vezi partnera tako da se možete osjećati posebnim ukoliko vas odaberu. Njihova idealna srodna duša je netko tko je duhovit, pametan i zanimljiv.

Pomaže ukoliko ste dovoljno različiti od Blizanca da osigurate da stvari nekad ne postanu učmale i dosadne!

Potencijalne srodne duše: Lav, Vaga, Ovan i Vodenjak

Rak

Srodna duša Raka: inteligentna, pažljiva i senzualna duša s empatičnim srcem.

Rak ima veliko srce i puno ljubavi za dati … ali ako ih želite stvarno osvojiti morate moći uzvratiti istom mjerom. Oni trebaju nekoga tko je dovoljno inteligentan da okupira njihov um, ali i također dovoljno pažljiv da se osjećaju posebnima i voljenima.

Nemaju vremena za sebičnost tako da njihov idealni partner također mora biti brižan i empatičan.

Potencijalne srodne duše: Škorpion, Bik, Ribe i Djevica

atma.hr – 75
Lav

Srodna duša Lava: netko tko je samouvjeren, misteriozan i tko je sposoban održati uzbuđenje u odnosu.

Lava beznadno privlače samopouzdane, ali i misteriozne osobe. Žele nekoga tko je spreman za avanturu i tko se ne boji izložiti se, ali i također nekoga tko je dovoljno intrigantan da ih drži u neizvjesnosti i veselju o tome što će se sljedeće dogoditi!

Potencijale srodne duše: Blizanci, Vaga, Strijelac i Ovan.

Djevica

Srodna duša Djevice: netko sofisticiran, kompleksan, ambiciozan i potpuno predan.

Srodna duša Djevice je netko kompleksan i sofisticiran poput luksuznog francuskog vina. Međutim, ta osoba također treba biti motivirana i ambiciozna, a ne netko tko samo leži po cijele dane i ne postiže apsolutno ništa.

Više od svega Djevica treba nekoga tko će biti predan vezi jednako kao i oni!

Potencijalne srodne duše: Škorpion, Jarac, Rak i Bik

atma.hr – 78
Vaga

Srodna duša Vage: netko tko dobro izgleda, pametan i samouvjeren.

Vaga ima visoke standarde kada se radi o ljubavi i neće se zadovoljiti s nasumično odabranom osobom. Njihova srodna duša treba imati tri osobine: dobro izgleda, pametan je i samouvjeren.

Vole fizičku ljepotu, jer cijene estetiku. Vole inteligenciju jer su pametni i dosađuju im spori umovi. Cijene samouvjerenost jer vole nekoga tko zna što želi!

Potencijalne srodne duše: Blizanci, Vodenjak, Strijelac i Lav

Škorpion

Srodna duša Škorpiona: netko tko im predstavlja izazov i hrani se njihovom strašću.

Kada ste sa Škorpionom njihova ljubav je duboka, intenzivna i potpuno bezuvjetna. Međutim, oni trebaju nekoga tko ih može izazvati i hraniti se njihovom vatrom. Njihova idealna srodna duša je netko dubok i maštovit tko misli i osjeća duboko, ali tko nužno ne otkriva sve svoje karte odjednom.

Vole malo misterije i intrige i privlači ih oštrouman humor!

Potencijalne srodne duše: Ribe, Djevica, Jarac i Rak

atma.hr – 39

Strijelac

Srodna duša Strijelca: osoba otvorenog uma i slobodnog duha koja ih ne pokušava promijeniti.

Strijelci cijene svoju slobodu i neovisnost i ne treba im netko previše posesivan tko će im visjeti za vratom. Njihova idealna srodna duša je netko tko voli zabavu i pristupa životu otvorenog uma.

Ne vole beskrajna pravila i rutine niti im treba netko tko će ih pokušati promijeniti ili popraviti kao da su neki projekt. Njihova srodna duša će biti netko tko ih može izgraditi i koga mogu povesti na put … ne netko tko im želi srezati krila!

Potencijalne srodne duše: Lav, Vodenjak, Ovan i Vaga

Jarac

Srodna duša Jarca: elegantna i intrigantna duša sa stilom koja može okupirati njihov um i ostati vjerna do kraja.

Jarac se ne boji biti izbirljiv kada se radi o ljubavnicima, naročito kada dođe do potrage za nekim tko je materijal za „srodnu dušu“. Njihov idealan partner mora imati nešto elegancije i stila i biti ponosan na to što jest.

Također bi trebali biti inteligentni i moći ih okupirati na dubok i smislen način. Ali iznad svega, trebali bi biti pouzdani i vjerni … Jarac treba nekoga na koga može računati!

Potencijalne srodne duše: Ribe, Bik, Djevica i Škorpion

atma.hr – 78
Vodenjak

Srodna duša Vodenjaka: netko predan, ali tko voli zabavu, s uvrnutim smislom za humor i talentom za kuhanje!

Idealna srodna duša Vodenjaka će najvjerojatnije imati zabavnu i ekstrovertiranu osobnost i moraju biti raspoloženi za povremenu avanturu. Također ih strašno privlače osobe koje imaju uvrnuti smisao za humor i koje su oštroumne.

Ako ih možete nasmijati možete ih natjerati gotovo na sve. Ako znati kuhati, to je također veliki plus jer Vodenjak voli jesti!

Potencijalne srodne duše: Vaga, Ovan, Blizanci i Strijelac

Ribe

Srodna duša Riba: netko samouvjeren, kreativnog uma i netko tko je na njihovoj valnoj duljini.

Ribe žive u njihovom svijetu i nikad ne uzimaju život previše ozbiljno ni doslovno. Njihova idealna srodna duša je netko sa zdravom dozom samouvjerenosti, divljim i kreativnim umom i mogućnošću da misli nelinearno.

Najviše od svega treba im netko s kime se mogu povezati i komunicirati na dubok i smislen način.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

22 KURKUMIN

AKCIJA! ULTRA JAKI KURKUMIN

kurkumin

Demencija, depresija i artritis - Patent za liječenje Alzheimerove bolesti

Učinkovitiji u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointetinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume! Bioraspoloživost i apsorpcija povećani su za 10 puta u odnosu kurkumu i 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin BCM-95 jedini ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).
Namjena: Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, depresija i stres podrška u liječenju karcinoma, zdravlje jetre, gastritis, dijabetes II
Akcijska cijena: 239 kn 203,15 kn - Kupi ovdje

AKCIJA TRAJE DO 31.04.2021.