Foto: meowgag.com

Kalež je u osnovi vrč koji djeluje kao posuda za tekućine koje se koriste u čarobnim ritualima. Osim toga, saznali smo da je povezan s elementom vode i Božicom.

Postoje mnoge priče vezane za kalež,  čarobni kalež je jedan od čarobnih alata koji bi sve vještice trebale imati.

Sada samo trebate odabrati mudro i pustiti vaš duh da odabere kalež.

Ako se stvarno povežete s jednim od šest kaleža, možete naučiti mnogo o svojim čarobnim sposobnostima.

Ako ste odabrali kalež # 1:

Vi ste iscjelitelj

Ukrašen tirkizom, ovo je kalež koji nosi nadahnuće za sve one koji piju iz njega. Zmije koje se isprepliću na njemu, daju osobi zapanjujuću snagu da upozna tajne otrova i lijekova svih vrsta.

Ako ste odabrali ovaj kalež, morate se bolje upoznati sa svim iscjeliteljskim tradicijama jer ste im prirodno skloni. Procvjetat ćete jer ćete tada moći pomoći onima kojima je pomoć potrebna.

Ako ste odabrali kalež # 2:

Vi ste čarobnjak

Možete razumjeti čak i najteže čarolije. Odabrali ste egipatski kalež ukrašen hijeroglifima. Vaše ovlasti manifestiraju se kao dovođenje reda u kaos i imate dobro uređen um.

Procvjetat ćete se ako počnete baviti izazovnom umjetnošću obrednih čarolija, a čak i najsloženiji ritual moći će vam otkriti svoje tajne.

Ako ste odabrali kalež # 3:

Vi ste iluzionist

Odabrali ste kalež koji tragaoca približava Bogu. Tri značajke Božanske cjeline i držač zajedno donose jasnoću pri razumijevanju njihove svete uloge.

Trebate prakticirati evokaciju bogova i naučiti kako ponovno postati cjelina, dostići savršenstvo i sjedinjenje ljudskog i božanskog.

Ako ste odabrali kalež # 4:

Vi ste druid

Ukrašen bojama i simbolima četiri elementa, ovaj kalež daje svom nositelju moć da prepozna i bude jedno s elementima.

Započnite promatrati elemente koji su vam bliski, proširite svoju vezu s njima – siguran sam da ćete moći riješiti veće tajne nego što ste ikad zamišljali.

Ako ste odabrali kalež # 5:

Vi ste medij

Onaj tko je izabrao ovaj skromni kalež posjeduje dar medija. Vi ste u mogućnosti vidjeti ono što se ne može vidjeti golim okom.

Djelujući kao most između svijeta duhova i ljudi, možete prenijeti poruke i povezati te dvije strane. Započnite vježbati ono za što ste oduvijek znali da je vaš dar.

Ako ste izabrali kalež # 6:

Vi ste prirodna vještica/vještac

Onaj tko je odabrao ovaj kalež ima moć povezivanja s prirodom i izvođenja čuda. Dvostruka spirala ukazuje na vašu povezanost s majkom Zemljom.

Provedite više vremena u prirodi i zazivajte svete moći koje tamo egzistiraju. Siguran sam da ćete proširiti svoju vezu i prepoznati ono što ostaje tajna ostalima.

meowgag/Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr 

 

MIRISI ORIJENTA

EKSKLUZIVNA KOLEKCIJA "MIRISI ORIJENTA"

Prirodni mirisi od visokokvalitetnih ulja

Kolekcija ekskluzivnih prirodnih mirisa od visokokvalitetnih ulja. Štapići su izrađeni od cvjetnog & biljnog praha i eteričnih ulja. Proizvodi ne sadrže konzervanse, umjetne boje i arome.
✓ Prirodni parfem Blue Lotus 10 ml
✓ Mirisni štapići Sandal Premium 10 kom
✓ Eterično ulje Pačuli 10 ml
✓ + POKLON! – stalak za mirisne štapiće od ružinog drveta!

Cijena: 149,99 kn - Kupi ovdje

Prethodna objava10 najpopularnijih karijera među psihopatima – Je li vaš posao na popisu? :-)
Slijedeća objavaKarakter određuje bolesti: Jarcu stradavaju kosti, Škorpionu prijete psihički poremećaji!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

3 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.