Designed by Freepik

atma.hr – 52
Kad je zakon privlačnosti u pitanju ponekad se čini da je sve jednostavno. Želi i dobit ćeš, uskladi se i doći će. Međutim, ponekad se dogodi da sve radimo kako treba i kako su nas učili, a da rezultat izostane.

Znamo svi da su tri koraka najvažnija kod zakona privlačenja – Prvi je želja, drugi je vjera, a treci usklađivanje.

Željeti nije teško, složit ćete se, vjeru i kada nemamo vremenom prevaziđemo, ali usklađivanje je jedan od najizazovnijih koraka. Tome je tako zato što da bi se uskladili sa željom mi moramo vibrirati isto kao što bi vibrirali kada bi ona bila ostvarena.

Zato je za usklađivanje sa željom najbolja vježba vizualizacija, ali ne vizualizacija rješenja koje želite, npr kuće koju želite imati već vizualizacija one verzije vas, osobnosti koja je uspjela manifestirati tu kuću.


Widget not in any sidebars

Onda kada vizualiziramo rješenje u slici ili osjećaju, tada se vrlo često pojavi pitanje da li je to moguće, da li je moguće meni i s tim u vezi i odgovori na to pitanje koji su često negativni. Čim postavimo sebi jedno takvo pitanje mi počinjemo vibrirati odgovorom koji je negativan i tada stvaramo preduvjet da se želja ne ostvari.

Zato je vizualizacija za usklađivanje sa željom, na način da ne stavljamo fokus na ishod koji želimo manifestirati nego na osobnost kakva ćemo biti kada ostvarimo željeni ishod, najbolje rješenje za usklađivanje sa vibracijom rješenja.

Vizualizirajte dakle rješenje koje želite, ali stavite fokus i svoju pažnju na osobnost – tu verziju vas koja je uspjela ostvariti taj cilj.

Pogledajte koje sposobnosti ima ta verzija vas. Kako ona vibrira. Koju energiju ima? Koje držanje? Što ona zna i kako se osjeća kad je ostvarila taj cilj. Fokus dakle neka bude samo na njoj tijekom vizualizacije.

Kada izdefinirate sve što ona jeste, misli i kako se osjeća, tada vizualizirajte i da ona postaje dio vas, da vi i ta verzija vas postajete jedno. Vizualizirajte kako ona prilazi vama i stapa se s vašim obličjem. Kad se ona potpuno stopi s vama odnosno u vaše energetsko polje unese energiju koja je ostvarila cilj, tada ćete i vi početi vibrirati tom energijom, koja je zapravo energija rješenja.

Najvažnije u ovom procesu jeste da tu energiju koju vam ona unosi osjetite u potpunosti, proširite je maksimalno i onda potaknete da se izrazi kroz vas odnosno da vibrirate tom energijom.

Ovaj proces vizualizacije omogućit će da vibrirate vibracijom rješenja i da se uskladite sa svojom željom.

Sretno!

image1Naučite ovaj proces i još puno načina kako koristiti zakon privlačenja na seminaru u  Zagrebu 30.09. Prijave na http://melitamcoaching.com/radionice-edukacije/seminar-zakon-privlacenja-30-9/

Autorica:                                                     

Melita Manojlović, life i business coach, NLP trener[email protected]

Više informacija o edukacijama, NLP-ju, manifestiranju želja i zakonu privlaćenja saznajte na www.melitamcoaching.com

Pratite Melitu Manojlović na Facebook stranici https://www.facebook.com/melitamcoaching

Vše o zakonu privlačenja pogledajte na videima na YouTube kanal Melite Manojlović https://www.youtube.com/channel/UCOTQ-Js7HWmNOPjLNSPN8FQ

atma.hr – 61
Prethodna objavaVećini ljudi je lako vidjeti nedostatke drugih, ali jako teško vidjeti svoje
Slijedeća objavaMuškarac slijedi Erosa
Melita Manojlović
Melita je svoj osobni rast počela još u ranom djetinjstvu kada ju je život počeo učiti iznimno teške lekcije. Tražeći odgovore na pitanja od životne važnosti, smisao života počela je otkrivati već od svoje 12. godine. Svoj profesionalni put u sferi duhovnosti i osobnog rasta počela je u 30-im godinama kada se prvi put educirala na polju psihologije i to za NLP praktičarski, a svoj put je nastavila educirajući se i radeći s ljudima uz pomoć različitih emocionalnih tehnika koje je istovremeno koristila za svoj rast. Na duhovnom polju, život nije bilo jednostavno razumjeti, jer je često servirao nerazumljive poruke i dosta teške lekcije pa je stoga tražeći odgovore, svoj duhovni put produbila različitim spiritualnim i energetskim tehnikama koje su joj omogućile vlastiti napredak, otklanjanje blokada iz svog života, ali i napredak u poslovnom smislu jer danas svojim klijentima i slušateljima omogućava širok spektar iznimno vrijednih znanja i tehnika za rad na sebi. Seminari, radionice, videa, individualni pristup ... Zakon privlačenja je osnova svih učenja pa je tako uz svoja učenja i rad na sebi spoznala jako duboku priču zakona privlačenja te odlučila je prenositi. Učeći NLP od početka svog profesionalnog usmjerenja prema psiho-spiritualnom svijetu, dostigla je stupanj znanja i educiranosti NLP trenera, te je tako postala i edukator koji na jednostavan način prenosi NLP , putem certificiranih edukacija koje održava kontinuirano. Pokretač je promjena na polju razvoja ljudskih resursa za uslužne djelatnosti, širenjem svijesti o važnosti čovjeka i s jedne i s druge strane uslužne djelatnosti, utemeljila je centar za razvoj ljudskih resursa te svojim treninzima za uslužne djelatnike širi svijest o Hospitality pristupu i potiče okolinu na promjenu prilagođenu čovjeku i njegovim vrijednostima. Kolumnista je mnogobrojnih hrvatskih portala i ponosna kolumnistica udruge Atma.