Knjiga Drunvala Melchizedeka Svjetlosna zmija – Kretanje Zemljine kundalini energije i uspon ženskog svjetla je putopis prepun duhovnih savjeta, intrigantan opis velikih Zemljinih aktivacija koje se trenutno događaju. U ovoj knjizi autor pripovijeda o osobnom iskustvu i radu sa Svjetlosnom zmijom te ceremonijama s domorodačkim plemenima diljem svijeta. Njegova priča pomaže iscijeliti srca, harmonizirati energije i ispraviti drevne neravnoteže – ukratko, povećati našu svjesnost o nedjeljivosti života u svemiru.

Kniga opisuje nevjerojatan niz događaja ispravljanje mreže kolektivne svijesti. Sve je spremno za veliku transformaciju u ljudskoj svijesti. Knjiga služi kao okidač koji može probuditi sjećanja koja su duboko unutar vas, tako da se možemo sjetiti tko smo i zašto smo ovdje. Neka avantura započne!

Drunvalo i domorodci su zajedno pomagali odvesti Zemljinu Kundalini iz Tibeta u njen novi dom u Andama. Promjena njene lokacije utječe na mreže svjesnosti koje okružuju Zemlju i na transformaciju u duhovnom pogledu, početak jednog novog velikog ciklusa u kojem će ženski princip imati priliku voditi čovječanstvo u Novo svjetlo.

„Drunvalo je odličan pripovjedač. Dok on prati sinkronicitete i komunicira sa velikim čuvarima svetih mjesta, vi ste tamo, sa njim. Svjetlosna Zmija je čudesan opis velikih Zemljinih aktivacija koje se trenutno događaju.“ Barbara Hand Clow, autorica knjige ”Majanski kod”

Jednom je bila smještena u drevnoj Lemuriji, zatim se preselila u Atlantidu, a zatim u Himalaje. Sa svakim premještanjem, Zemljina Kundalini je mijenjala našu ideju o tome što znači duhovnost. I spol. I srce. Ovaj puta, uz mnogo poteškoća, Svjetlosna Zmija se smjestila u planinski masiv Ande.

„Dok se krećemo u vrlo čudnim vremenima unutar nesigurnog svijeta, Svjetlosna Zmija nam dolazi kao pomoć na putu do samoostvarenja i olakšava nam taj prijelaz.“ Dr. Meg Blackburn Losey, autorica knjige ”Djeca sadašnjice”

„Ova knjiga je istina – istina o tome kako je, kroz nevjerojatan niz događaja, ispravljena mreža kolektivne svijesti. Zemljina Kundalini je uspjela završiti svoje putovanje do svog novog doma. To znači da je sve spremno za ‘promjenu doba’, veliku transformaciju u ljudskoj svijesti.

Ova knjiga je dar od Svemira. Neka vam služi kao okidač kako bi probudila sjećanja koja su duboko unutar vas, tako da se možete sjetiti tko ste i zašto ste ovdje. Neka avantura započne!“ Bob Frissell, moderator Cvijeta Života autor knjige ”Nothing in This Book Is True, But It’s Exactly How Things Are”.


UPOZNAJ AUTORA

Drunvalo MelchizedekDrunvalo Melchizedek je jedan od najpoznatijih ezoteričnih učitelja današnjice, autor pet knjiga: “Drevna tajna: Cvijet života – knjiga 1 i 2″, “Svjetlosna zmija – Kretanje Zemljine kundalini energije i uspon ženskog svjetla”, “Majansko putovanje” i “Živjeti u srcu – Kako ući u Sveti Prostor unutar Srca” (sve možete naručiti u Atma webshopu!). Ove knjige su izdane na 29 jezika i dostupne su u oko 100 zemalja širom svijeta. Drunvalo je osnovao Flower of Life radionice s preko 300 obučenih i ovlaštenih voditelja, koji predaju u preko 60 zemalja. On je glavni urednik međunarodnog Internet magazina “Spirit of Ma’at”, www.spiritofmaat.com s oko milijun posjetitelja svake godine. Drunvalo je svjetski putnik i držao je predavanja, seminare i radionice o božanskoj (svetoj) geometriji, ljudskim energetskim poljima, duhovnosti, meditaciji i življenju u srcu u 45 zemalja. Njegova meditacija s anđelima i njegov rad s pranom i liječenju energijom je pomogao desetinama tisuća ljudi. Drunvalo je naglasio da je liječenje u tim područjima od iznimne važnosti za poteškoće s tijelom, koje nas često sprječavaju u nastavljanju našeg duhovnog puta.