Foto: unsplash.com

160×600 text-47 lijevo

Škorpiona krasi zavodnički osmijeh, dok su Bikovi muževni i vrlo često upadljivo sportski obučeni …

Tek ste upoznali zgodnog muškarca i odmah vas kopka što je u horoskopu? Ako obratite pažnju na njegov izgled i ponašanje, a on je tipičan predstavnik svog znaka, doći ćete brzo do odgovora.

Ovan

On je visok i sportski građen, a čak i ako nije baš takve građe, sigurno je vrlo mladolik, sportski obučen i ponosno nosi imidž opasnog momka.

Obratite pažnju na njegovo dostojanstveno držanje, širok osmijeh i prodoran pogled, žustar hod, siguran i izravan nastup u razgovoru.

Bik

Muževan je, ima snažnu muskulaturu, što odmah upada u oči predstavnicama ljepšeg spola. Plijeni šarmom, ljubazan je i zavodi pogledom.

Može biti “skockan” sukladno najnovijim trendovima ili boemski tip koji ne prati modu, ali uvijek ima lijepe manire i kavalirski pristup.

Blizanci

Najčešće je visok i vitak, svjetlije kose i vječiti dječak, čak i u poznim godinama. Zabavan, komunikativan, točno zna kako šarmirati žene.

Prvi put ga vidite, ali imate dojam kao da se znate godinama. Omiljen je u društvu, duhovit, druželjubiv, uvijek spreman za akciju.

Rak

Djeluje usporeno i mirno, ali žene osjećaju dubinu emocija koja se krije ispod površine, nailaze na razumijevanje i nježnost.

Muškarac Rak može biti i mačo, dinamičan, atraktivan zavodnik, ali i takav tip mašta o idealnoj ljubavi, toplom domu i obitelji.

300×250 centar text-39

Lav

Svi pogledi su uprti u njega, privlači pažnju gdje god se pojavi, hoda ponosno, djeluje autoritativno, ima lijepu, često valovitu kosu, izražajne oči, jaču muskulaturu i krupne šake. Samouvjeren je, šarmantan, otmjen i djetinjast.

Bilo da je opušten ili ljut iz nekog razloga, uvijek je dostojanstven.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2

Responsive text-61
Podudarni sadržaj

1
2
Prethodna objavaPredavanje: Naš put Bogu – praktični koraci
Slijedeća objavaLazarev: Nema toga što Ljubav ne može iscijeliti
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here