Od kore naranče, u samo nekoliko poteza, možete napraviti pravu mirisnu svijeću koja će potpuno prirodno osvježiti zrak u vašem domu. Sve što trebate je jedna naranča i malo maslinovog ulja.

39

Naranču prepolovite na pola. Izvadite sav mesnati dio iz naranče, pazeći da vam ona bijela peteljka u sredini ostane čitava, jer će vam upravo ona poslužiti umjesto fitilja.

Onu polovicu naranče u kojoj se nalazi fitilj napunite maslinovim uljem, toliko da fitilj izviruje iz ulja i to je to.

Na donju polovicu naranče možete staviti i onu drugu i jednostavno zatvorite naranču, samo pazite da vam gornji otvor bude dovoljno širok da se naranča ne zapali.

Sve što vam preostaje jest da zapalite vašu svijeću i uživate u mirisu naranče i maslinovog ulja. Ovaj video prilog sve objašnjava, kratko i jasno:

39

S paljenjem budite strpljivi, bit će vam potrebno oko tridesetak sekundi da se fitilj zapali. Vašu mirisnu svijeću od naranče možete staviti u neku lijepu keramičku zdjelicu.

Kada upalite fitilj, egzotični miris ovog južnog voća proširiće se na sve prostorije!

Uživajte!

uspesnazena.com

34 TAJNA 5 ELEMENATA

TAJNA 5 ELEMENATA

Jedinstveni vodič kako unaprijediti kvalitetu života pomoću:

snažne odlučnosti vatre
suosjećajne milosti vode
avanturističkog duha vjetra
marljivosti zemlje
intuicije etera

Navedene su mnoge činjenice koje govore o teoriji 5 elemenata kao o baznoj teoriji, odnosno o korijenu svih znanja. Uz znanstveni dio, knjiga se sastoji i od praktično-duhovnog dijela gdje su opisani svi elementi i njihova svojstva, te na koji način čovjek može upotrijebiti knjigu kao vodič znanja i raditi sa elementima kao vrhunskim Učiteljima.

Cijena: 112,50 kn - Kupi ovdje

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.