Responsive text-52 horizontalSvi su naši životi međusobno isprepleteni. Logično je stoga da jedni na druge utječemo. No, gdje je granica gdje prestajemo biti svoji, i što se onda događa?

Svoji ste onda kada svoj stav ne morate prilagođavati drugima jer ste uvjereni da oni bolje znaju. Mišljenja drugih postaju vam važna kao i lanjski snijeg.

Svoji ste kada shvatite da vam nitko neće pljeskati za vaše snove već ih sami morate čuvati i držati u sebi kao najveću svetinju.

Pravi život počinje stoga onda kada sve ono što vam govore drugi počnete uzimati sa rezervom, bilo da vas hvale, bilo da vas kude.

300×250 centar text-39

Čuda se počinju događati kada sve to shvatite. No do toga treba doći i dugačak je i bolan proces da sve to shvatite.

Pravi život počinje onda kada prestanete oko sebe okupljati ljude dokazujući im svoj status, obrazovanje, religiju, inteligenciju i ostalo, te shvatite da drugima to možda ide jako na živce, a vama samo hrani ego. Ništa više! Nahranjeni ego samo će poremetiti ravnotežu vašeg bića jer će s vremenom tražiti sve više i više.

A onda ćete ljudima željeti ugađati dajući im sve više, samo da vas slijede, samo da vam plješću, samo da vam odobravaju sve ćete učiniti.

Ukoliko to ne bude išlo, lako ćete biti spremni poniziti se, puzati, klečati pred drugima i sve učiniti samo da biste stekli mrvicu njihovog odobravanja.

Sve to vrijeme pitat ćete se zašto to činite, kada vas to ne čini sretnim, već štoviše unesrećuje, ali usprkos svemu, teško će biti smoći snage i promijeniti obrazac.

300×250 centar text-39

Pravi život počinje onda kada više ne morate drugima klimati glavom onako kako oni traže. No, kada dođete do toga saznanja, pitat ćete se zašto vam je toliko trebalo da to shvatite i donesete tu jednu odluku, kada ste tako mogli živjeti cijelo vrijeme.

Ne morate ključ upravljanja vašim životom predati drugima.

Ne morate dobiti sve bitke protiv drugih, ljepota života je shvatiti da možete mirno živjeti bez svih tih bitaka.

Biti svoj, ništa više, ali i ništa manje.

Mario Žuvela, savjetnikuspjeha.com

Kontaktiraj vrhunske ATMA savjetnike – Povjerenje i diskrecija

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Milijana

MILIJANA


DUHOVNI MEDIJ, ANĐEOSKE KARTE, NEGATIVNE EMOCIJE I BLOKADE, KARIJERA, LJUBAV, PRIVLAČENJE OBILJA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 02
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn - Kupi ovdje

 

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaAko vam netko kaže “Ne možeš!”, on zapravo misli “Ja ne mogu.” – 10 savjeta za uspjeh
Slijedeća objavaKako se zaštititi od emocionalnih vampira?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here