Foto: Pete Linforth/pixabay.com

I znanost je počela priznavati ono što su šamani, iscjelitelji i duhovni učitelji znali tisućljećima. Istraživači poput Bruce Liptona, Ph.D. su pokazala da naše misli, svjesno ili nesvjesno, imaju dubok utjecaj na naše tijelo – na staničnoj razini i na samu našu DNK.

300×250 centar text-39

Vrijeme je pokazalo da negativan govor i negativna vjerovanja negativno utječu na naše blagostanje i zdravlje. Srećom, vrijedi i obrnuto. Kada živimo u bezuvjetnoj, istinskoj ljubavi – čuda se događaju.

Uzmimo priču o ženi koja boluje od raka u fazi IV. Njeno tijelo je opustošeno od konvencionalnih terapija – izgubila je kosu i jako smršavjela, naglo je ostarjela, te je osjećala veliku bol. Ona je u suštini umirala. Kasno jedne noći, dok je stajala ispred ogledala, gledajući svoje ispijeno tijelo, osjetila je  nevjerojatno, svesrdno suosjećanje prema sebi.

Počela je s ljubavlju razgovarati sa svojim tijelom, kao što bi razgovarala s malim, uplašenim djetetom, govoreći mu koliko ga voli.  Također je izrazila žaljenje što nije ranije pokazala svom tijelu istinsku ljubav i poštovanje. Njezin razgovor je trajao neko vrijeme.

Otišla je u krevet osjećajući mir i zadovoljstvo koje nije osjetila godinama. Danas govori kako je to bio početak njenog zapanjujućeg oporavka.

300×250 centar text-39

Svaka misao je važna

Mi obično ne obraćamo mnogo pažnje mislima koje nam se vrte po glavi – što je velika pogreška. Evo zašto. Negativan govor koji zuji u pozadini našeg mozga – naše stanice slušaju 24 sata/7 dana u tjednu. Kao što Ian Brown ističe u „Korisne stvari koje trebamo govoriti našim stanicama“: “Stanice gomilaju emocije, misli i prijašnja iskustava – i sve to čuvaju dok im ne kažemo da otpuste.”

No, dobra vijest je da naše stanice apsorbiraju i mile, ohrabrujuće, pozitivne misli i riječi. Još se živo sjećam Tibetanske poslovice koja kaže da se Svaka misao – Sve do jedne – broji. U to vrijeme sam mislio: “Da, kako da ne!” Sada znam bolje. Čak i znanstvenici shvaćaju da se DNK može reprogramirati riječima i frekvencijama.

Umjesto da bezglavo bombardiramo naše stanice nekorisnim mislima i uvjerenjima, možemo se početi iscjeljivati prvo spoznajom da nismo samo mozak koji je podržan od strane nekonzistentnog tijela – nesretna orijentacija u većini zapadnih društava danas. Mi smo zapravo vrlo inteligentan sustav u kojem svaki dio ima svoju jedinstvenu svijest koja doprinosi cjelini.

300×250 centar text-39

Pozitivan govor tijelu za ozdravljenje

Medicinska intuitivna savjetnica Caroline Myss sjeća se vremena kad je dobila snažne “poruke” tuge i zbunjenosti iz jetre klijenta. Kada je Caroline upitala ženu o tome, klijentica je plaho priznala da je gajila ljutnju prema svojoj jetri jer nije funkcionirala kako treba.  Isto vrijedi i za svaki organ i stanicu u tijelu – svi slušaju (i odgovaraju) na naše misli.

Kada jednom shvatimo tu nevjerojatnu međuovisnost u nama, možemo razviti ljubav i odnos pun  poštovanja s našim tijelom, organima i stanicama. Stišavanje uma kroz meditaciju i slušanje našeg tijela je dobar prvi korak. Bit ćete iznenađeni informacijama koje poput mjehurića izlaze na površinu.

Tada ćemo našem dragom tijelu (bolesnom organu) moći reći naglas dvije jednostavne riječi s iskrenom namjerom: Volim te.

Neki počinju sa specifičnim problematičnim područjem, drugi umataju cijelo tijelo ljekovitim riječima.

Izvor: wakeup-world

POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

 

Podudarni sadržaj

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here