Ava je mlada kujica u tipu belgijskog ovčara, ima neodoljiv osmijeh, ali nažalost niti malo sreće. Ona traži svoj dom zauvijek.

atma.hr – 78
Ava je mlada, razigrana i vrlo inteligentna. Ima cca godinu i pol dana, pronađena je u okolici Imotskoga kada je imala oko 3 mjeseca i od tada je u skrbi Udruge.

1 10 1

Zdrava je, dobra, mazna, a u stanu neprimjetna! Srednje je veličine (27 kg i 60 cm visine), a uživo je “manja nego na slikama”.

atma.hr – 39

44331995 1101760186667538 8665025601180008448 n

U pravilu je dobra s drugim psima, ali nije baš ljubitelj retrivera (u tipu labradora) i beagleova. Zašto, teško je reći, no tako je.

Voli svoje ljude, prema strancima je oprezna, no, lako ju je kupiti, dovoljno je par poslastica i otvarate vrata njenom prijateljstvu.


Widget not in any sidebars

2 11

Lako ju je zavoljeti, ona je svestran pas s puno volje i želje za učenjem. Puna je energije, voli se igrati, idealan je kućni ljubimac za ljude koji vole provoditi vrijeme na otvorenom.

Ukratko – idealan pas za aktivne i za pse zainteresirane ljude s kojima može raditi i koji vole raditi.

3 11

atma.hr – 39

Kao većina ovčara ponekad (u zadnje vrijeme sve rjeđe) se zna zaletjeti prema stvarima i ljudima u pokretu (auti i motori, biciklisti, mala glasna djeca u trku i sl.).

Ponekad zna reagirati lajanjem, skakanjem, što je sasvim normalno za mladog psa.

4 8

Ali to nije nikakav problem, dovoljno je da se fokus preusmjeri na nešto drugo.

atma.hr – 78
4 6 1

Ava nije konfliktna niti agresivna, ali treba čvrstu ruku koja bi je vodila i pridržavala se nekih uputa i danih savjeta.

5 6

atma.hr – 39

Ava u novi dom ide cijepljena, čipirana i kastrirana. Prijevoz je osiguran unutar RH.

Lanac i box su isključeni jer u novi dom ide kao kućni ljubimac!

Ako ste odgovorni i sviđa vam se ova curica toliko da biste joj pružili smještaj ili dom, ili se pak želite upoznati s njom, javite se u inbox Udruge Sehaliah.

70 GLAS ŽIVOTINJA

GLAS ŽIVOTINJA

Glas zivotinja

10 univerzalnih pouka kojima nas životinje iscjeljuju

Margrit Coates čudesna je iscjeliteljica i komunikatorica sa životinjama. Svoj je dugogodišnji rad posvetila ne samo liječenju životinja nego i slušanju njihovog glasa. Životinje – sve životinje, i naši dragi ljubimci i one u divljini, i one najmanje i one veličanstvene – sve nas one vole i žele svoju drevnu mudrost podijeliti s nama: možemo uživati u životu kao ravnopravna, svjesna bića čija se energija isprepliće, nadopunjuje i slavi život.

Margrit Coates nam omogućuje da čujemo njihov glas i unesemo u svoj život igru, radost i usklađenost s prirodom. Svi možemo čuti životinje ako ih dobro upoznamo. Ova nam knjiga pokazuje kako.

Cijena: 119 kn - Kupi ovdje