Foto: pixabay.com

Kozmičke informacije ili univerzalni znakovi su stvari koje nam šalju više sile. To su savjeti koji nam mogu pomoći na našim stazama. Ako ih ignoriramo, nećemo stići daleko.

atma.hr – 78
Što više pozornosti posvetite svijetu oko sebe, bolje će se stvari odigrati. Sve što se događa, događa se iz vrlo specifičnog razloga. Nema slučajnosti i mislim da mnogo ljudi treba naučiti kako doista shvatiti taj koncept.

Stvari koje radimo i mjesta na kojima završimo mogu nas ili gurnuti bliže onome gdje trebamo biti ili udaljiti od njega. Naša je reakcija samo naša, ali plan nije.

Ponekad se kozmičke informacije učitavaju u naša energetska polja bez da ih mi uopće shvatimo, a kad se to dogodi, mi obično zaostajemo.

Ako mislite da bi Svemir mogao razgovarati s vama, ali niste sigurni, zavirite na donji popis i potražite znakove u svom svakodnevnom životu.

Prepreke se pojavljuju niotkuda

Ako prepreke dolaze niotkuda, onda Svemir želi da budete svjesni nečega. Što je to do čega ne možete stići i koje lekcije učite? Možda biste trebali na neki način mijenjati stvari.

Kozmičke informacije nisu uvijek tako jednostavne za čitanje kao što možda želite.

atma.hr – 39

Osjećate kao da ste prisiljeni da idete u određenom smjeru

Ako se osjećate kao da vas Svemir gura prema nečemu onda vjerojatno to i jest tako. Svemir će biti više nego sretan što će vam dati dodatni udarac koji vam je potreban da biste se s vremena na vrijeme usmjerili i pokrenuli,

Ako ste čekali da pokušate shvatiti stvari, slijedite svoju intuiciju.

Inspirirani ste

Svemir će nas iznenada nadahnuti, ali kao što smo raspravljali prije – NE postoje slučajnosti. Pobrinut će se da znate gdje trebate ići i što trebate činiti.

Kao što se uvijek ponavlja, sve se događa s razlogom. Sve misli koje vam u glavu dolaze odnekud dolaze.

Osjećate nelagodu

Ako se osjećate nelagodno zbog nečega, to je najvjerojatnije zato što vaše duhovno ja zna više o tome nego što to zna vaš svjesni um. Vaše više biće vidi nešto što vi ne možete.

To su kozmičke informacije koje ne možete dokučiti.

atma.hr – 75Stvari se manifestiraju

Ako se stvari manifestiraju pred vama, Svemir vas pušta da znate da ste na pravom putu. Kada radimo onako kako bismo trebali, Svemir nas nagrađuje.

Informacije koje biste trebali dobiti od tih nagrada je da nastavite tako dalje. Ne skrećite s puta!

Intenzivno doživljavate emocije

Ako se odjednom osjećate “na neki određeni način”, ne ignorirajte to.

Podrobno analizirajte i shvatite kakvu vrstu informacija Svemir želi da dobijete. Postoji razlog koji stoji iza tih emocija, samo ga morate pronaći.

Nešto što trebate čuti ili vidjeti pojavljuje vam se u snovima

Kada trebate čuti ili vidjeti nešto Svemir će vam poslati informacije kroz san.

Snovi su mnogo snažniji nego inače i toliko važni da ih ne trebate shvaćati olako.

Vaš vlak misli zaglavio je na jednoj stazi

Ako ste odjednom zaglavili u određenoj vrsti razmišljanja, to je zato što Svemir želi da nešto realizirate. Što duže to zanemarujete, to će proces duže trajati.

Zastanite i razmislite, pomozite sebi da ovo shvatite. Moglo bi biti mnogo jednostavnije nego što biste pretpostavili.

atma.hr – 78
Ista situacija se pojavljuje iznova i iznova

Ako vam se ista situacija stalno pojavljuje, morate promijeniti način na koji se nosite s njom. Ne radite nešto dobro i to se neće prestati pojavljivati dok ne shvatite što je to. Što se više suočavate s tim, to bolje. Pokušajte razmišljati izvan okvira.

Ako imate problema s povjerenjem u Svemir, pogledajte videozapis u nastavku. Svemir vas neće dovesti do nečega s čim se ne možete nositi. Mnogo ste jači nego što mislite i na kraju ćete vidjeti da se sve događalo za vaše najviše i najbolje dobro.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

48 UNIVERZUM TI ČUVA LEĐA

Gabrielle Bernstein: UNIVERZUM TI ČUVA LEĐA

Kako se osjećati sigurno i vjerovati životu bez obzira na sve

Osobne priče i univerzalne lekcije Gabrielle Bernstein nude okvir za uklanjanje prepreka onomu čemu svi težimo: sreći, sigurnosti i jasnomu pravcu. Te lekcije mogu nam pomoći da se suzdržimo od svoje potrebe za kontrolom, da se opustimo kako bismo mogli doživjeti osjećaj sigurnosti i slobode. Ona sama nastoji preobraziti strah u vjeru kroz prihvaćanje, predavanje i posvećenost svom duhovnom putu koji se trajno razvija.

Poziva nas da se popnemo na val svoje energije i istinske moći i pronađemo snagu u trenucima potištenosti, sinkronicitet i podršku kad smo izgubljeni, sigurnost u nesigurnim okolnostima i radost u boli te u knjizi donosi meditacije, vježbe i sve ono što i njoj pomaže na duhovnom putu.

2 KOMENTARA

  1. Odgovor za Roberta: Materijalni svet i duhovni svet su jedno isto, samo što su različite frekvencije u pitanju. Istraži malo temu pa komentariši.

  2. Svemir možda zvuči religijski neutralno, no Svemir nema svijest već je izraz svijesti ili manifestacija Stvoritelja. Svemir može “stvarati” materijalne stvari, opet ne neovisno, no nema nikakve veze s duhovnim razvojem.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here