Image by freepik

Pun Mjesec u Djevici tradicionalno se povezuje s temom zaposlenja – mnogi bi mogli doživjeti značajne promjene zbog utjecaja planeta Saturna.

atma.hr – 52
Planet karme Saturn počinje uključivati ​​svoj sudbonosni utjecaj – kraj veljače/februara neće biti lak, jer su Sunce i Merkur zašli u znak Riba, zaoštravajući temu emocionalne odgovornosti i zrelosti u životu svake osobe.

Saturn je najtvrđi učitelj astrologije, on je poput strogog oca – nikad ne daje darove za ništa, već samo za trud i zalaganje. Ali upravo su njegovi darovi najbogatiji!

U veljači/februaru 2024. počinje važan fokus na Saturnu, budući da Sunce počinje tranzitirati kroz znak Riba, gdje se nalazi ovaj planet. Sunce vas uvijek tjera da se fokusirate na neki planet, što znači da će se svaki čovjek suočiti s trenutkom padanja ružičastih naočala, kao da će Svemir pokazati što je u vašem životu dvorac u zraku.

Prva važna točka bit će pun Mjesec u Djevici 24.2., koji se javlja u opoziciji sa Saturnom. Ovo je aspekt izbora, kada će Svemir istaknuti sve onakvo kakvo jest i prisiliti vas da donesete odluku za odrasle. Na primjer, u slučaju problema u karijeri, morat ćete preuzeti nove odgovornosti ili obveze koje su povezane s osjećajem savjesti.

5 znakova koji će doživjeti značajne promjene u karijeri

Djevica

Možete dobiti promaknuće, ali s njim ćete imati ozbiljnu odgovornost prema ljudima ili promatranje ljudi prilično ozbiljne razine.

To je slučaj kada vam se može dati položaj, ali u isto vrijeme očekujete da će se od vas tražiti da svoje dužnosti obavljate prilično oštro.

atma.hr – 52
Ribe

Možete imati sukob s nekim iz uprave, štoviše, zbog činjenice da se od vas može više očekivati.

Na primjer, pojavit će se ozbiljniji šef koji se može oštrije uhvatiti u koštac s nekim zadacima na poslu.

Strijelac

Pun Mjesec vama se događa u sektoru statusa i postignuća, tako da zaista možete dobiti ozbiljno unapređenje i to će biti povezano s tajnim pokroviteljstvom neke ozbiljne osobe.

Lav

Pun Mjesec događa se u vašem financijskom sektoru pa će ovo biti izvrsna prilika za unaprjeđenje i rješavanje nekih osobnih nesigurnosti.

Svakako ćete jasno vidjeti kakvo samopoštovanje imate i koliko vas drugi cijene.

Ali ne brinite, sekstil iz sektora vođe pružit će vam podršku osobe koja je na višoj poziciji od vas.

atma.hr – 52
Ovan

Pun Mjesec se pojavljuje u poslovnom sektoru – u vašem timu može doći do neugodnog trenutka s nekim od vaših kolega.

U tom smislu vjerojatno će doći do malog nesporazuma, ali najvjerojatnije će to biti zbog činjenice da ćete sami potajno odlučiti o povećanju svoje plaće.

Na kraju će se sve riješiti u vašu korist.

Julija Lifanova

ATMA/wday/Pripremila: Suzana Dulčić