160×600 text-47 lijevo

Znanstvenici su došli do fantastičnog zaključka da DNK „razumije“ ljudski govor i ljudske misli. Svaka izgovorena riječ nije ništa nego val genetskog programa koji može značajno promijeniti vaš život.

Drugim riječima, od osobe s kojom se družimo ćemo naposlijetku i skupiti genetski program.

Te molekule, odgovorne za nasljednost dobivaju akustične informacije kada mi razgovaramo ili čujemo što netko govori. DNK također usvaja svjetlosnu informaciju kada čitamo tiho, ili gledamo u nešto. Dakle, jedan razgovor ili tekst liječi, a drugi oštećuje.

Član Akademije medicinskih i tehničkih znanosti, član New York Akademije Znanosti P.P. Garayev smatra da uz pomoć verbalnih misli-formi ljudi grade svoj genetski aparat.

Npr. molitvene riječi su sposobne probuditi rezervne mogućnosti genetskog aparata. Beznadni pacijenti su ozdravljivali zbog molitvi mnogih svetaca. Blagoslov svetaca je obuhvaćao nekoliko generacija.

Prokletstvo uništava programe, što znaći da ometa normalan razvoj organizma. Ispiranje mozga, kleveta, prokletstva mogu lišiti osobu vjere, zdravlja, volje pa čak i samog života, a imaju riječ kao svoj glavni alat.

A sada glavni zaključak znanstvenika: „Valni genetičari“ tvrde da ljudski genetski aparat nije ravnodušan na ono što njegov vlasnik misli, sluša ili čita. Jer bilo koja informacija može se utisnuti u tako zvani val gena.

Aparat DNK nije sposoban razlikovati iz kojega izvora ste primili informaciju, je li to živa osoba ili informacija s TV ekrana. DNK molekule su u mogućnosti razmjenjivati se informacijama uz pomoć akustičnih i elektromagnetskih valova. Ali najznačajnije je to što su u svojim eksperimentima znanstvenici riječima izazivali mnoga „čuda“, ili genetske efekte.

Znanstvenici su stvorili stroj koji pretvara ljudske riječi u elektromagnetske valove koji mogu utjecati na molekule nasljednosti – DNK.

I ispostavilo se da neke riječi uzrokuju mutageni učinak monstruozne snage.

Komadaju se i iskrivljuju kromosomi, a geni zamjenjuju mjesta. Kao rezultat toga, DNK počinje proizvoditi neprirodne programe koji se preslikavaju u organizmu, koji prenose potomstvu programe samouništenja. Prema riječima stručnjaka, ove čudne riječi su izazivale mutageni učinak, sličan onome koji je uzrokovan snagom zračenja od 30 tisuća rentgena!

300×250 centar text-39

Strašno je zamisliti što će se dogoditi čovjeku nakon takve verbalne obrade, kad se 50 rentgena smatra smrtonosnom dozom.

Srećom, ovi eksperimenti su se provodili sa sjemenkama biljke Arabidopsis. Gotovo su sve sjemenke propale, a preživjele su postale genetske nakaze, nesposobne programirati razvoj zdravih organizama. Njihovo potomstvo potpuno propada u roku od nekoliko generacija.

No, najveće iznenađenje za znanstvenike je bila činjenica da je mutageni učinak bio neovisan od snage utjecaja. Izgovarali su riječi glasno, zatim tiho, a ponekad su šaptali jedva čujno, ali su dobivali iste rezultate. Možda je stroj za pretvaranje riječi u elektromagnetske valove pojačavao energiju zvučnih vibracija? Nemoguće: radio je na dvije AA baterije, koje se obično koriste za džepnu svjetiljku. Za učinak od 30 tisuća rendgena je potrebno stvoriti napon tisuće puta veći nego što mogu stvoriti ove baterije.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Nešto za razmišljati, zar ne? Nije li jasno da su mnoge poteškoće u životu “programirane” putem javnog mnijenja, vladajućih struktura, s ciljem da se svakog predstavnika jačeg spola pretvori u slabića i ovisnika o “dopingu” u obliku vulgarnosti, alkoholiziranja, pušenja, proždrljivosti, razvrata itd.

Pogledajte kako obično odgovarate na jednostavno pitanje: “Kako si?”. “A eto… Lagano… Kao i svi …”. Obratite pažnju o čemu se i kako razgovara u muškom krugu? Kakve emisije gledate ili kakve informacije čitate na internetu? Je li sve jasno? Ako još niste shvatili da razina vašeg uspjeha u životu ovisi o razini vašeg razmišljanja i komuniciranja, poslušajte mišljenje znanstvenika.

300×250 centar text-39

Osluškujte u sebi i odlučite kakvi želite biti, koje ćete informacije unositi u svoj život, koje ćete misli i riječi koristiti od sada, tako da dobijete snagu, da biste postali samopouzdani, ojačali tijelo, volju i duh, izrazili sebe i svoju karizmu 100%, da bi vaši voljeni bili najsretniji na svijetu, vaša djeca ponosna na vas, da bi se život na Zemlji poboljšao, i da bi svi živjeli među dobrim i korisnim susjedima.

Izvor: econet.ru /Prevela: Irina Tadej za atma.hr

POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaNikad ne dolazite ni u čiju kuću praznih ruku
Slijedeća objavaNe razmišljaj previše, slušaj intuiciju – 10 mudrosti za početak dana
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here