Artwork by Daniel B. Holeman

160×600 text-47 lijevo

Neki ljudi vjeruju da je karmički dug akumulacija svih “loših” stvari koje ste učinili u prošlim životima i da ste poslani na zemlju u ovom životu kako bi očistili taj dug ili vratili karmičku ravnotežu.

Karmički dug, međutim ne funkcionira na taj način. Karma je jednostavno “uzrok i posljedica” i diktira kretanje energije svaki put kada imate određenu misao ili poduzimate neku radnju.

Vaš karmički dug je više kao životna lekcija, ono što vam duša treba učiniti kako bi se postigla viša razina svijesti, piše Awakening people.

Dok je vaš karmički dug naslijeđen iz prošlih života i postoji na nivou duše, to nisu samo ‘loše’ stvari koje ste učinili. Radi se o djelima koje ste učinili i gdje su vas ti postupci doveli.

Na vama je kako ćete odlučiti živjeti svoj život i doživljavati određene događaje.

U numerologiji, svatko ima broj karmičkog duga, koji može otkriti kakvu pouku ili karmu vaša duša treba naučiti. Taj broj je određen imenom koje vam je dano kada ste se rodili.

Kako bi otkrili svoj broj karmičkog duga,  sve što trebate učiniti je dodati brojeve slovima vašeg punog imena i prezimena pomoću tablice u nastavku i zbrojiti ih.

*Napomena: Tekst je preveden s engleskog i na žalost, nisu navedeni podaci za slova Ć, Č, Đ, Dž, Lj, NJ, Š, Ž. Predlažemo da ih zamijenite s C, D, L, N, S, Z.

Tako na primjer, ako je vaše ime i prezime rođenja Paul Lee Smith, zbrojit ćete:

7 + 1 + 3 + 3 + 3 + 5 + 5 + 1 + 4 + 9 + 2 + 8 = 78

Taj rezultat ćete onda svesti na jednu znamenku:

7 + 8 = 15

1 + 5 = 6

Napomena: Brojevi  11 ili 22 su glavni brojevi i oni se ne svode na jednu znamenku.

U gore navedenom primjeru, Paul ima karmički dug broj 6.

160×600 text-47 lijevo

Otkrijte što vaš broj karmičkog duga znači

Broj 1

U prošlim životima poziv vaše duše nije bio njegovan. Uvijek ste druge stavljali prije sebe i proveli ste većinu svog vremena brinući se za druge. Možda niste istinski voljeli sebe i vjerojatno ste imali nisko samopoštovanje ili slab osjećaj vlastite vrijednosti.

U ovom životu ste se vratili kako bi stvarno shvatili da ste važni, te da ćete najbolje služiti drugima ako ste sretni. Možda će vam život postaviti mnoge izazove koji će vas prisiliti da se zauzmete za sebe i otkrijete tko uistinu vi jeste.

Broj 2

U prošlim životima više ste cijenili materijalne stvari i fizički svijet od duše, vlastite intuicije ili osjećaja. Pali ste u zamku vašeg ega i zanemarili duhovni ili kreativni poziv vaše duše. U ovom životu ste se vratili kako bi iskusili drugu stranu životnog veselja, kreativnosti i zadovoljstva.

Vi ste se vratili da otpustite teret materijalnog svijeta i umjesto toga tražite zadovoljstvo i svrhu u onome što radite. Možda će vam život servirati mnoge situacije u kojima ćete biti prisiljeni gledati izvan izvanjskog i usredotočiti se na ono unutarnje.

Možda ćete se osjećati vođeni i zaista slijediti svoje strasti i vjerovati onom malom glasu u vama.

Broj 3

U prošlim životima nikada niste bili u mogućnosti izraziti sebe ili se zauzeti za ono u što istinski vjerujete. Možda ste se osjećali potlačeni ili niste bili u mogućnosti autentično živjeti svoju istinu.

Možda niste bili u mogućnosti komunicirati ili prenositi poruku ili istinu. U ovom životu ste se vratiti kako bi naučili podići svoj glas i vjeru u izražavanje sebe.

Također ste poslani natrag kako bi prenijeli važnu poruku svijetu.

Broj 4

U prošlim životima vaš dom i obiteljski život nije bilo mjesto na kojem ste se osjećali ugodno i sigurno. Mir i utjeha koja dolazi od bivanja u lijepoj kući, s dobrom obitelji je nešto što nikada niste doživjeli ili uzeli zdravo za gotovo.

U ovom životu, poslani ste da naučite vrijednost obitelji i doma i koliko je važno stvoriti sigurnu i mirnu okolinu za procvat. Također, došli ste naučiti važnost potpore i ljubavi onih oko vas.

Možda ćete u ovom životu dobiti mnogo mogućnosti da popravite obiteljske odnose i osigurate stabilnu i sigurnu okolinu za svoje najmilije.

300×250 centar text-39

Broj 5

U prošlim životima tražili ste fizičku i emocionalnu pažnju do te mjere da ste postali vezani, potrebiti i pohlepni. Vrlo je vjerojatno da ste koristili svoj šarm kako bi ostvarili svoje ciljeve, čak i ako to nije bilo u najboljem interesu onih oko vas.

Možda ste također imali aferu ili manipulirali drugima kako bi stvari izveli onako kako ste zamislili. U ovom životu ste se vratili kako bi naučili poštovati druge i stvoriti zdrave granice u odnosima.

Također ste došli kako bi naučili kako izraziti svoju istinu, bez potrebe za manipulacijom ili umjetnim osjećajima.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Broj 6

U prošlim životima ste zanemarili svoje zdravlje ili ste možda patili od iscrpljujuće bolesti. Možda vam je također bilo teško upravljati svojim vremenom i pronaći ravnotežu između rada, odmora i zabave. To je vjerojatno zbog činjenice što niste bili u stanju izraziti svoje emocije.

U ovom životu ste poslani da njegujete i iscjeljujete svoje emocije i da shvatite da vaši osjećaji igraju značajnu ulogu za vaše fizičko zdravlje. Život vam može poslati mnoge izazove kako bi vam vaše zdravlje postalo prioritet, tako da možete početi brinuti se za sebe i osigurati svom tijelu potrebnu skrb.

Zdrava prehrana, vježbanje i meditacija su definitivno potrebni ovom karmičkom broju.

Za ostale brojeve kliknite na stranicu broj 2

HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
1
2
PODIJELI
Prethodna objavaDa li želite idealnog partnera ili partnericu za sebe?
Slijedeća objavaNajautodestruktivniji horoskopski znakovi u vezi – rangirano: Prvi ima moć nuklearne bombe!
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

2 KOMENTARA

  1. Zasto ne radite BROJEVE KARME na osnovu numerolskog broja koji se mnogo lakse izracunava na osnovu datuma rodjenja. Ako takav tekst vec postoji u vasoj arhivi, bilo bi dobro da ga objavite.

    Moj broj na osnovu datuma rodjenja 8.7.1946.g. je prvo zbir brojeva 35 a onda se dobija broj 8.

  2. Osmica…tako točno…ne sumnjam u to,,jer mi se u ovome životu upravo to i događa..preuzimanje odgovornosti za svoj život…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here